My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Piękne
Ja już po wizycie, ekspresowa była, hehe, ale najważniejsze, że dziecię jest, widziałam pisklaka...no to dobiero dzisiaj uwierzyłam żem zaciążona faktycznie
Serduszko bije, wszystko wygląda bardzo prawidłowo jak na ten etap ciąży. Wg USG starsze o 2 dni niż licząc od pierwszego dnia @Możliwe, że wcześniejsza ta moja owulka jeszcze była, może 11 dzień cyklu
Pod koniec lipca będzie już bardzo dokładne badanie USG ze wszystkimi parametrami i prenatalnymi
marissith, Tamka, Krokodylica, cymcia, justta, Ania_84, Nieukowa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Cześć Piękne
Ja już po wizycie, ekspresowa była, hehe, ale najważniejsze, że dziecię jest, widziałam pisklaka...no to dobiero dzisiaj uwierzyłam żem zaciążona faktycznie
Serduszko bije, wszystko wygląda bardzo prawidłowo jak na ten etap ciąży. Wg USG starsze o 2 dni niż licząc od pierwszego dnia @Możliwe, że wcześniejsza ta moja owulka jeszcze była, może 11 dzień cyklu
Pod koniec lipca będzie już bardzo dokładne badanie USG ze wszystkimi parametrami i prenatalnymi
no to suuuperzleci szybko do kolejnego
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Cześć Piękne
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa super
niech pisklaczek rośnie taaaaaki duży i zdrowy oczywiście.
Co do bzykanka, to ja troszkę zazdroszczę Kroko, bo ja bym mogła też 3 razy dziennie, ale mój..... ehhh szkoda gadać. Sam z siebie to on ma ochotę raz na pół roku. A tak w cyklu to może ze 3 razy przeważnie serduszkujemy. W tym cyklu mamy aż 5 serduszek normalnie rekord. Chyba zaczne go jakimś lubczykiem szprycować. A wczoraj to mnie normalnie tak zdenerował, jak mu zaproponowałam żebyśmy poszli do sypialni to on powiedział "nie" i włączył telewizor, normalnie foch był na całego. Po godzinie przeprosił, ale mi juz się odechciało przez te nerwy.Nenaaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Nenaaa super
niech pisklaczek rośnie taaaaaki duży i zdrowy oczywiście.
Co do bzykanka, to ja troszkę zazdroszczę Kroko, bo ja bym mogła też 3 razy dziennie, ale mój..... ehhh szkoda gadać. Sam z siebie to on ma ochotę raz na pół roku. A tak w cyklu to może ze 3 razy przeważnie serduszkujemy. W tym cyklu mamy aż 5 serduszek normalnie rekord. Chyba zaczne go jakimś lubczykiem szprycować. A wczoraj to mnie normalnie tak zdenerował, jak mu zaproponowałam żebyśmy poszli do sypialni to on powiedział "nie" i włączył telewizor, normalnie foch był na całego. Po godzinie przeprosił, ale mi juz się odechciało przez te nerwy. -
Anuśka wrote:Nenuś super wieści
A masz fotkę pisklaczka?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/286c0f852c2c.jpgTamka, beszka, choco, Krokodylica, Anuśka, cymcia, justta, marissith, Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
mój to tez może non stop hehe no chyba ze z pracy wymordowany przyjdze ale z reguły raczej ma chetki hehe ze mna gorzej było ale jak pozbyłam sie antykoncepcji to moge coraz częściej hehe nawet poranne mi sie podobaja
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
choco wrote:jak mu zaproponowałam żebyśmy poszli do sypialni to on powiedział "nie" i włączył telewizor, normalnie foch był na całego. Po godzinie przeprosił, ale mi juz się odechciało przez te nerwy.
Ojoj. Ale bym była zła. Noże by latały.
Asha tak, ja biorę Oeparol femina cały czas. Do pierwszego skoku tempki. Po owulce nie wolno już brać.
Nena zdjęcie pikne.
choco, Nenaaa lubią tę wiadomość