My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylku moze dlatego ze bardzo czekasz na ta owulke
to jajo sie buntuje i wolniej rosnie
ja dzis tez spie na stojaco -
A ja mam dzisiaj okropny stres, związany z remontem , projektem budowlanym, energetyką etc. , masakra
w takim stresie to ja się w życiu fasolki nie doczekamtak się zdenerwowałam, ze aż mnie brzuch małpowo zaczął boleć
-
Anastazja ja też powinnam dostać @ między sobotą a poniedziałkiem, więc ewentualne testowanie też u mnie w poniedziałek. Patrzę, że mamy teraz ten sam objaw zaznaczony może to jakiś znak
ja nie pamiętam, żebym miała przez 3 dni takie wrażliwe sutki, więc to na pewno znak
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
No upał u mnie też okrutny, ciężko egzystować...Musiałam trochę odsapnąć bo stres i niewyspanie dają się dzisiaj we znaki. Niedługo zaliczę jakąś drzemkę i może dojdę do siebie.
Tamek, no nie wiem...późna coś by była ta implantacja u mnie faktycznie...cholercia wie kiedy to tak naprawdę byłoPewnie więcej się dowiem na tym dokładniejszym USG pod koniec lipca. Zobaczymy
Justta! Trzymam kciuki!
Za resztę też oczywiście trzymam mocno, za owulki, za temperatury, za jajca, za testy, za badania, itp.
Tamka, justta, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Krokodylku moze dlatego ze bardzo czekasz na ta owulke
to jajo sie buntuje i wolniej rosnie
ja dzis tez spie na stojaco
Ania raczej nie. U mnie cykle 40 - 50 dni to niestety norma.
Miałam nadzieję że Clo trochę przyśpieszy sprawę ale jakoś nie przyśpieszyło.
Bajka, grunt że jajcor w ogóle zaczął pracować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eh, laski, poniosło mnie i cyknęłam sobie test owulacyjny, pomyślałam (a raczej nie myślałam
) że może coś pokaże no i dupa oczywiście, ani cienia drugiej kreski
możecie mi nawrzucać ale nigdy nie mam okazji zatestować więc chciałam chociaż raz zaszaleć, a teraz mi smutnoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 16:47
-
ja tez juz zatestowałam owulacyjny i ciemniejszy niz ten wczorajszy tak tak wczoraj nie wytrzymałam i tez zrobiłam
bo ja taka niecierpliwa jestem
ale ten dzis tez negatywny ale ciemniejszy zobaczymy jutro potem wam wrzuce fotke gdzien koło środy
Tamka lubi tę wiadomość
-
Hejka ja już po wizycie wszytko jest ok, dzidzia bardzo się kręciła i ruszała rączkami, wyniki mam ok, a z tym tsh mam się umówić do endokrynologa, jutro będę się rejestrować to wizytę powinnam mieć na czwartek, mówiła że nie jest jakoś bardzo przekroczone i nie ma się czym martwić ale zbić do 2,5 trzeba, to idę
Dzidek ma dokładnie tyle co z OM i już prawie 3cm
ciśnienie też ok 110/70, więc się cieszyć, następna wizyta za 3 tygodnie, ta dokładna z badaniem długości wszystkich kości i tym podobne. To tak na szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 17:14
beszka, Anastazjaaa, Kropka_1, Tamka, marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość