My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Asha nie wiem kiedy testować... Ovu wyznaczył mi termin @ na 13 lipca ale 14dc będzie w czwartek no i nie wiem kiedy testować... Dzisiaj biorę ostatnią tabletkę Duphastonu, więc za ok 3-4 dni powinnam dostać @. Jeśli nie przyjdzie to wtedy zatestuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:a czy to prawda, że gdy się stara o dziecko, to nie można przesadzać z saunami? ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć?
bo podobno plemniczki się rozleniwiają
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa "lubię" za górki, nie za rodziców. Nie zamartwiaj się na zapas bo nie warto.
Arienna wykres super, trzymam kciuki.
Malenq udanego wyjazdu! A co do II trymestru - ale ten czas leci!!!
konwalia odpoczywaj tam i się nie stresuj maleńka!
Nastka, lodzika, ze sklepu, śmietankowego.... zboczuchu.
Anuśka mi pasują krótkie włosy. Ale marzą mi się takie długie teraz. Tylko zastanawiam się czy nie ściąć bo po Clo wychodzą mi garściami.Naprawdę, jak po jakiejś chemii.
Fryzjer powiedział, że przy przyjmowaniu hormonów to normalne. Także na razie chyba zdecyduję się tylko na grzywkę a jak dalej będą tak lecieć to zetnę całkiem.
Anuśka i trzymam kciuki za test, bo ten Twój wykres to mega wystrzałowy jest.
Tamka i cymcia cześć dziewczęta.
Progesteron z tego co się orientuję na czczo.
Oczywiście dam znać jak wrócę, ale trochę zła jestem, bo tempka zamiast skoczyć to jakiś jeszcze większy dół.Czy ten cholerny pęcherzyk pęknie i będzie w końcu owulka kurde.
Poza tym od jakiegos tygodnia non stop mam jakieś porąbane sny i koszmary, aż się budzę w nocy.Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
mi dzis znowu mezus dal pospac dluzejno i lepiej sie czuje, wiec rano zabieralismy sie do
a tu dzieciaki nas napadaly i nici
sauna w ciazy niewskazana. przynajmnije na poczatku...pozniej zalezy od kraju. wszedzie co innego mowia.
Anuska, trzymamy kciuki za testowanie.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Anuśka mi pasują krótkie włosy. Ale marzą mi się takie długie teraz. Tylko zastanawiam się czy nie ściąć bo po Clo wychodzą mi garściami.
Naprawdę, jak po jakiejś chemii.
Fryzjer powiedział, że przy przyjmowaniu hormonów to normalne. Także na razie chyba zdecyduję się tylko na grzywkę a jak dalej będą tak lecieć to zetnę całkiem.
Anuśka i trzymam kciuki za test, bo ten Twój wykres to mega wystrzałowy jest.
No coś jest z tymi hormonami nie tak... Ja biorę Dupka trzeci cykl i włosy mi przestały rosnąć. Mam krótką fryzurkę i co 3 tyg musiałam podcinać, a teraz od 2m-cy nie byłam u fryzjera. Nie dość tego pojawiło mi się przebarwienie na twarzy. Mam taką ciemniejszą plamę na czole w kształcie AfrykiBogu dzięki za podkład kryjący
Nastka to chyba się spóźniłam z tym badaniem bo jutro będzie 11dpo -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Zabierz mnie zesoba, kocham jeziora a u nas tylko kanały
jezior i komarów jest pod dostatkiem
Anuśka od jeziora wieje wiec nie jest tak źle ale na głowę trzeba coś założyć
Krokodylku trzymam kciuki, daj znać co gin wypatrzyłAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech, wróciłam.
Pęcherzyk nie pękł tylko jeszcze sobie urósł. :]
23mm
Gin przez chwilę się zastanawiał co ze mną zrobić, ale powiedział, że wygląda ok, wprawdzie on by wolał żeby tego pęcherzyka już tam nie było, ale na razie mi nic nie daje bo pęcherzyk wygląda dobrze i powinien pęknąć sam.
Następna wizyta we wtorek....
Czy u mnie zawsze wszystko musi się ciągnąć jak w brazylijskim serialu? I jakieś cykle 40-dniowe. Masakra. Myślałam że Clo coś przyśpieszy ale ni chu chu.
Dupa.
Idę bzyknąć małża.cymcia, Nasturcja, marissith, Arienna lubią tę wiadomość