My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Oooohhhhhhhhhooooooo....ta pikna.....i mniejsza....czekaj no..przymierze.....dobra jest...dawaj ja tu
Dobra, właśnie sobie wyobraziłam jak Asha przykłada kaśkę do monitora i przymierza.... chyba pójdę spać....cymcia, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i strzelilam sikanca- oczywiście negatyw, ale zero objawów i owulki więc luz. Tak sobie myślę że może powinnam zwiększyć dawkę luteiny? Ale w przyszłym cyklu odpuszczam. Mierzę tempkę tylko do 1 sierpnia potem odpuszczam na wyjeździe. Co będzie to będzie
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Dobry...
Mój sen o zielonej kropce też dobiega końca... Tempka już nie skacze... Osiadła na mieliźnie temperaturowej i lada moment do mnie też @ zapuka...
ee na jakiej mieliżnie masz wyżej niz wczoraj kochana trzymam kciuki do ostatnich sił -
a ja zaraz mam stos pism do napisania bo szef w firmie wiec pewnie zajrze póżniej mnie dziś boli ciągnie jajnik prawy aż do nogi czyli wszystko normalnie
wczoraj padłam ale mała strasznie marudziła wczoraj przez sen masakra az wkoncu wylądowała u nas
dziś spi juz u siebie bo ja sie za małża biore -
Anastazjaaa wrote:U mnie też leci w dol na łeb na szyję
Szkoda bo jakoś miałam wrażenie ze teraz się udało.
Nic cymcia walczymy dalej
Aaaa i dzień dobry wszystkim
ja tam nadziei nie chcę sobie robić ale mi dziś skoczyła, a czują się jak by mnie coś wypluło zaraz po przeżuciuAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
ok idę się ogarnąć bo muszę jechać ze służbowym dziecięciem na badania do poradni psychologiczno- pedagogicznej.... masakra 4 godziny nudów , radość mnie rozpiera
pa :* zajrzę później nie piszcie za duzo