My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi tempka wali w górę, z głupiego zmierzyłam bo normalnie gorąco mi jak nie wiem co i mam 37,4 (dowcipnie oczywiście) przy czym żadnych objawów małpowych nie ma ... przy 28 dniowym cyklu było by pojutrze .... ech ja chyba do tego poniedziałku zwariuję, ale nie chce robić testu bo póki co mam słodką nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:53
-
Arienna wrote:a mi tempka wali w górę, z głupiego zmierzyłam bo normalnie gorąco mi jak nie wiem co i mam 37,4 (dowcipnie oczywiście) przy czym żadnych objawów małpowych nie ma ... przy 28 dniowym cyklu było by pojutrze .... ech ja chyba do tego poniedziałku zwariuję, ale nie chce robić testu bo póki co mam słodką nadzieję
Ja wczoraj popołudni sobie mierzyłam i miałam 37,7.... Zapaliłam się prawiea rano już tylko 36,85
Ale w tym cyklu jestem z siebie dumna bo w poprzednich to byłam już po 2 testach ciążowych a w tym się trzymam i nie puszczę się aż do niedzieliArienna, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Arienna ja bym już sikała
Sama mam PMS, spać mi się chce niemożebnie i czekam do niedzieli. Bez entuzjazmu, bo żadnych "objawów" niet, do tego szykuje mi się urlop w Azji więc może lepiej żeby tym razem krecha była jedna...
To na złość będą dwie
A kiedy testujesz?Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie sie ciemno zrobiło jak walnie to ino raz hehehe
wiecie co ja mam w domu 4 testy ciążowe hehe i mój małż sie smiał ze mam wszystkie wziąc i bede na wszystkie sikac hehe on chyba oszalał w tym cyklu haha
oo kurcze mam nadzieje ze Nastka sie odezwie niebawem