My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ech... mam znajoma w ciazy widziałam sie z nią jak była w 12tyg... w zyciu bym nie pomyslala... plaski brzuszek ja deska, a mnie od 8 tygodnia pytaja kiedy rodze i gratuluja... i nie wiem czy sie smiac czy co jak tlumacze ze to dopiero poczatek 3 mca...
-
helenkq wrote:kroko
nieprawda
tzn moze i prawda jak sie nie starasz i powiem wam ze ja nie dziwie sie facetom ze sie stresuja bo jak pomyslalam ze to akurat te dni sa ze trzeba to jakos tak bardziej na siłe i mechanicznie z mojej strony było niz spontanicznie itp
a na zdjecie brzuszka musicie poczekac do wieczora teraz nie jest imponujący ale wieczorem to hoho czasem nawet mnie juz skóra ciągnie i kupuje juz oliwkę zeby rozstępów nie było
No ja wczoraj wieczorem się złapałam na tym, że zaczynamy akcję z mężem a ja sobie myślę że dzieciaka trzeba spłodzić. Ale potem sama sobie w myślach walnęłam z liścia "uspokój się", i zaczęłam myśleć a akcji a nie o płodzeniu.Ale jednak nasuwa się coś takiego na myśl.
-
helenkq wrote:ech... mam znajoma w ciazy widziałam sie z nią jak była w 12tyg... w zyciu bym nie pomyslala... plaski brzuszek ja deska, a mnie od 8 tygodnia pytaja kiedy rodze i gratuluja... i nie wiem czy sie smiac czy co jak tlumacze ze to dopiero poczatek 3 mca...
helenkq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Ja dziś rano się obudziłam, zmierzyłam temp. a tam 36,0, normalnie załamka. Ale zasnełam, budze się znowu i myślę to sen był czy prawda. Na szczęście mój termometr zapamiętuje ostatnią temperaturęi się okazało że to jednak sen.
A wogóle w nocy to miałam takie powalone sny. Śniło mi się że jestem w ciąży ale nie jestem a późnije moja mama mi przyniosła moje dziecko ale ja wiedziałam że ono nie jest moje, w dodatku było chore. Aż się boję tego zbioru wyśnionych głupot.
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
wedlug mojego szwagra trojaczki...
choco jak mi sie wysniła ciąza to się okazało ze byłam w ciazy, nigdy nie sie nic takiego nie sniło wczesniej ani pozniej tylko jak zaszłam... i dwa dni przed @ zrobiłam test a dodam ze wtedy jeszcze nie liczyłam dni itp nawet jakos za bardzo o tym nie myslalam poprostu sie nie zabezpieczalismychoco lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A ja właśnie zadałam rano pytanie ciężarówkom naszym - bo słyszałam gdzieś, że seks przy którym się płodzi dziecko jest mega zajebisty i dużo lepszy niż zawsze i pytałam czy to prawda.
Haha to chyba splodzilismy wczoraj potomka
helenkq wrote:ech... mam znajoma w ciazy widziałam sie z nią jak była w 12tyg... w zyciu bym nie pomyslala... plaski brzuszek ja deska, a mnie od 8 tygodnia pytaja kiedy rodze i gratuluja... i nie wiem czy sie smiac czy co jak tlumacze ze to dopiero poczatek 3 mca...
To jeszcze nic. My ostatnio spotkalismy sie ze znajomymi ktorzy powiedzieli nam radosna nowine. Kolezanka w ciazy i rodzi za 2 miesiace! Szok! Witalam sie z nia, widzialam z dalek i bliska a brzucha nie zauwazylismy!helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Helenkq jak mi się śniło kiedyż że jestem w ciąży to się okazało że moja przyjaciółka jest w ciąży (planowałyśmy razem się zaciążyć i ganiać po parku z wózkami, ale coś nie wyszło nam to zgranie)
Ale teraz to był taki dziwny sen, bo niby byłam w ciąży ale wiedziałam że nie jestem.
Ps. pierwszą ciążę przyjaciółki też wyśniłam. Za pierwszym i za drugim razem jak tylko powiedziała że chce mi coś powiedzieć to dokończyłam za nią, że jest w ciazyKrokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej dziewczynki, my właśnie mieliśmy stluczke -oczywiście to w nas ktoś wjechał, normalnie mnie to nie dziwi, śmieje się że w aucie mam czapkę niewidke aczkolwiek doprowadza mnie to do szału...
Kroko mam już Clo, ale nie chce z nim teraz zaczynać. Jakoś na dniach powinnam zacząć kolejny cykl, jeszcze soją ale jak nie zaskoczy to biorę to Clo. A Tobie moja droga zabraniam się poddawać! Pierwszy cykl miałaś z Vlo dopiero
******************************GANG18+***************************** -
Anuśka wrote:My naszej pociechy nie mogliśmy spłodzić przez 3 lata, aż pewnego dnia mąż powiedział : kładź się, będę Ci robić dziecko. I zrobił... Było szybko i tak sobie
Ale skutecznie
haha mój tak teraz gada kładz sie bede cie zapładniał hahahah -
Cała, cała. Staliśmy na czerwonym i w auto za nami uderzył inny samochod ale z takim impetem że popchnelo go i my też mamy tylny zderzak i klapę od bagażnika do wymiany. Najgorzej miał ten w środku - i przód i tył do roboty. Tylko niepotrzebnie się zdenerwowalam i teraz jeszcze te warsztaty i inne takie - nie znoszę tego...
******************************GANG18+***************************** -
smarta też mam nadzieję, że to tylko drobna stłuczka.
Nie chce się poddawać ale męczy mnie to jeżdżenie co dwa dni do gina na USG, mierzenie tempki i wszystko.
Jak się teraz nie uda to zapytam gina czy można wziąć Clo bez monitoringu. Jeśli tak, to w następnym cyklu wyrzucam termometr i nie jeżdżę na USG. -
Ja dwa razy dostałam w tył, dwa razy stojąc na czerwonym świetle i dwa razy skończyło się na wygięciu haka na szczęście. Jak kupowałam następny samochód to powiedziałam że musi mieć hak. Ale tak na prawdę jak jeżdzę po mieście i widzę nie których yntelygentnych kierowców to ręce opadają. Smarta jak w tył dostaliście to chyba ubezpieczenie pokryje naprawę? Tylko wlaśnie to załatwianie wszytkiego.**********************Gang 18+***********************
-
Biedroneczka83 wrote:wiecie co tak mnie zastanawia zobaczymy ile bedzi ejutro ale skoro zaczyna mi juz temp spadac to jest szansa na wczesniejszą owulacje niż wyznaczył ovuf ??? kiedy on tak naprawde ja pokarze na wykresie??
kochana zajrzyj na moj wykresbyłam pewna ze owulka była wczesniej i wogule troche to było dziwne ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze jednak chyba owu sie nie pomylił wyznaczając owulacje albo była dzien wczesniej niz wskazuje
-
Hejka dziewczynki
Krokodylku odpowiadając na twoje pytanie o sex zaciążający, było boskoale dla mnie wogóle sex z myślą o dzidzi był boski, a teraz to dopiero jest sex, normalnie szok
to chyba sprawka tego większego ukrwienia no i większej wrażliwości
Krokodylica lubi tę wiadomość