My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko, przyjęłam
Anuśka, a żeby mnie pokręciło za głupie żarcikiniech mnie bliźniakami ukarze opatrzność
mimik, sto lat! dużo zdrówka i spełnienia marzeń o fasolce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:13
cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Biedroneczko, przyjęłam
Anuśka, a żeby mnie pokręciło za głupie żarcikiniech mnie bliźniakami ukarze opatrzność
mimik, sto lat! dużo zdrówka i spełnienia marzeń o fasolce!
wczoraj jak byliśmy w malborku, to widziałam cudne dwie bliźniaczki i już chcieliśmy sobie jedną zabraćTamka lubi tę wiadomość
-
Mimik sto lat
Kroko należy Ci się na nowej drodze zupełnie nowiuśka zielona kropa
A ja jadę na zebranie. Jakoś tak nagle kierownictwo wymyśliło... Podejrzane... Podobno szykują się jakieś zwolnienia w firmie więc ciekawam co wymyślą...
Wieczorkiem zajrzę do Was znówKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Wróciłam od fryzjera, mam grzywkę, o.
Ponoć nowa fryzura, nowe życie, więc poproszę zielone zakończenie wykresu jako to nowe życie.
oo fajnie mój nie cierpi grzywek a tez chętnie byc cos z włoskami zrobiła a co -
Nena super info
Jussta trzymam kciuki
Krokodylku a jak u ciebei z ta owulka >?justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Ania nie wiem, czekam. Może dzisiaj jest. Jutro mam usg to się okaże, ale tempka mi dzisiaj jeszcze bardziej spadła.
PS. Swoją drogą - takiej niskiej tempki to chyba jeszcze nigdy nie miałam. Może stąd ta niemoc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 14:08