My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta kochana przykro mi. Może idź do lekarza po Clo? Bo Twoje cykle faktycznie jakoś bezowulacyjnie wyglądają. Szkoda się męczyć. Trzeba jajcorkom troszkę pomóc. Ja właśnie też stwierdziłam, że jak się teraz nie uda to w następnym cyklu odpuszczam....
cymcia spadek nie jest tragiczny ale na to wygląda że @ się zbliża. Ale to dobrze, szybciej zaczniesz nowy cykl.
Anuśka ja bym się tym spadkiem tak nie przejmowała bo 36,85 to nadal wysyoko.
Biedroneczka to tylko o bzykaniu.Nawet jak chora.
Dobrze, że ja tak nie mam. :PPP
kasiarzyna tulę, mam nadzieję że tym razem @ pójdzie sobie na 9 m-cy.
Anastazjaaa Twój spadek tak samo nie jest tragiczny, trzymam kciuki!!!
Arienna u Ciebie widzę zielone zakończenie! Koniecznie!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:smarta kochana przykro mi. Może idź do lekarza po Clo? Bo Twoje cykle faktycznie jakoś bezowulacyjnie wyglądają. Szkoda się męczyć. Trzeba jajcorkom troszkę pomóc. Ja właśnie też stwierdziłam, że jak się teraz nie uda to w następnym cyklu odpuszczam....
cymcia spadek nie jest tragiczny ale na to wygląda że @ się zbliża. Ale to dobrze, szybciej zaczniesz nowy cykl.
Anuśka ja bym się tym spadkiem tak nie przejmowała bo 36,85 to nadal wysyoko.
Biedroneczka to tylko o bzykaniu.Nawet jak chora.
Dobrze, że ja tak nie mam. :PPP
kasiarzyna tulę, mam nadzieję że tym razem @ pójdzie sobie na 9 m-cy.
Anastazjaaa Twój spadek tak samo nie jest tragiczny, trzymam kciuki!!!
Arienna u Ciebie widzę zielone zakończenie! Koniecznie!
oj tam oj tam heheh to dlatego ze odkąd odtstawiałm anty to nareszcie mam ochote hehe
a za przeproszeniem sraczka mi dnia nie popsuje i dobrego seksu heheheheAsha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:oj tam oj tam heheh to dlatego ze odkąd odtstawiałm anty to nareszcie mam ochote hehe
a za przeproszeniem sraczka mi dnia nie popsuje i dobrego seksu hehehehe
No tak, wczoraj miałaś dzień przerwy od seksu, to weź kurde dzisiaj nadrabiaj. :PPP -
Krokodylica wrote:
dobry nauczyciel i sumienna uczennica :pKrokodylica lubi tę wiadomość
-
OMG !!! 2dni!!! Cholera to mus jest to zapisac gdzies...ladies and gentelmens...KROKO NIE MIAL SEXU PRZE DWA DNI!!!!!!!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:
Tralala nie chce mi się siedzieć w pracy... najchętniej wypiłabym coś zimnego nad jeziorem -
helenkq wrote:czesc wszystkim
ja ostatnio prawie na kompie nie siedzeale zagladam i kibicuje...
omineło mnie cos waznego?
a wy znowu o seksie... ech... moj chyba zastrajkuje bo ochoty nie mam wcale...i sie pospieszyalm...czlowiek zaslepiony jeszcze z rana...sorry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:55
-
mnie sie też nie chce siedziec ale pocieszam sie że jeszcze tylko 7 dni bez dzisiaj w pracyi wolne choc najchetniej juz dziś poszłabym do domku haha pije sobie izotonika żeby sie nawadniac bo ten wirusek totalnie mnie odwodnił