My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
helenkq wrote:czesc wszystkim
ja ostatnio prawie na kompie nie siedzeale zagladam i kibicuje...
omineło mnie cos waznego?
a wy znowu o seksie... ech... moj chyba zastrajkuje bo ochoty nie mam wcale...
jak sie czujesz a właściwie jak sie czujecie
oj co to za strajk hehehe -
Anastazjaaa wrote:U mnie też leci w dol na łeb na szyję
Szkoda bo jakoś miałam wrażenie ze teraz się udało.
No ja też miałam takie wrażenie a dzisiaj znowu czuję że @ za rogiem... Już mnie nawet boli jak na @... Ehhhh... Pizgnęłabym to wszystko ale chyba za bardzo bym za Wami tęskniła -
Anuśka wrote:No ja też miałam takie wrażenie a dzisiaj znowu czuję że @ za rogiem... Już mnie nawet boli jak na @... Ehhhh... Pizgnęłabym to wszystko ale chyba za bardzo bym za Wami tęskniła
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
asha nie masz za co przepraszac bo ja nawet nie wiem co napisałas wczesniej ;P
pracuje i zagladam tylko co jakis czas... ech... mam sporo do nadrobienia w pracy....
Biedroneczka... czuje sie chyba dobrze... nie mam mdlosci, nie wymiotuje i w sumie nie jestem bardzo zmeczona... jedynie mam wzdecia i przytyłam trzy kilo...
to dopier 10 tydzien a nie da sie ukryc ze jestem w ciazy mam brzuszek jak na 6mc no chyba ze nic nie zjem... to z rana jeszcze da sie podpiac pod niestrawnosc
a i nie mam totalnie ochoty na seks... moj narzeka a ja kupiłam zel bo jak nawet głowa by chciała to ciało odmawia wspolpracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:27
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry
Aż się nie mogę doczekać mojej wieczornej wizyty u gina.
Jeśli w tym cyklu się nie uda pizgnę chyba tym wszystkim w kąt.
A co tam u Was?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nawet tak nie myśl... Niech chociaż u Ciebie się zazieleni...
Anuśka no właśnie jestem dobrej myśli i nastawiam się na fasolę ale jak @ przyjdzie to naprawdę będę rozczarowana i wtedy pizgnę tym wszystkim, bo to nie dla mnie takie nerwy.
helenkq pokaż zdjęcie brzuszka! Jak się napatrzymy to może nam takie same urosną.A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda.
-
helenkq wrote:asha nie masz za co przepraszac bo ja nawet nie wiem co napisałas wczesniej ;P
pracuje i zagladam tylko co jakis czas... ech... mam sporo do nadrobienia w pracy....
Biedroneczka... czuje sie chyba dobrze... nie mam mdlosci, nie wymiotuje i w sumie nie jestem bardzo zmeczona... jedynie mam wzdecia i przytyłam trzy kilo...
to dopier 10 tydzien a nie da sie ukryc ze jestem w ciazy mam brzuszek jak na 6mc no chyba ze nic nie zjem... to z rana jeszcze da sie podpiac pod niestrawnosc
a i nie mam totalnie ochoty na seks... moj narzeka a ja kupiłam zel bo jak nawet głowa by chciała to ciało odmawia wspolpracy...
Helenq to dobrze że się dobrze czujesza z tym seksem to chyba naturalne
helenkq lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dobrze bedzie...wrzuc na luz...moze jakiegos kielonka zapodaj albo meliske
Ale tylko rumu. Bo jak pijesz od rana to alkoholizm ale jeśli pijesz rum od rana to nie jesteś alkoholikiem tylko piratemAsha, Krokodylica, choco, Katjaa lubią tę wiadomość
-
kroko
nieprawda
tzn moze i prawda jak sie nie starasz i powiem wam ze ja nie dziwie sie facetom ze sie stresuja bo jak pomyslalam ze to akurat te dni sa ze trzeba to jakos tak bardziej na siłe i mechanicznie z mojej strony było niz spontanicznie itp
a na zdjecie brzuszka musicie poczekac do wieczora teraz nie jest imponujący ale wieczorem to hoho czasem nawet mnie juz skóra ciągnie i kupuje juz oliwkę zeby rozstępów nie byłoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kielonka poproszę... Na rozruch od rana
Ale tylko rumu. Bo jak pijesz od rana to alkoholizm ale jeśli pijesz rum od rana to nie jesteś alkoholikiem tylko piratemKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:My naszej pociechy nie mogliśmy spłodzić przez 3 lata, aż pewnego dnia mąż powiedział : kładź się, będę Ci robić dziecko. I zrobił... Było szybko i tak sobie
Ale skutecznie
-
Krokodylica wrote:Anuśka no właśnie jestem dobrej myśli i nastawiam się na fasolę ale jak @ przyjdzie to naprawdę będę rozczarowana i wtedy pizgnę tym wszystkim, bo to nie dla mnie takie nerwy.
helenkq pokaż zdjęcie brzuszka! Jak się napatrzymy to może nam takie same urosną.A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda.