My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:Anuśka Twój wykresik jest całkiem obiecujący, u mnie śluz już się troszkę rozrzedził ale nie ma go tak dużo. Wpisuję co zaobserwuje podczas badania szyjki. Jak byłam młodsza to miałam piękny śluz. Teraz to spąpo bardzo.
U mnie skacze jakaś żaba... Nigdy nie widziałam tak potarganego wykresu
A o tym śluzie doczytałam, że to podobno przez wysoki progesteron. -
justta wrote:Hejka ja już po wizycie wszytko jest ok, dzidzia bardzo się kręciła i ruszała rączkami, wyniki mam ok, a z tym tsh mam się umówić do endokrynologa, jutro będę się rejestrować to wizytę powinnam mieć na czwartek, mówiła że nie jest jakoś bardzo przekroczone i nie ma się czym martwić ale zbić do 2,5 trzeba, to idę
Dzidek ma dokładnie tyle co z OM i już prawie 3cm
ciśnienie też ok 110/70, więc się cieszyć, następna wizyta za 3 tygodnie, ta dokładna z badaniem długości wszystkich kości i tym podobne. To tak na szybko
suuper wieścijak ginek ma dobry sprzet to moze ci nawet płec przewidzieć w 12 tyg
justta lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Cześć dziewczyny
Wpisuję się doskonale w tytuł wątku więc z chęcią dołączę do grupy wsparcia! Powodzenia nam wszystkim i zielonych kropek
Witamy Cię
jussta cieszę się że wszystko dobrze!
beszka możliwe że to wciąż to samo moim zdaniem. Takiego cholerstwa niełatwo się pozbyć niestety.
jussta długo wytrzymałaś z mówieniem rodzicom.
-
Tamka wrote:No u Ciebie tempka piękna i moim zdaniem będzie kropek ale bądź cierpliwa i poczekaj ! mnie się nie udało i teraz co - smutno mi
nie smutkuj kochana jestesmy z Tobą i trzymamy kciuki
ja tez tak mam ze korci to testowanie wrr ja nawet ostatnio ciążowy robiłamach ta nadzieja
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka- to ja w Ciebie rzucam zieloną kropą! a maaaaaaaaaaaaaaasz
ja jutro mam dostać @.... ciekawe czy zawita....
ps- a i witam serdecznie nowe koleżanki
Wam też rzucam po kropie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:15
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, mam takie pytanie, czy jeśli ZAWSZE przed okresem miałam bolące cycki (niemiłosiernie.....), a tym razem NIE MAM tego objawu, czy to coś może oznaczać? nic nie chcę sobie wkręcać, bo jak same widzicie, OVU mi nie wyznaczył owulki, ale właśnie, czy to może być z tego powodu? że nie było owulki to i cycorki nie bolą? jedyny objaw wskazujący, że @ się zbliża to napuchnięcie i wzrost apetytu
Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
, łapię kropę
ja mam mieć okresiwo w pon i tak się cieszę, że w ogóle powrót jest, bo ostatni cykl z uwagi na większy stres trwał ponad 50 dni, ale póki co działa wszystko w normie
niby wszystkie dotychczasowe badania w porządku, ale jakoś się nic nie dzieje, no ale, ponoć jak się przestanę starać to się samo udaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Krokodylku po wcześniejszej ciąży gdzie powiedzieliśmy od razu jak zobaczyłam pozytywny test, za długo się nie nacieszyliśmy wszyscy i teraz postanowiłam że wytrzymam chociaż do tego 10 tygodnia
miałam do 12 wytrzymać ale co ma być to i tak będzie, a niech się już cieszą
Biedroneczka zobaczymy czy dzidziuś będzie taki chętny do pokazania co ma między nóżkamiza te trzy tygodnie
Cymcia żadnej @ ma jutro u ciebie nie byćcymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Anuśka- to ja w Ciebie rzucam zieloną kropą! a maaaaaaaaaaaaaaasz
Ałłaaaa... Ale nie w oko bo do domu nie trafię!!!
Cymcia ja w poprzednich cyklach miałam mega wrażliwe piersi a w tym potarganym tylko od czasu do czasu mnie tak ciągnie w którymś cycu. A owulka stwierdzona USG więc byłaMoże mamy dziwne fasolkowe wykresy... Nie chcę tu nakręcać ani siebie ani Ciebie ale skoro ten cykl jest inny niż poprzednie, a poprzednie były zwykłe, to może ten będzie niezwykły ???
Wyjęłam kropkę z oka i zapakuję tam gdzie trzeba - Dzięki Kochana i wzajemnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:28
cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cymcia hmm wszystko jest możliwe z nami kobitami nigdy nic nie wiadomo
ja z Zulą czekałam do skonczonego 12 tyg i jak byłam po tych badaniach na gwiazdke dziadki dostały pod choinke skarpetki
nio mnie w 12 tyg ginek powiedział ze mam zacząć kompletowac różowa wyprawkęnikt nie wierzył bo nie miałam ochoty na słodkie bo slicznie wyglądałam (ba jak balon hahahah) tesciowa była w 1000% pewna ze syn wszyscy oprócz mojej intuicji i gina sie mylili hahahaha
-
nick nieaktualny