My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dobry wieczór kochane ja doepiro wrociłam
oto mistrzostwo fotografowania mojego Meza
jak sie mnie dopatrzycie to fajneihihii
oczywiscie tak mialam nadziejeze łajza przyjdzie jutro bo chcialam miec chrzciny spokojnie i nie ;P musiala mnie zalac z rana ;/ brzuch naparzeal jak cholera glowa a do tego pogoda..upal ;/Anastazjaaa, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny?
jak po weekendzie? ja dzisiaj byłam nad wodą i się trochę spiekłam i teraz cierpię
ale co tam
jutro dzień wolny trochę poogarniam w mieszkanku, pogotuję i poodpoczywam
a tak na marginesie mój okres trwał 2 dni tzn 2 dni było krwawienie tylko bo w czwartek plamienie...robić bete czy to bez sensu?
-
Magdalena83 wrote:Cześć dziewczyny?
jak po weekendzie? ja dzisiaj byłam nad wodą i się trochę spiekłam i teraz cierpię
ale co tam
jutro dzień wolny trochę poogarniam w mieszkanku, pogotuję i poodpoczywam
a tak na marginesie mój okres trwał 2 dni tzn 2 dni było krwawienie tylko bo w czwartek plamienie...robić bete czy to bez sensu?
-
asha mnie cyce bola w pierwszy dzien drugi ..
temmpka moe spasc w ciazu okresu ale ejsli nie spadnei ot zatestuj bo fakycznie dosc wysoka -
Anuska to nie @ a moga byc plamienia i lekkie krwawienia.. mi ak lekarz mowil jak podejrzewal ciaze .. nawet kazal mi w 8 dc zrobic test a pozniej jeszcze raz powtorzyc po 5 dniach ..
-
Ania_84 wrote:Anuska to nie @ a moga byc plamienia i lekkie krwawienia.. mi ak lekarz mowil jak podejrzewal ciaze .. nawet kazal mi w 8 dc zrobic test a pozniej jeszcze raz powtorzyc po 5 dniach ..
-
Anuśka wrote:No właśnie dlatego myślę że Asha powinna zatestować, jeśli tempka nie spadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 21:53