X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech... mam znajoma w ciazy widziałam sie z nią jak była w 12tyg... w zyciu bym nie pomyslala... plaski brzuszek ja deska, a mnie od 8 tygodnia pytaja kiedy rodze i gratuluja... i nie wiem czy sie smiac czy co jak tlumacze ze to dopiero poczatek 3 mca...

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba cos owulka wczesnie zawita bo juz mam sluz :-)... Taki cyrk...i test zrobilam a tam rozowa linia juz a to dopiero 5dc...jaja jakies normalnie

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    kroko ;D nieprawda ;)

tzn moze i prawda jak sie nie starasz i powiem wam ze ja nie dziwie sie facetom ze sie stresuja bo jak pomyslalam ze to akurat te dni sa ze trzeba to jakos tak bardziej na siłe i mechanicznie z mojej strony było niz spontanicznie itp

a na zdjecie brzuszka musicie poczekac do wieczora teraz nie jest imponujący ale wieczorem to hoho czasem nawet mnie juz skóra ciągnie i kupuje juz oliwkę zeby rozstępów nie było

No ja wczoraj wieczorem się złapałam na tym, że zaczynamy akcję z mężem a ja sobie myślę że dzieciaka trzeba spłodzić. Ale potem sama sobie w myślach walnęłam z liścia "uspokój się", i zaczęłam myśleć a akcji a nie o płodzeniu. :) Ale jednak nasuwa się coś takiego na myśl.

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    ech... mam znajoma w ciazy widziałam sie z nią jak była w 12tyg... w zyciu bym nie pomyslala... plaski brzuszek ja deska, a mnie od 8 tygodnia pytaja kiedy rodze i gratuluja... i nie wiem czy sie smiac czy co jak tlumacze ze to dopiero poczatek 3 mca...
    Blizniaczki sie szykuja czy jak kochana?

helenkq, Katjaa lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do robotki chmycham zaraz :-) pogodka niekiepska dzisiaj niezapeszajac ;-)

• choco Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny.
    Ja dziś rano się obudziłam, zmierzyłam temp. a tam 36,0, normalnie załamka. Ale zasnełam, budze się znowu i myślę to sen był czy prawda. Na szczęście mój termometr zapamiętuje ostatnią temperaturę :-) i się okazało że to jednak sen.
    A wogóle w nocy to miałam takie powalone sny. Śniło mi się że jestem w ciąży ale nie jestem a późnije moja mama mi przyniosła moje dziecko ale ja wiedziałam że ono nie jest moje, w dodatku było chore. Aż się boję tego zbioru wyśnionych głupot.

Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wedlug mojego szwagra trojaczki...
    choco jak mi sie wysniła ciąza to się okazało ze byłam w ciazy, nigdy nie sie nic takiego nie sniło wczesniej ani pozniej tylko jak zaszłam... i dwa dni przed @ zrobiłam test a dodam ze wtedy jeszcze nie liczyłam dni itp nawet jakos za bardzo o tym nie myslalam poprostu sie nie zabezpieczalismy

choco lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda. :P

Haha to chyba splodzilismy wczoraj potomka ;)
    helenkq wrote:

To jeszcze nic. My ostatnio spotkalismy sie ze znajomymi ktorzy powiedzieli nam radosna nowine. Kolezanka w ciazy i rodzi za 2 miesiace! Szok! Witalam sie z nia, widzialam z dalek i bliska a brzucha nie zauwazylismy!

helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenkq jak mi się śniło kiedyż że jestem w ciąży to się okazało że moja przyjaciółka jest w ciąży (planowałyśmy razem się zaciążyć i ganiać po parku z wózkami, ale coś nie wyszło nam to zgranie) ;-)
    Ale teraz to był taki dziwny sen, bo niby byłam w ciąży ale wiedziałam że nie jestem.
    Ps. pierwszą ciążę przyjaciółki też wyśniłam. Za pierwszym i za drugim razem jak tylko powiedziała że chce mi coś powiedzieć to dokończyłam za nią, że jest w ciazy :-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, my właśnie mieliśmy stluczke -oczywiście to w nas ktoś wjechał, normalnie mnie to nie dziwi, śmieje się że w aucie mam czapkę niewidke aczkolwiek doprowadza mnie to do szału...
    Kroko mam już Clo, ale nie chce z nim teraz zaczynać. Jakoś na dniach powinnam zacząć kolejny cykl, jeszcze soją ale jak nie zaskoczy to biorę to Clo. A Tobie moja droga zabraniam się poddawać! Pierwszy cykl miałaś z Vlo dopiero

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • choco Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta mam nadzieję że nic poważnego ta stłuczka i cała jesteś.

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    My naszej pociechy nie mogliśmy spłodzić przez 3 lata, aż pewnego dnia mąż powiedział : kładź się, będę Ci robić dziecko. I zrobił... Było szybko i tak sobie :) Ale skutecznie ;)

haha mój tak teraz gada kładz sie bede cie zapładniał hahahah

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• smarta Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cała, cała. Staliśmy na czerwonym i w auto za nami uderzył inny samochod ale z takim impetem że popchnelo go i my też mamy tylny zderzak i klapę od bagażnika do wymiany. Najgorzej miał ten w środku - i przód i tył do roboty. Tylko niepotrzebnie się zdenerwowalam i teraz jeszcze te warsztaty i inne takie - nie znoszę tego...

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta też mam nadzieję, że to tylko drobna stłuczka.

Nie chce się poddawać ale męczy mnie to jeżdżenie co dwa dni do gina na USG, mierzenie tempki i wszystko.
    Jak się teraz nie uda to zapytam gina czy można wziąć Clo bez monitoringu. Jeśli tak, to w następnym cyklu wyrzucam termometr i nie jeżdżę na USG.

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta mam nadzieje ze furacz nie ucierpiał za bardzo???

mnie brzuch zaczeło byc widac ok 4miesiąca a potemz dnia na dzien wysadzało :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dwa razy dostałam w tył, dwa razy stojąc na czerwonym świetle i dwa razy skończyło się na wygięciu haka na szczęście. Jak kupowałam następny samochód to powiedziałam że musi mieć hak. Ale tak na prawdę jak jeżdzę po mieście i widzę nie których yntelygentnych kierowców to ręce opadają. Smarta jak w tył dostaliście to chyba ubezpieczenie pokryje naprawę? Tylko wlaśnie to załatwianie wszytkiego.

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co tak mnie zastanawia zobaczymy ile bedzi ejutro ale skoro zaczyna mi juz temp spadac to jest szansa na wczesniejszą owulacje niż wyznaczył ovuf ??? kiedy on tak naprawde ja pokarze na wykresie??

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej koleżance również przyśnił się dzidziuś i co? Test w ruch i dwie kreseczki :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• helenkq Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    wiecie co tak mnie zastanawia zobaczymy ile bedzi ejutro ale skoro zaczyna mi juz temp spadac to jest szansa na wczesniejszą owulacje niż wyznaczył ovuf ??? kiedy on tak naprawde ja pokarze na wykresie??

kochana zajrzyj na moj wykres ;) byłam pewna ze owulka była wczesniej i wogule troche to było dziwne ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze jednak chyba owu sie nie pomylił wyznaczając owulacje albo była dzien wczesniej niz wskazuje

dqpri09kenjjhndh.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczynki
    Krokodylku odpowiadając na twoje pytanie o sex zaciążający, było bosko ;-) ale dla mnie wogóle sex z myślą o dzidzi był boski, a teraz to dopiero jest sex, normalnie szok ;-) to chyba sprawka tego większego ukrwienia no i większej wrażliwości ;-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ