My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie z rana
U mnie euforia i entuzjazm opadają w dół razem z temperatura.
Wszelkie wczorajsze i przedwczorajsze objawy odeszły co potwierdza tezę o zatruciu zoladkowym....
Tymczasem ja grzecznie lecę do pracy i cierpliwie czekam na bieg wydarzeń - jakiekolwiek by nie był.
Życzę miłego dnia -
Anastazjaaa wrote:Witam serdecznie z rana
U mnie euforia i entuzjazm opadają w dół razem z temperatura.
Wszelkie wczorajsze i przedwczorajsze objawy odeszły co potwierdza tezę o zatruciu zoladkowym....
Tymczasem ja grzecznie lecę do pracy i cierpliwie czekam na bieg wydarzeń - jakiekolwiek by nie był.
Życzę miłego dnia
kochana spokój najważniejszy a spadek nie jest jakiś duży wiec moze nie wszystko stracone
ja teraz na domiar wszystkiego wypatruje spadkuAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nastka powodzenia z wizą.
cymcia też jestem tego zdania, że jak @ ma przyjść, to przynajmniej szybko. A nie tak jak u mnie zawsze, jakiś serial brazylijski czy inna moda na sukces.
Anuśka kochana trzymaj się.
baszka życzę zdrowia dla dziadka.
A z tym przedszkolem to ciekawe - w ogóle nie przebywają w budynku???
kasiarzyna zalało Cię? No cholera.A liczyłam że u Ciebie będzie zielono. Ch*jowo to jakoś wszystkim nam idzie. Jak po grudzie.
Magdalena i Ty też? No masakra.
Gdzie te nasze lipcowe fasolki?
Anastazjaaa Ty jeszcze walcz, taki spadek to nie spadek. Ratuj honor tych 18+
smarta Twój cykl nie jest przypadkiem bezowulacyjny? Też bym pizgła wszystkim i zrobiła sobie tydzień urlopu...
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Tempka ewidentnie wskazuje że pęcherzyk w końcu pękł teraz chop do góry i czekamy na zielony koniec
Nie mam pojęcia, ale czy to możliwe że przy pękaniu bolał mnie brzuch? Właśnie nie jajnik, tylko brzuch mnie bolał wczoraj wieczorem.
PS. Jutro następne USG, to oblukam czy pękł.
Dzisiaj w nocy śniła mi się moja wizyta u gina. We śnie pęcherzyk nie pękł, więc gin dał mi jakieś tabletki i zawołał jakąś pielęgniarkę, która zrobiła mi zastrzyk. Ale lekarz tak się zagadał z pielęgniarką że już nie zwracał na mnie uwagi i nawet nie powiedział jak mam stosować te leki.
Więc dzwonię do niego a on do mnie drze ryja że ja powinnam to wiedzieć i że mu głowę zawracam. :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 08:20
-
Anastazjaaa wrote:Tak nie duży wiec nadzieja jest dzięki kochana, potrzebowałam chyba słowa otuchy.
Trzymam za ciebie kciuki
Anastazja pamietaj nadzieja jest ważna byle sie nie nakrecactrzymam mocno kciuki a ile jeszcze czekasz do ewentualnego testowania?
-
Krokodylica wrote:Hejka.
Do wczoraj wkurzałam sie na moją tempkę. Dzisiaj rano jak zobaczyłam ile mam stopni to już zaczęłam się śmiac.
Lecę Was poczytać.
tak owulacyjnie spadłaoj bedzie zielono coś czuje u ciebie
a chłopinka jak tam daje rade przy takim wykorzystaniu na maksa hehehe???
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nie mam pojęcia, ale czy to możliwe że przy pękaniu bolał mnie brzuch? Właśnie nie jajnik, tylko brzuch mnie bolał wczoraj wieczorem.
Dzisiaj w nocy śniła mi się moja wizyta u gina. We śnie pęcherzyk nie pękł, więc gin dał mi jakieś tabletki i zawołał jakąś pielęgniarkę, która zrobiła mi zastrzyk. Ale lekarz tak się zagadał z pielęgniarką że już nie zwracał na mnie uwagi i nawet nie powiedział jak mam stosować te leki.
Więc dzwonię do niego a on do mnie drze ryja że ja powinnam to wiedzieć i że mu głowę zawracam. :]
Moim zdaniem jest taka możliwość -
Krokodylica wrote:Nie mam pojęcia, ale czy to możliwe że przy pękaniu bolał mnie brzuch? Właśnie nie jajnik, tylko brzuch mnie bolał wczoraj wieczorem.
Więc dzwonię do niego a on do mnie drze ryja że ja powinnam to wiedzieć i że mu głowę zawracam. :]
hahah pewnie chciał bzyknąc pielegniarke a ty mu zawrasza głowe
Trzymam kciuki kto jak kto ale przy takim serduszkowaniu to mus na koniec być zielonoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylek, dobrze to ujelas, ch*jowo
A zaczynam miec chcice mimo, ze mnei zalewa
chyba cos nie tak mam z ta prolaktyna, sutki mnie strasznie bolały mimo,że biorę ten cyclodynon (niepokalanek) i libido w 2 fazie zerowe. Cos czuje ze 23go gin mi cos silniejszego przepisze.Póki co, czekam do piatku i robię tą prolaktynę.Tyle,ze ona chyba mi specjalnie nie szkodzi, bo 2 razy robiłam progesteron 7 dni po owu i był bardzo przyzwoity wiec nie wiem w czym juz problem
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Hey, ciewczyny..nareszcie bzykanko bylo
... Snilo mi sie dzisiaj ze kupilam 10 gruszek i je wszystkie zjadlam a potem bylam w jakiejs szkole na spotkaniu i siedze tam i czuje , ze mam glowe obwiazana bandazem i wary napuchniete i tak mysle o co chodzi i to od tych cholernych gruszek dostalam uczulenia....zaczelam latac po tej szkole szukac pielegniarki...nikt jej nie mogl znalezc w koncu ktos do niej zadzwonil ta zaczela glupie pytania zadawac wiec sama zaczelam z nia gadac i jej tlumacze ze chce zeby mi dala cos odczulajacego a ta sie wylaczyla..i M mnie obudzil...??? Skad to cholerstwo sie bierze to nie wiem, uczulenia nie mam na gruszki...temp mi delikatnie drgnela w dol dzisiaj ale to tyle, zobaczymy co dalej...widze wszyscy czekaja na @.. A tu 2 fasolki w lipcu maja byc no to jak?
-
Asha wrote:Hey, ciewczyny..nareszcie bzykanko bylo
... Snilo mi sie dzisiaj ze kupilam 10 gruszek i je wszystkie zjadlam a potem bylam w jakiejs szkole na spotkaniu i siedze tam i czuje , ze mam glowe obwiazana bandazem i wary napuchniete i tak mysle o co chodzi i to od tych cholernych gruszek dostalam uczulenia....zaczelam latac po tej szkole szukac pielegniarki...nikt jej nie mogl znalezc w koncu ktos do niej zadzwonil ta zaczela glupie pytania zadawac wiec sama zaczelam z nia gadac i jej tlumacze ze chce zeby mi dala cos odczulajacego a ta sie wylaczyla..i M mnie obudzil...??? Skad to cholerstwo sie bierze to nie wiem, uczulenia nie mam na gruszki...temp mi delikatnie drgnela w dol dzisiaj ale to tyle, zobaczymy co dalej...widze wszyscy czekaja na @.. A tu 2 fasolki w lipcu maja byc no to jak?
Asha ja nie czekam na @czekam na piekną tłustą zieloną kropke hehehehe
-
Cześć Dziewczyny, mam pytanie z kategorii "początkująca". Pewnie była już o tym mowa, ale nie bardzo mogę odszukać na forum. Chodzi mi o pierwszą wizytę u ginekologa w związku z problemem zajścia w ciążę. Ponieważ dopiero się przeprowadziłam do innego miasta, nie mam tu swojego ginekologa przyjmującego na NFZ, chce iść prywatnie, a nie chce żeby mnie wykasował za 5 min pogadanki (mam dość ograniczony budżet ;/ ) Stąd pytanie kiedy najlepiej mieć wizytę żeby zrobić jak najwięcej badań "za jednym zamachem": zaraz po miesiączce czy w teoretycznie płodne dni? Pomiar temp prowadzę dopiero od tygodnia, czy lepiej żebym miała pełen cykl? czy nie patrzeć na to i po prostu iść... Przepraszam za banalne pytania, ale czytam wszystko co mogę a i tak WIEM, ŻE NIC NIE WIEM i głupieje ;/
-
ołowiana wrona wrote:Cześć Dziewczyny, mam pytanie z kategorii "początkująca". Pewnie była już o tym mowa, ale nie bardzo mogę odszukać na forum. Chodzi mi o pierwszą wizytę u ginekologa w związku z problemem zajścia w ciążę. Ponieważ dopiero się przeprowadziłam do innego miasta, nie mam tu swojego ginekologa przyjmującego na NFZ, chce iść prywatnie, a nie chce żeby mnie wykasował za 5 min pogadanki (mam dość ograniczony budżet ;/ ) Stąd pytanie kiedy najlepiej mieć wizytę żeby zrobić jak najwięcej badań "za jednym zamachem": zaraz po miesiączce czy w teoretycznie płodne dni? Pomiar temp prowadzę dopiero od tygodnia, czy lepiej żebym miała pełen cykl? czy nie patrzeć na to i po prostu iść... Przepraszam za banalne pytania, ale czytam wszystko co mogę a i tak WIEM, ŻE NIC NIE WIEM i głupieje ;/
pewnie dobrze byłoby miec pełny obraz całego cyklu ale co do dni to ci nie poradze bo nie mam pojęcia