My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nena super wiesci
Dziewczyny, w zyciu nei widzialma nikogo z tak silna depresja jak dziadek mezababcia zmarla pare lat temu i dziadek sie pozbierac nie moze. ciagle analizuje i rozgrzebuje stare rany
az sama zaczelam lapac dolabardzo lubie dziadka. traktuje go jak wlasnego. on i babcia zawsze byli dla mnie dobzi, chyba jako jeddyni z calej rodziny pokazali wsparcie i zrozumienie.
dziadek troche ponazekal na meza mame i siostre. oczywiscie nie skomentowalam, ale pomyslalam. dziadek ma te same uwage co i ja
zamulam dzisiaj przez pogode a praca sie sama nie zrobiNenaaa lubi tę wiadomość
-
szkoda Dziadka Beszko ale wiem po mojej babci jak jej cięzko było na poczatku bez dziadka tym bardziej ze byli w nowym miescie 17 lat temu przeprowadzili sie dla wyczekanego wnusia do innej miejscowości a 9 lat temu dziadek zmarł a ja pamietam jakby to było dzis ale babcia powiem wam nie rozkłada juz wszedzie zdjęć dziadka bo to ja dobijało jest jedno maleńke z dowodu na łóżkiem i tyle
-
Cymcia, przejęłam jedną kropkę! informuję, że nie zamierzam dostać @ gdyż zakropkowanam
Beszka, to okropnie trudne sytuacje... tyle lat razem, całe życie wspólne, bardzo współczujęcymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ehh Anuśka, to żart był, jeszcze ani razu nie udało mi się zatestować bo @ przyłazi jak w zegarku
planowo powinnam go teraz dostać 15 lipca, jeśli nie przyjdzie do 18, to będę testowaćTamka, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość