My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Hejka dziewczynki
Krokodylku odpowiadając na twoje pytanie o sex zaciążający, było boskoale dla mnie wogóle sex z myślą o dzidzi był boski, a teraz to dopiero jest sex, normalnie szok
to chyba sprawka tego większego ukrwienia no i większej wrażliwości
2-3 razy dziennie to musiało być bo chodziłam jak na szpilkach
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Oj ja też tak miałam... A od drugiego trymestru to taką miałam chcicę jak Krokodylek
2-3 razy dziennie to musiało być bo chodziłam jak na szpilkach
To strach sie bac co bedzie z krokodyla jak zajdzie w ciazeKrokodylica, justta, Anuśka lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:kochana zajrzyj na moj wykres
byłam pewna ze owulka była wczesniej i wogule troche to było dziwne ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze jednak chyba owu sie nie pomylił wyznaczając owulacje albo była dzien wczesniej niz wskazuje
zajrzałam faktycznie hmm zobaczymy jaki dzis test owu bedzie w ażdym bądz razie rzaden wirus nie pokrzyżuje mi planów staraniowych na ten miesiąc -
pokryje pokryje, zreszta przeciez sprawe juz załatwili musiała byc policja albo oswiadczenie sprawcy... teraz tylko zglosic do ubezpieczyciela ;P
hehe no nie wiem, moze kroko akurat nie bedzie miec wiekszego libido...ja tam tez serduszkowałam wczesniej duzo a teraz raz na tydzien... i maz narzeka i ja bym chciała ale jednoczesnie nie chce -
Krokodylica wrote:Hahahaha.
No weźcie. Bo się zarumienię.
Chyba ukryję swoje serduszka na wykresie. :PPP
Odsapnęłam trochę i znowu mogę lecieć do ogródka... Słonko mi tek grzeje że nie wyrabiam za długowięc będę zaglądać co jakiś czas
-
Krokodylica wrote:Hahahaha.
No weźcie. Bo się zarumienię.
Chyba ukryję swoje serduszka na wykresie. :PPP**********************Gang 18+***********************
-
Hahahaha jak tak czułam. Że Wy mężom pokazujecie mój wykres i mówicie "można? można!".
Ja z moim akurat nie mam problemu, on jest chętny zawsze, dwa razy mu nie trzeba powtarzać.
Wczoraj już był taki zmęczony wieczorem, ale mówi "żona mi mówi że ją swędzi to muszę spełnić swój małżeński obowiązek i ją podrapać" i dawaj do dzieła.Tamka, choco, marissith, marissith lubią tę wiadomość
-
wróciłam, boziu jak nie lubie tych testów podopiecznymi, 2h nudów i na końcu pani pedagog informuje mnie o rzeczach o których sama wiem od dawna
do moich objawów właśnie dołączam mdłości........... normalnie odbija mi sie cały czas i cały czas mam kluchę w gardle......... -
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane! :*
Anuśka wrote:Dobry...
Mój sen o zielonej kropce też dobiega końca... Tempka już nie skacze... Osiadła na mieliźnie temperaturowej i lada moment do mnie też @ zapuka...
A mi się śniła Tamka...!!! Że zaciążyła...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Taaa...bzykanie Wam tylko w głowie rozpustnice...
Kroko, moje szcześliwe bzykoserca były typowo staraniowe bez fajerwerków i tym podobnych, także nie ma reguły
Nie ma takiej siły, która zmusiłaby mnie dodo końca pierwszego trymestru...o nie, boję się i nie bzyknę się
Poza tym w ogóle mi się nie chce więc spoko, się nie męczę
Ciepło.
Krokodylica, Arienna, Katjaa lubią tę wiadomość
-
mnie też się oczy zamykają, no koszmar, ledwo kawę wypiłam, a już nosem po klawiaturze jeżdżę...
cześć Nenuś, dawaj jakiegoś wirusa, bo już dosyć czekania mam, ileż można!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:52
Nenaaa lubi tę wiadomość