My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Hahahaha jak tak czułam. Że Wy mężom pokazujecie mój wykres i mówicie "można? można!".
Tamka seks to temat rzeka, nigdy się nie kończy, a na pweno nie na tym wątku.Arienna, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:cześć Nenuś, dawaj jakiegoś wirusa, bo już dosyć czekania mam, ileż można!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/640392ea2413.jpgmarissith, Tamka, Katjaa, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
oo prosze niebawem testowania koljne
ja tez 3h i do domku choć musze brac pod uwage ze szef bedzie póżniej a musze czekac na niego bo kolega dziś ma mus wyjść wczesniej wrrr ale co tam i tak dzis na mamcie czekam u rodziców bo przyszła wreszcie moja torba filcowa urodzinowa jupii
-
u mnie też była niemiłosierna klucha w gardle w weekend.. teraz już OK. Chyba jednak przygotować poczet powitalny dla @
Arienna wrote:wróciłam, boziu jak nie lubie tych testów podopiecznymi, 2h nudów i na końcu pani pedagog informuje mnie o rzeczach o których sama wiem od dawna
do moich objawów właśnie dołączam mdłości........... normalnie odbija mi sie cały czas i cały czas mam kluchę w gardle......... -
marissith wrote:Choco obiecujący masz wykresik
Które testują w tym tyg? Ja w sobotę powinnam mieć @ jak nie przyjdzie będę testować w niedzielę
Ja powinnam teoretycznie dostać w poniedziałek @, ale jak do piątku nie dostanę plamienia to pewnie zatestuję w niedzielę bo nie wytzrymam do poniedziałku. Zawsze przed @ mam plamienie i wiem że już nadchodzi.marissith lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Mówi mi tak jeszcze plissssssssss
Ja powinnam teoretycznie dostać w poniedziałek @, ale jak do piątku nie dostanę plamienia to pewnie zatestuję w niedzielę bo nie wytzrymam do poniedziałku. Zawsze przed @ mam plamienie i wiem że już nadchodzi.
aa to trzymam kciuki żeby plamien nie było a w zamian piekne dwie grube krechychoco lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Choco obiecujący masz wykresik
Które testują w tym tyg? Ja w sobotę powinnam mieć @ jak nie przyjdzie będę testować w niedzielę
Nenuś nie wie skąd Ty bierzesz te gify ale już stoję pod prysznicemNenaaa, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny