My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:dziewczyny, mam takie pytanie, czy jeśli ZAWSZE przed okresem miałam bolące cycki (niemiłosiernie.....), a tym razem NIE MAM tego objawu, czy to coś może oznaczać? nic nie chcę sobie wkręcać, bo jak same widzicie, OVU mi nie wyznaczył owulki, ale właśnie, czy to może być z tego powodu? że nie było owulki to i cycorki nie bolą? jedyny objaw wskazujący, że @ się zbliża to napuchnięcie i wzrost apetytu
cymcia lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Właśnie, jakie?
Wszystkie lasencje się gdzieś zmyły, chyba dzieci robią.
haha, u mnie zrobiony a i tak czasu, jak na lekarstwo.. boziu dziewczyny no nie wiem co ze mną.. moje libido spadło poniżej zera.. co z tym zrobić? Mąż mi się żali, samej mi z tym źle, ale nic nie poradzę.. -
konwalianka wrote:haha, u mnie zrobiony a i tak czasu, jak na lekarstwo.. boziu dziewczyny no nie wiem co ze mną.. moje libido spadło poniżej zera.. co z tym zrobić? Mąż mi się żali, samej mi z tym źle, ale nic nie poradzę..
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCymcia jak zobaczyłam zieloną kropę pomyślałam sobie że nowa cymcia tu wkroczyła jakaś :p
Anuśka na oku mam paru i wiem że ja też im przypadłam do gustu... niestety jest jeszcze mała blokada i ma na imię Marek... Jak go dzisiaj zobaczyłam musiałam przejść na drugą stronę ulicy, jednakże jego wzrok przeszywał mnie na wylot (szłam w kusej mini)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 21:27
Anuśka, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:dziewczyny, mam takie pytanie, czy jeśli ZAWSZE przed okresem miałam bolące cycki (niemiłosiernie.....), a tym razem NIE MAM tego objawu, czy to coś może oznaczać? nic nie chcę sobie wkręcać, bo jak same widzicie, OVU mi nie wyznaczył owulki, ale właśnie, czy to może być z tego powodu? że nie było owulki to i cycorki nie bolą? jedyny objaw wskazujący, że @ się zbliża to napuchnięcie i wzrost apetytu
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj nie trzeba dziękować
serialnie
odrobicie w polu
no worries
kropka dla każdejdzisiaj jestem hojna, więc bierzcie i jedzcie z tego wszyscy
Katjuszka- a dobrze mu tak!!!! niech wypali mu wzrok, jak będzie na Twoje mini paczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:05
Asha, Katjaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:oj nie trzeba dziękować
serialnie
odrobicie w polu
no worries
kropka dla każdejdzisiaj jestem hojna, więc bierzcie i jedzcie z tego wszyscy
Katjuszka- a dobrze mu tak!!!! niech wypali mu wzrok, jak będzie na Twoje mini paczaćty blisko kosciola mieszkasz czy jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:09
Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość