My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie ta porade dzisiaj?........Jeśli od roku (a jeśli masz powyżej 35 lat od 6 miesięcy) bezskutecznie starasz się o dziecko nie zwlekaj dłużej, zgłoś się do lekarza i poproś o zlecenie wykonania badań ogólnych zarówno przez Ciebie jak i Twojego partnera. Minimum badań, które powinniście wykonać to: analiza nasienia (badanie plemników), monitoring owulacji (sprawdzenie czy owulacja występuje), pomiar stężenia głównych hormonów we krwi (określenie rezerwy jajnikowej), badanie ultrasonograficzne macicy i jajników oraz histerosalpingografię (HSG – badanie drożności jajowodów i jamy macicy)........to czemu kaza przyjsc dopiero po 2 latach do cholery jasnej????
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Macie ta porade dzisiaj?........Jeśli od roku (a jeśli masz powyżej 35 lat od 6 miesięcy) bezskutecznie starasz się o dziecko nie zwlekaj dłużej, zgłoś się do lekarza i poproś o zlecenie wykonania badań ogólnych zarówno przez Ciebie jak i Twojego partnera. Minimum badań, które powinniście wykonać to: analiza nasienia (badanie plemników), monitoring owulacji (sprawdzenie czy owulacja występuje), pomiar stężenia głównych hormonów we krwi (określenie rezerwy jajnikowej), badanie ultrasonograficzne macicy i jajników oraz histerosalpingografię (HSG – badanie drożności jajowodów i jamy macicy)........to czemu kaza przyjsc dopiero po 2 latach do cholery jasnej????
my sklamalismy na pierwszej wizycie ze staramy sie roki mialam z glowy
jakbym miala cekac 2 lata to doeiro zaczela bym sie zastanwiac nad pojsciem do lekarza ;/ a do tej pory bym sie stresowala -
Ania_84 wrote:bo rto ichglupia procedura ;/
my sklamalismy na pierwszej wizycie ze staramy sie roki mialam z glowy
jakbym miala cekac 2 lata to doeiro zaczela bym sie zastanwiac nad pojsciem do lekarza ;/ a do tej pory bym sie stresowala -
nick nieaktualnyHej.
Kurde ostatnie dwa miesiące mojego pobytu tutaj, ale jeszcze muszę sobie wizę przedłużyć na kolejne 2 miechyWłaśnie się zorientowałam, że termin minął w sobotę, więc pewnie dzisiaj mi karę za spóźnienie wystawią
No więc jadę do biura dla cudzoziemców i cały dzień będę miała z dupy, bo tam są zawsze długie kolejki. Miłego dnia chociaż dla was -
nick nieaktualnyBry... Nie ma to jak wyłączyć sobie budzik przez sen
Kurde, jak duszno....a ja czuję sie taka napuchnięta....dawno mi sie aż tyle wody nie zbierało....i co dziwne, zawsze przed okresem mi łam juz wrażliwe cycki, a tu nic.... Mogę se imi tarmosić.... Niech juz przyjdzie ta @ i dajemy dalej -
Nasturcja, powodzenia
moz ejednak nie bedzie tak zle....
cos wiem na temat stania w kolejach w urzedzie dla cudzoziemcow. po slubie z moim R nie przyjelam norweskiego obywatelstwa, bo musialabym sie zrzec polskiego a na to gotowa nie bylam/jestem. wiec przez 4 lata co roku musialam do nich jezdzic i stac w niemilosiernej kolejce. na sam koniec, gdy sie sponzilam i dotarlam w lipcu zamaist w maju, okazalo sie ze w zw. z wakacjami kolejki nie matyle czasu wcesniej zmarnowalam
hahaha teraz mam juz pobyt staly, wiec juz mnie ta przyjemnosc omija
ale u nas dzis pogoda. leje i wieje!! dziadek zle sie poczul, wiec ja dzisisaj kolejny dzien pracuje z domu. dzieci tez zostaly. nie bede ich w taka pogode wysylac do przedszkola (tu sa caly czas na dworze nawet jak leje).
a moja tempka dzis znowu w dol poleciala!! jeszcze nigdy nie mialam tak niskiej. -
nick nieaktualnyno to widzę, że dzisiaj globalny forumowy wnerw będzie
ja już mogę zacząć psioczyć
Anuśka.... ja też czekam na @, ale kurcze u Ciebie tak ładnie szło do góry....
beszka - cho do nasu nas słonko i ciepło i upalnie
Nastka- powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 07:02
-
Dzien dober mnie ta jelitówka jeszcze nie odpuściła mdli mnie żołądek boli rano mnie przegoniło do kibelka narazie spokój wziełam węgiel i nospe oby juz sie skonczyło
Mój małż zwariował dołożył jeszcze wczoraj raz wieczorem hehehe czyli 3 razy serduszkowaliśmydziś odpoczynek niech sie żołnierzyki produkują
Ninia wczoraj wycałowała nas wyprzytulała oczywiście spała z nami i niemiłosiernie sie wierciła heheh
a co tu takie wisielcze humorki będzie dobrze musi kochane nie wielkanocne do weekendowo majowe
a wiecie że sobie uświadowmiałm że ponad tydzien nie bedzie mnie z wamijak pojade buuu szwagier założył neta ale nie wiem kiedy bede miałą chwilke włazic do niego na góre hehe postaram sie zaglądac zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
-
kasiarzyna wrote:Dobry,
zaczynam nowy cykl
Mierze tempkę tylko ze względu ze 23go mam wizyte u gina i mam sie pojawic z badaniem prolaktyny a pozniej sobie odpuszczam
nio powiem ci wakacje weekendy to sa trudne terminy bo godziny pomiarów różne sie robią i to bez sensu jest ja teraz nasawiam na rano w sobote bo niby ovu ma byc wiec zobaczymy -
Asha wrote:Witunia..laseczki, jezeli ta @ byla calkiem inna niz twoje zazwyczaj to moze warto zatestowac, tak mysle...a jak temp nadal wysoka?
nie to, że się cieszę ale przynajmniej się domyślać nie będę
) Miłego dnia Wam życzę dziewczyny
)