My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywzięłam przykład z Kroko i starego bzyknęłam jak się ziemniaki piekły
przynajmniej czas do obiadu się nie dłużył
kolejna burza się bokiem przewala, jak przejdzie to jedziemy na lodziki
Nieukowa, Nasturcja, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie zostawić was na chwile a tu bzykanie łykanie i lody
mój myje podłoge ja wymyłam głowe i ogoliłam nogibzykanie bedzie wieczorem troszke lepiej sie czuje po tym bananku zapchał mi brzucha hehe
nio dałam sluz wodnity bo taki mam dziś i wskoczyły mi dni płodne co jest??
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Temat o zasinieniu narządów rodnych podczas ciąży:
2011.03.05 [13:12]
podobno drugi objaw po zatrzymaniu sie miesiaczki,,czy ma ktos jakąś fote zeby pokazac jak to zasinienie wygląda....moze któras co jest w ciazy zrobi taka fote ...bardzo mi zależy
2011.03.05 [13:15]
sromowych, a szyjki macicy i jej "zejscia" do pochwy.
chcesz se c*pki poogladac za free to powiedz normalnie...
2011.03.05 [13:19]
to chodzi o zesinienie warg czy wjscia do pochwy i szyjki...pytam sie bo sama u siebie podejrzewam ciaze... i chciała bym sie dowiedziec
2011.03.05 [13:21]
A to nie łatwiej test zrobić, a nie gdybasz na podstawie sinienia warg???
I o zdjęcie jeszcze prosisz?
Moim objawem było to, że hemoroidy mi powychodziły, przesłać Ci fotkę? smiech.gifAsha, cymcia lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Kurde a ja na bzyki siły nie mam. Drugi dzień z rzędu po górach ganialiśmy. Moi teściowie byli z nami i kurde skubani maja lepsza kondychę niż my
Ktoś testuje w przyszłym tyg?
No to teściów masz niezłych skoro młodzi nie dają im rady
Ja testuję jakoś pod koniec -
Nieukowa wrote:Kurde a ja na bzyki siły nie mam. Drugi dzień z rzędu po górach ganialiśmy. Moi teściowie byli z nami i kurde skubani maja lepsza kondychę niż my
Ktoś testuje w przyszłym tyg?
hehe ja zaczynam testować ale owulacje -
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Kiedyś mama mojej przyjaciółki mówiła, że z każdą swoją ciążą wiedziała już po stosunku, że zaszła. Urodziła trójkę dzieci.
Mówiła, że za każdym razem kiedy miała orgazm dopochwowy w tym samym czasie co mąż - była w ciąży
NIO PROSZE
ja jakos w poprzedniej tez gdzies czułam
mam nadzieje ze teraz tez poczuje hehe