My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Ojoj. Ale bym była zła. Noże by latały.
Asha tak, ja biorę Oeparol femina cały czas. Do pierwszego skoku tempki. Po owulce nie wolno już brać.
Nena zdjęcie pikne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 10:40
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Dzień dobry,
a mnie się dzisiaj śniła Cymcianie wiem w jaki sposób, nie pamiętam w jakim kontekście ale była to Cymcia, a dokładnie jej czerwona kropka na białym tle
jaaaawłaśnie mi uświadomiłaś, że powinnam zmienić czerwoną kropkę na zieloną i wtedy wszystkie zaciążymy
już to robię!Krokodylica, Arienna, Tamka, marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiem wlasnie ze nie wolno tylko nie wiedzialam kiedy dokladnie przerwac, pomaga ci? Masz tez skurcze po nim na poczatku?
Asha skurczy nie mam żadnych. Powiem Ci że w czasie @ nawet mi pomaga bo jakoś lżej ją przechodzę. A na śluzik pomaga zawodowo, wczoraj to się śmialiśmy z małżem że aż chlupało w trakcie igraszek. -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Asha skurczy nie mam żadnych. Powiem Ci że w czasie @ nawet mi pomaga bo jakoś lżej ją przechodzę. A na śluzik pomaga zawodowo, wczoraj to się śmialiśmy z małżem że aż chlupało w trakcie igraszek.
-
Hejka dziewczynki żadne @ mają tutaj się nie zagaszczać, tylko zielone kropy !
Czekam na kolejne
Nenuś piękny pisklaczek, jaki malusi i super ze wszytko okjaki był duży już?
Cymcia zmieniaj tą kropkę na Zieloną
Krokodylku trzymam kciuki, żeby tempka teraz pięknie odbiłaNenaaa, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny