Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    czesc wszystkim ;)

ja ostatnio prawie na kompie nie siedze ;) ale zagladam i kibicuje...
    omineło mnie cos waznego?

a wy znowu o seksie... ech... moj chyba zastrajkuje bo ochoty nie mam wcale...

jak sie czujesz a właściwie jak sie czujecie :)
    oj co to za strajk hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym sobie poharcowała :(

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    U mnie też leci w dol na łeb na szyję :(
    Szkoda bo jakoś miałam wrażenie ze teraz się udało.

No ja też miałam takie wrażenie a dzisiaj znowu czuję że @ za rogiem... Już mnie nawet boli jak na @... Ehhhh... Pizgnęłabym to wszystko ale chyba za bardzo bym za Wami tęskniła :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Lipcóweczki sie wykruszają :/
    Kasia... Kurczę... U Ciebie też miało być zielono... :/

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No ja też miałam takie wrażenie a dzisiaj znowu czuję że @ za rogiem... Już mnie nawet boli jak na @... Ehhhh... Pizgnęłabym to wszystko ale chyba za bardzo bym za Wami tęskniła :)
    Dobrze bedzie...wrzuc na luz...moze jakiegos kielonka zapodaj albo meliske ;-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    OMG aż dwa dni?! Jak ty dałaś radę? ;)
    Tralala nie chce mi się siedzieć w pracy... najchętniej wypiłabym coś zimnego nad jeziorem

Przez 6 dni miałam po dwa razy to dałam rady 2 dni bez. :PPP

Ej dobra. Bo mi głupio. Żem taka jurna.

• helenkq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asha nie masz za co przepraszac bo ja nawet nie wiem co napisałas wczesniej ;P

pracuje i zagladam tylko co jakis czas... ech... mam sporo do nadrobienia w pracy....

Biedroneczka... czuje sie chyba dobrze... nie mam mdlosci, nie wymiotuje i w sumie nie jestem bardzo zmeczona... jedynie mam wzdecia i przytyłam trzy kilo...
    to dopier 10 tydzien a nie da sie ukryc ze jestem w ciazy mam brzuszek jak na 6mc no chyba ze nic nie zjem... to z rana jeszcze da sie podpiac pod niestrawnosc ;)

a i nie mam totalnie ochoty na seks... moj narzeka a ja kupiłam zel bo jak nawet głowa by chciała to ciało odmawia wspolpracy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:27

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzień dobry :D

Aż się nie mogę doczekać mojej wieczornej wizyty u gina. :D

Jeśli w tym cyklu się nie uda pizgnę chyba tym wszystkim w kąt.

A co tam u Was? :)
    Nawet tak nie myśl... Niech chociaż u Ciebie się zazieleni...

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie chyba drukne przed urlopem wykres i bede sama nanosic temp a potem poprostu przepisze do programu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nawet tak nie myśl... Niech chociaż u Ciebie się zazieleni...

Anuśka no właśnie jestem dobrej myśli i nastawiam się na fasolę ale jak @ przyjdzie to naprawdę będę rozczarowana i wtedy pizgnę tym wszystkim, bo to nie dla mnie takie nerwy.

helenkq pokaż zdjęcie brzuszka! Jak się napatrzymy to może nam takie same urosną. :D A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda. :P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    asha nie masz za co przepraszac bo ja nawet nie wiem co napisałas wczesniej ;P

pracuje i zagladam tylko co jakis czas... ech... mam sporo do nadrobienia w pracy....

Biedroneczka... czuje sie chyba dobrze... nie mam mdlosci, nie wymiotuje i w sumie nie jestem bardzo zmeczona... jedynie mam wzdecia i przytyłam trzy kilo...
    to dopier 10 tydzien a nie da sie ukryc ze jestem w ciazy mam brzuszek jak na 6mc no chyba ze nic nie zjem... to z rana jeszcze da sie podpiac pod niestrawnosc ;)

a i nie mam totalnie ochoty na seks... moj narzeka a ja kupiłam zel bo jak nawet głowa by chciała to ciało odmawia wspolpracy...

Helenq to dobrze że się dobrze czujesz :) a z tym seksem to chyba naturalne :)

helenkq lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm my nasza pociechę spłodziliśmy w podróży poślubnej i nie mogę powiedzieć że nie było suuuper było bosko hahaha

Krokodylica, Asha lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze bedzie...wrzuc na luz...moze jakiegos kielonka zapodaj albo meliske ;-)
    Kielonka poproszę... Na rozruch od rana ;D
    Ale tylko rumu. Bo jak pijesz od rana to alkoholizm ale jeśli pijesz rum od rana to nie jesteś alkoholikiem tylko piratem ;)

Asha, Krokodylica, choco, Katjaa lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kroko ;D nieprawda ;)

tzn moze i prawda jak sie nie starasz i powiem wam ze ja nie dziwie sie facetom ze sie stresuja bo jak pomyslalam ze to akurat te dni sa ze trzeba to jakos tak bardziej na siłe i mechanicznie z mojej strony było niz spontanicznie itp

a na zdjecie brzuszka musicie poczekac do wieczora teraz nie jest imponujący ale wieczorem to hoho czasem nawet mnie juz skóra ciągnie i kupuje juz oliwkę zeby rozstępów nie było

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kielonka poproszę... Na rozruch od rana ;D
    Ale tylko rumu. Bo jak pijesz od rana to alkoholizm ale jeśli pijesz rum od rana to nie jesteś alkoholikiem tylko piratem ;)
    Dobre...ciekawe czy policjant by to kupil?....panie ja piratem jestem..co pan hahaha

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My naszej pociechy nie mogliśmy spłodzić przez 3 lata, aż pewnego dnia mąż powiedział : kładź się, będę Ci robić dziecko. I zrobił... Było szybko i tak sobie :) Ale skutecznie ;)

Asha, helenkq, Nieukowa, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobre...ciekawe czy policjant by to kupil?....panie ja piratem jestem..co pan hahaha
    Hi hi... Trzeba spróbować... ;D

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    My naszej pociechy nie mogliśmy spłodzić przez 3 lata, aż pewnego dnia mąż powiedział : kładź się, będę Ci robić dziecko. I zrobił... Było szybko i tak sobie :) Ale skutecznie ;)
    Moze to jest metoda...trzeba zadecydowac stanowczo a nie sie czaic? Musze to mojemu powiedziec!!!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Anuśka no właśnie jestem dobrej myśli i nastawiam się na fasolę ale jak @ przyjdzie to naprawdę będę rozczarowana i wtedy pizgnę tym wszystkim, bo to nie dla mnie takie nerwy.

helenkq pokaż zdjęcie brzuszka! Jak się napatrzymy to może nam takie same urosną. :D A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda. :P
    Mi już brzuszek rośnie... Po Dupku przytyłam 5kg i to głównie brzuch :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do prac domowych :) Miłego dnia kobietki :D

Katjaa lubi tę wiadomość

‹‹ 839 840 841 842 843 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ