My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:To na złość będą dwie

A kiedy testujesz?
@ mam dostać w ndz lub pon. Planuję nasikać w niedzielę, ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu
Nie jestem tak niezłomna jak co poniektóre
Dzisiaj mam takiego zmuła że w pracy prawie bym pomyliła fiolki ze spermą i moczem do analiz ;/
Biedrona: mnie trochę "One born every minute przeraża" ;P
A propos fajnych filmów dzieciowych, ciążowych i staraniowych: polecam
"Babies" (albo "Bebes") - jak która jeszcze nie widziała to biegusiem bo jest niesamowity
I jeszcze z serii BBC "Human Body" "An Everyday Miracle" i "First Steps"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:24
-
Spokojnie, tylko spokój nas uratuje. Sprawdziłam Nastka ostatni raz odzywała się tu wczoraj o 5:40 rano i miała jechać wizę przedłużyć. Więc albo stoi jeszcze w filipińskiej kolejce drrugi dzień, albo ją deportowali do Polski
to jak doleci to się odezwie. Ten tajfun podobno tylko w Japonię walnął więc Nastki pewnie nie sięgnął.
Anuśka, Tamka, marissith, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Lista sikania:
11 lipca - Cymcia
13 lipca - Marissit, Anuśka, Choco, Anastazjaaa, Motyl1993, Nieukowa
14 lipca - Arienna, Kropka
16 lipca - Tamka
26 lipca - Biedroneczka83
Nieukowa dopisałam Cię żebyś nie zapomniała nasikać
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
aaa ja też chce lodzika sorbecik zimny aaaaaa
w biurze mam chłodno ale mój seicik pewnie nagrzany masakrycznie wiec najpierw bedzie wietrzenie a potem smiagam po Zule do rodziców
bede botwinke gotowac dzis
a Rafał ma sznycelka po węgiersku i suróweczke
ja nie moge patrzec na jedzenie bleeee -
Kurczę a mnie nic nie kusi w tym cyklu...Nie mam pojęcia czemu... Może dlatego, że boję się zobaczyć tą jedną krechę... Chyba wolę zobaczyć @...Anastazjaaa wrote:Och mam identycznie kusi mnie sobota.... Ale postaram się wytrzymać do niedzieli chyba ze szalona wcześniej zawita
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej jestem!

Jaki tajfun? U nas ani kropla deszczu nie spadła a monsun się spóźnia w tym roku, cholercia
Upał i duchota.
Przedłużyli mi wizę. Dobrze, że to już ostatni raz, bo musiałam ciągle do tego biura jeździć co 2 miesiące i się z nimi użerać.
Wy jak zwykle o seksie gadacie, więc nic się nie zmieniło
Mi się w ogóle małża nie chce ujeżdżać. Susza nastała
marissith, choco, Nieukowa, Tamka, Kropka_1, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Choco no w sumie wykopali mnie z Filipin i teraz na tratwie dryfuję w stronę Polski. Do grudnia może dopłynę

Wczoraj po odebraniu paszportu poszlismy sobie z małżem popatrzeć na Ocean...Piękny widok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:49
choco, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No znalazłaś się wreszcie. No u mnie w radiu mówili, że fajfun się zbliża do Filipin, to jedynie potwierdza że media kłamią.
Całe szczęście że neta masz na tej tratwie to możesz do nas pisać
Krokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny