My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka wrote:smarta, zdrowka!
a mi 4 dzien wychodi test owu pozytywny! o co chodzi....szjka tez jak na ovu ale sluzu brak. chyba ta owu sie czai i czai a cos jajo nie chce wspolpracowac
Nenaaa też nie miała śluzu... I serduszek miała niewiele... A wyszedł zielony kropek
Czasem jak dopuszczę do głosu zdrowy rozsądek to widzę jak bardzo wszystkie schizujemy na temat tych objawów...Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:wzięłam przykład z Kroko i starego bzyknęłam jak się ziemniaki piekły
przynajmniej czas do obiadu się nie dłużył
kolejna burza się bokiem przewala, jak przejdzie to jedziemy na lodziki
Widzicie, lekcje ze zwiększenia libido zaczynają przynosić efekty.marissith lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:To testujemy razem ja też mam za tydzień wyznaczona @
oo bede trzymac moooocno kciukaski
ja jak bede testowac to bede musiał do kuzynki na neta skoczyć żeby sie z wami wynikami podzilic heheheAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No to teściów masz niezłych skoro młodzi nie dają im rady
Ja testuję jakoś pod koniec
Anuśka to ja też chyba oleję testa jakoś w pt.
Teksty o foceniu cipek wybornejest tego wiecej?
Ja nie miałam nadziei na ciąże i mialam dola ze znowu nic nie bedzie a zobaczylam 2 krechy. to że poroniłam to insza inszość ale bete na poczatku mialam ok wiec licze ze to norma ze przed @ nie da sie od pms odróżnić -
Biedroneczka83 wrote:Anuśka no własnie ja tez sie tego boje i nie wiem czy np cc nie załatwic bo mam żylaki na obu nogach i hm okulary tzn wzrok choć szczerze nie chce cc bo ta chwila narodzin jest nie do zapomnienia taka sn
Nieukowa, ja coś czuję że do piątku nie doczekam. Już czuję skurcze na @. Kurczę, normalnie mnie chwilami boli jak przy @...FUCK!!!
-
Anuska, wiem ze nie trzeb amiec wszystkich objawow czy wiele
by zajsc w ciaze
z pierwszym synem
tylko raz w calym cyklu przez wyjazdy sluzbowe
(sluzu bylo b.duzo i to byl jedyny objaw) i dalo sie. z drugiem sluzu nie bylo w ogole, testy owu wychodzily +kilka razy w ciagu cyklu,
duzo nie bylo i tez sie udalo....ale teraz bardziej schizuje, bo juz od dluzszego czasu nie udaje sie. chociaz w tym cyklu jest duzo lepiej niz w poprzednich
podejscie mam bardziej ¨co ma byc to bedzie
¨
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny