Na poczatku 2015 znajde 2 kreski ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieńka a moze jednak ciąża , wiesz czasami hcg jest niskie nawet po czasie kiedy malpa powinna nadejść , dopuki nie ma @ ciągle jest nadzieja ,
mojej koleżance test wyszedł dopiero pozytywny 7 dni po spodziewanej @ , i to z krwi ale beta była bardzo niska ,
a ja jutro ide do gina z wynikami , bo coś tam chyba u mnie nie gra ,
wczoraj miałam owulkę , tzn wg testów , bo tak naprawde to bóg jeden wie czy faktycznie była , ale jestem znowu pełna nadzieje że moze tym razem sie udało zajść , -
dziewczyny byłam dzisiaj u gina z tymi moimi wynikami , i.... gin powiedział ze na darmo kase traciłam bo niepotrzebnie robiłam badanie hormonów , bo takie rzeczy sie robi dopiero po roku starań , bez sensu ale ja chcem wiedzeic wczesniej czy jest zdrowa ,
zrobił mi takie normalne usg dopochwowe i powiedział ze na usg wszystko jest ok , powiedzcie czy w takim usg wyszło by że mam pcos ? bo sama policzyłam stosunek lh do fsh i mój wynik to 1,89 więc wskazuje na pcos
jak myslicie? mogę być pewna że nie jestem chora na pcos skoro ginekolog w usg niczego nie stwierdził niepokojącego?
czy zeby stwierdzic pcos wykonuje się jakies specjalne inne usg bo nie wiem