X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    czesc wszystkim ;)

ja ostatnio prawie na kompie nie siedze ;) ale zagladam i kibicuje...
    omineło mnie cos waznego?

a wy znowu o seksie... ech... moj chyba zastrajkuje bo ochoty nie mam wcale...

jak sie czujesz a właściwie jak sie czujecie :)
    oj co to za strajk hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym sobie poharcowała :(

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    U mnie też leci w dol na łeb na szyję :(
    Szkoda bo jakoś miałam wrażenie ze teraz się udało.

No ja też miałam takie wrażenie a dzisiaj znowu czuję że @ za rogiem... Już mnie nawet boli jak na @... Ehhhh... Pizgnęłabym to wszystko ale chyba za bardzo bym za Wami tęskniła :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Lipcóweczki sie wykruszają :/
    Kasia... Kurczę... U Ciebie też miało być zielono... :/

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No ja też miałam takie wrażenie a dzisiaj znowu czuję że @ za rogiem... Już mnie nawet boli jak na @... Ehhhh... Pizgnęłabym to wszystko ale chyba za bardzo bym za Wami tęskniła :)
    Dobrze bedzie...wrzuc na luz...moze jakiegos kielonka zapodaj albo meliske ;-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    OMG aż dwa dni?! Jak ty dałaś radę? ;)
    Tralala nie chce mi się siedzieć w pracy... najchętniej wypiłabym coś zimnego nad jeziorem

Przez 6 dni miałam po dwa razy to dałam rady 2 dni bez. :PPP

Ej dobra. Bo mi głupio. Żem taka jurna.

• helenkq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asha nie masz za co przepraszac bo ja nawet nie wiem co napisałas wczesniej ;P

pracuje i zagladam tylko co jakis czas... ech... mam sporo do nadrobienia w pracy....

Biedroneczka... czuje sie chyba dobrze... nie mam mdlosci, nie wymiotuje i w sumie nie jestem bardzo zmeczona... jedynie mam wzdecia i przytyłam trzy kilo...
    to dopier 10 tydzien a nie da sie ukryc ze jestem w ciazy mam brzuszek jak na 6mc no chyba ze nic nie zjem... to z rana jeszcze da sie podpiac pod niestrawnosc ;)

a i nie mam totalnie ochoty na seks... moj narzeka a ja kupiłam zel bo jak nawet głowa by chciała to ciało odmawia wspolpracy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:27

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzień dobry :D

Aż się nie mogę doczekać mojej wieczornej wizyty u gina. :D

Jeśli w tym cyklu się nie uda pizgnę chyba tym wszystkim w kąt.

A co tam u Was? :)
    Nawet tak nie myśl... Niech chociaż u Ciebie się zazieleni...

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie chyba drukne przed urlopem wykres i bede sama nanosic temp a potem poprostu przepisze do programu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nawet tak nie myśl... Niech chociaż u Ciebie się zazieleni...

Anuśka no właśnie jestem dobrej myśli i nastawiam się na fasolę ale jak @ przyjdzie to naprawdę będę rozczarowana i wtedy pizgnę tym wszystkim, bo to nie dla mnie takie nerwy.

helenkq pokaż zdjęcie brzuszka! Jak się napatrzymy to może nam takie same urosną. :D A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda. :P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    asha nie masz za co przepraszac bo ja nawet nie wiem co napisałas wczesniej ;P

pracuje i zagladam tylko co jakis czas... ech... mam sporo do nadrobienia w pracy....

Biedroneczka... czuje sie chyba dobrze... nie mam mdlosci, nie wymiotuje i w sumie nie jestem bardzo zmeczona... jedynie mam wzdecia i przytyłam trzy kilo...
    to dopier 10 tydzien a nie da sie ukryc ze jestem w ciazy mam brzuszek jak na 6mc no chyba ze nic nie zjem... to z rana jeszcze da sie podpiac pod niestrawnosc ;)

a i nie mam totalnie ochoty na seks... moj narzeka a ja kupiłam zel bo jak nawet głowa by chciała to ciało odmawia wspolpracy...

Helenq to dobrze że się dobrze czujesz :) a z tym seksem to chyba naturalne :)

helenkq lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm my nasza pociechę spłodziliśmy w podróży poślubnej i nie mogę powiedzieć że nie było suuuper było bosko hahaha

Krokodylica, Asha lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze bedzie...wrzuc na luz...moze jakiegos kielonka zapodaj albo meliske ;-)
    Kielonka poproszę... Na rozruch od rana ;D
    Ale tylko rumu. Bo jak pijesz od rana to alkoholizm ale jeśli pijesz rum od rana to nie jesteś alkoholikiem tylko piratem ;)

Asha, Krokodylica, choco, Katjaa lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kroko ;D nieprawda ;)

tzn moze i prawda jak sie nie starasz i powiem wam ze ja nie dziwie sie facetom ze sie stresuja bo jak pomyslalam ze to akurat te dni sa ze trzeba to jakos tak bardziej na siłe i mechanicznie z mojej strony było niz spontanicznie itp

a na zdjecie brzuszka musicie poczekac do wieczora teraz nie jest imponujący ale wieczorem to hoho czasem nawet mnie juz skóra ciągnie i kupuje juz oliwkę zeby rozstępów nie było

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kielonka poproszę... Na rozruch od rana ;D
    Ale tylko rumu. Bo jak pijesz od rana to alkoholizm ale jeśli pijesz rum od rana to nie jesteś alkoholikiem tylko piratem ;)
    Dobre...ciekawe czy policjant by to kupil?....panie ja piratem jestem..co pan hahaha

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My naszej pociechy nie mogliśmy spłodzić przez 3 lata, aż pewnego dnia mąż powiedział : kładź się, będę Ci robić dziecko. I zrobił... Było szybko i tak sobie :) Ale skutecznie ;)

Asha, helenkq, Nieukowa, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobre...ciekawe czy policjant by to kupil?....panie ja piratem jestem..co pan hahaha
    Hi hi... Trzeba spróbować... ;D

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    My naszej pociechy nie mogliśmy spłodzić przez 3 lata, aż pewnego dnia mąż powiedział : kładź się, będę Ci robić dziecko. I zrobił... Było szybko i tak sobie :) Ale skutecznie ;)
    Moze to jest metoda...trzeba zadecydowac stanowczo a nie sie czaic? Musze to mojemu powiedziec!!!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Anuśka no właśnie jestem dobrej myśli i nastawiam się na fasolę ale jak @ przyjdzie to naprawdę będę rozczarowana i wtedy pizgnę tym wszystkim, bo to nie dla mnie takie nerwy.

helenkq pokaż zdjęcie brzuszka! Jak się napatrzymy to może nam takie same urosną. :D A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda. :P
    Mi już brzuszek rośnie... Po Dupku przytyłam 5kg i to głównie brzuch :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do prac domowych :) Miłego dnia kobietki :D

Katjaa lubi tę wiadomość

‹‹ 839 840 841 842 843 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ