My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Mój mąż dzisiaj bardzo ciężko pracuje fizycznie, robi coś u nas na podwórku, kopie itd. Już mu zapowiedziałam, że lepiej żeby wykrzesał wieczorem trochę siły z siebie. Ale bidula się umęczy to nie wiem czy coś z tego będzie kurde.
mojego cos połamało i spi zaraz ide Zuze kapac jak baje skonczy -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Mój mąż dzisiaj bardzo ciężko pracuje fizycznie, robi coś u nas na podwórku, kopie itd. Już mu zapowiedziałam, że lepiej żeby wykrzesał wieczorem trochę siły z siebie. Ale bidula się umęczy to nie wiem czy coś z tego będzie kurde.
-
cymcia wrote:dziewczyny, mam takie pytanie, czy jeśli ZAWSZE przed okresem miałam bolące cycki (niemiłosiernie.....), a tym razem NIE MAM tego objawu, czy to coś może oznaczać? nic nie chcę sobie wkręcać, bo jak same widzicie, OVU mi nie wyznaczył owulki, ale właśnie, czy to może być z tego powodu? że nie było owulki to i cycorki nie bolą? jedyny objaw wskazujący, że @ się zbliża to napuchnięcie i wzrost apetytu
Cymcia, ja przerabiałam już wszystko: bardzo bolące cycki, w ogóle nie bolące, śluz obfity, skąpy, okres po czasie i przed czasem, obfity i skąpy, sutki ciemne i jasne, stojące i leżąceSzyjkę wysoką i niską, wargi niebieskie, czerwone i różowe. Sraczkę i zatwardzenie :>... Nie ma kurde reguły. IMO do ovufrienda można sobie hobbystycznie to wszystko wpisywać, objawy się w większości przypadków zaczynają naprawdę jak już masz dodatniego testa i mocno spóźniony okres ;/
Witaj Kropka_1
JA TEŻ CHCĘ BRZUCHOL, byle nie była to ciąża spożywczaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:49
cymcia, marissith, beszka lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Cymcia, ja przerabiałam już wszystko: bardzo bolące cycki, w ogóle nie bolące, śluz obfity, skąpy, okres po czasie i przed czasem, obfity i skąpy, sutki ciemne i jasne, stojące i leżące
Myślałam, że to ja już wszystkie objawy przerobiłam, ale leżących jeszcze nie miałam