My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:To na złość będą dwie
A kiedy testujesz?
@ mam dostać w ndz lub pon. Planuję nasikać w niedzielę, ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu
Nie jestem tak niezłomna jak co poniektóre
Dzisiaj mam takiego zmuła że w pracy prawie bym pomyliła fiolki ze spermą i moczem do analiz ;/
Biedrona: mnie trochę "One born every minute przeraża" ;P
A propos fajnych filmów dzieciowych, ciążowych i staraniowych: polecam
"Babies" (albo "Bebes") - jak która jeszcze nie widziała to biegusiem bo jest niesamowity
I jeszcze z serii BBC "Human Body" "An Everyday Miracle" i "First Steps"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:24
-
Spokojnie, tylko spokój nas uratuje. Sprawdziłam Nastka ostatni raz odzywała się tu wczoraj o 5:40 rano i miała jechać wizę przedłużyć. Więc albo stoi jeszcze w filipińskiej kolejce drrugi dzień, albo ją deportowali do Polski
to jak doleci to się odezwie. Ten tajfun podobno tylko w Japonię walnął więc Nastki pewnie nie sięgnął.
Anuśka, Tamka, marissith, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Lista sikania:
11 lipca - Cymcia
13 lipca - Marissit, Anuśka, Choco, Anastazjaaa, Motyl1993, Nieukowa
14 lipca - Arienna, Kropka
16 lipca - Tamka
26 lipca - Biedroneczka83
Nieukowa dopisałam Cię żebyś nie zapomniała nasikaćNieukowa lubi tę wiadomość
-
aaa ja też chce lodzika sorbecik zimny aaaaaa
w biurze mam chłodno ale mój seicik pewnie nagrzany masakrycznie wiec najpierw bedzie wietrzenie a potem smiagam po Zule do rodziców
bede botwinke gotowac dzisa Rafał ma sznycelka po węgiersku i suróweczke
ja nie moge patrzec na jedzenie bleeee -
Anastazjaaa wrote:Och mam identycznie kusi mnie sobota.... Ale postaram się wytrzymać do niedzieli chyba ze szalona wcześniej zawita
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej jestem!
Jaki tajfun? U nas ani kropla deszczu nie spadła a monsun się spóźnia w tym roku, cholerciaUpał i duchota.
Przedłużyli mi wizę. Dobrze, że to już ostatni raz, bo musiałam ciągle do tego biura jeździć co 2 miesiące i się z nimi użerać.
Wy jak zwykle o seksie gadacie, więc nic się nie zmieniłoMi się w ogóle małża nie chce ujeżdżać. Susza nastała
marissith, choco, Nieukowa, Tamka, Kropka_1, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Choco no w sumie wykopali mnie z Filipin i teraz na tratwie dryfuję w stronę Polski. Do grudnia może dopłynę
Wczoraj po odebraniu paszportu poszlismy sobie z małżem popatrzeć na Ocean...Piękny widokWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:49
choco, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No znalazłaś się wreszcie. No u mnie w radiu mówili, że fajfun się zbliża do Filipin, to jedynie potwierdza że media kłamią.
Całe szczęście że neta masz na tej tratwie to możesz do nas pisaćKrokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny