My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Krokodylica, używamy twojego wykresu jako motywatora. "Patrz ile tamten dał rady, co to było dla Ciebie go pokonać." Więc właaściwie to twojego męża za pomocą wykresu używamy jako motywatoraKrokodylica wrote:Hahahaha jak tak czułam. Że Wy mężom pokazujecie mój wykres i mówicie "można? można!".

Tamka seks to temat rzeka, nigdy się nie kończy, a na pweno nie na tym wątku.
Arienna, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Proszę Wiruski dla Was prosto spod prysznicaTamka wrote:cześć Nenuś, dawaj jakiegoś wirusa, bo już dosyć czekania mam, ileż można!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/640392ea2413.jpg
marissith, Tamka, Katjaa, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
oo prosze niebawem testowania koljne

ja tez 3h i do domku choć musze brac pod uwage ze szef bedzie póżniej a musze czekac na niego bo kolega dziś ma mus wyjść wczesniej wrrr ale co tam i tak dzis na mamcie czekam u rodziców bo przyszła wreszcie moja torba filcowa urodzinowa jupii
-
u mnie też była niemiłosierna klucha w gardle w weekend.. teraz już OK. Chyba jednak przygotować poczet powitalny dla @

Arienna wrote:wróciłam, boziu jak nie lubie tych testów podopiecznymi, 2h nudów i na końcu pani pedagog informuje mnie o rzeczach o których sama wiem od dawna
do moich objawów właśnie dołączam mdłości........... normalnie odbija mi sie cały czas i cały czas mam kluchę w gardle......... -
Mówi mi tak jeszcze plissssssssssmarissith wrote:Choco obiecujący masz wykresik

Które testują w tym tyg? Ja w sobotę powinnam mieć @ jak nie przyjdzie będę testować w niedzielę
Ja powinnam teoretycznie dostać w poniedziałek @, ale jak do piątku nie dostanę plamienia to pewnie zatestuję w niedzielę bo nie wytzrymam do poniedziałku. Zawsze przed @ mam plamienie i wiem że już nadchodzi.
marissith lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Mówi mi tak jeszcze plissssssssss

Ja powinnam teoretycznie dostać w poniedziałek @, ale jak do piątku nie dostanę plamienia to pewnie zatestuję w niedzielę bo nie wytzrymam do poniedziałku. Zawsze przed @ mam plamienie i wiem że już nadchodzi.
aa to trzymam kciuki żeby plamien nie było a w zamian piekne dwie grube krechy
choco lubi tę wiadomość
-
Ja spodziewam się @ w czwartek i jak nie zawita to w niedzielę siknę...marissith wrote:Choco obiecujący masz wykresik

Które testują w tym tyg? Ja w sobotę powinnam mieć @ jak nie przyjdzie będę testować w niedzielę
Nenuś nie wie skąd Ty bierzesz te gify ale już stoję pod prysznicem
Nenaaa, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny