My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki!
mi to sie chyba jakiś PMS zaczyna bo agresje mam w sobie ogromną. Najchętniej to bym malza rozerwala na strzępy tym bardziej że on też jest przeziębiony i ja wiem że u faceta gorączka to już prawie jakby umierał ale ja zawsze mam wrażenie że on steasznie przesadza i taka cipka się z niego robi i mam ochotę go zamordować.
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Cześć dziewczynki!
mi to sie chyba jakiś PMS zaczyna bo agresje mam w sobie ogromną. Najchętniej to bym malza rozerwala na strzępy tym bardziej że on też jest przeziębiony i ja wiem że u faceta gorączka to już prawie jakby umierał ale ja zawsze mam wrażenie że on steasznie przesadza i taka cipka się z niego robi i mam ochotę go zamordować.
hehhe ja jak mam PMSa to mam tak samo wrr wszystko mnie wkurza małżowi sie obrywa i małej czasem bo nie mam cierpliwości -
smarta wrote:Cześć dziewczynki!
hmm a moze to jednak nie PMS ??? mierzyłas temp??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Smarta ale Ty niskotemperaturowa jesteś
W tym cyklu PTT mam 36.10 a najwyższą tempkę dotychczas w fazie lutealnej mam 36.60. Obstawiam, że dojdzie do 36,80 i tak już zostanie. Taki zdechlaczek jestem, cóż zrobic.
Hehe
-
smarta wrote:Na weekend odstawiłam mierzenie, tym bardziej że oboje mamy grypę - tempki i tak bym zignorowala
aha nio ja niby tem nie miałam ale ta jelitówka wrr choc faktycznie weekend mierzyłam póżniej i trzeb aodejmowac wiec to jest takie tylko orientacyjne -
konwalianka wrote:hej, ja też dosć niskie temperatury... a teraz jeśli chodzi o obrywanie mężowi, to ma przerąbane.. jestem okropnie nerwowa, ciągle na niego krzyczę.. odkąd wie o ciąży (ten piątek), jest masakra..
oj to burzliwie widze u wasprzejdzie ci zobaczysz hehehe
kiedy planujesz wizyte gina?? -
Kochane z innej beczki te które już mają dzidziusie i rodziły sn mam kurcze hemoroide która powstała podczas porodu i teraz szczerze mówiąc obawiam sie kolejnego sn że peknie albo cos generalnie mi nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu problem jest jak mam zaparcia
przepraszam z aobrazowość -
Anastazjaaa wrote:Witam serdecznie,
Krokodylica na którą usg?
Konwalie Wypoczywaj i oby mdłości ibol brzucha szybko przeszły
Malenq gratulacje drugitrymestr... Jak ten czas szybko leci
Arienna kiedy teatujesz
Tamka tobie również milej niedzieli
Anuśka ja Też mam termin na 13
Asha szybko zleci i bzykanko będzie do woli
Nie wiem,
za tydzien mam miec @ wiec zobaczym,dzis boli mnie brzuch, bola i szczypia cycki, i do tego pol dnia mnie mdliloAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Kochane z innej beczki te które już mają dzidziusie i rodziły sn mam kurcze hemoroide która powstała podczas porodu i teraz szczerze mówiąc obawiam sie kolejnego sn że peknie albo cos generalnie mi nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu problem jest jak mam zaparcia
przepraszam z aobrazowość
Ja też mam i boję się że przy kolejnym porodzie zamieni się w coś paskudniejszego... -
cymcia wrote:a czy to prawda, że gdy się stara o dziecko, to nie można przesadzać z saunami? ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć?
cymcia lubi tę wiadomość