Na poczatku 2015 znajde 2 kreski ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem ze jeszcze duzo czasu ale nadzieja umiera ostatnia, chcialabym zobaczyc 2 kreski na poczatku 2015 roku. mam nadzieje ze wy rowniez zapraszam wszystkie szczesliwe przyszle mamusie
basiulkaa_89, rodzynka66 lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja jestem przez 3miesiace na tabletkach anty żeby mi wyregulowaly cykl i zlikwidowaly plamienia po miesiaczkowe
Także dopiero gdzies w polowie stycznia zaczynam staranka niestety . . .
Ale lepsze to niż nic
Po tabletkach czyli w polowie cyklu mam Stosunki Celowane Typowo Na Zajscie W Ciaze bo jak to mój gin powiedzial bede NAD PLODNAmagdalena1991, lauda. lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Witajcie
Ja jestem przez 3miesiace na tabletkach anty żeby mi wyregulowaly cykl i zlikwidowaly plamienia po miesiaczkowe
Także dopiero gdzies w polowie stycznia zaczynam staranka niestety . . .
Ale lepsze to niż nic
Po tabletkach czyli w polowie cyklu mam Stosunki Celowane Typowo Na Zajscie W Ciaze bo jak to mój gin powiedzial bede NAD PLODNA
ale trzymam kciuki za ciebiebasiulkaa_89, magdalena1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
po anty tez hormony zaczynaja szalec i sa uwalniane jajeczka, i zwiekszone szanse na zajscie, inaczej w przypadku brania tabletek anty jako anty a inaczej by obudzic nasze jajniki po przestaniu braniaJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
czesc
mogę się dołączyć? to mój 4 cykl starań ale dziś wizyta u Gin i potwierdział 2 torbiele (prawdopodobnie endometrioza wiec czekamy do @ a pozniej tabletki anty 3 m-ce zeby wyciszyc jajniki i zobaczyc czy torbiele sie wchloną. Wiec starania pełną parą zaczynam od lutego 2015 ...no chyba ze @ nie przyjdzie...na co w sumie sie zbytnio nie nastawiam .basiulkaa_89, magdalena1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moze cos o sobie, Jestem mama kochanego Aniolka. otoz zaszlam w ciaze mysle ze 1 lipca, ale Aniolka traktuje jako prezent slubny moze nawet i w noc poslubna? kto wie, zaczela sie radosc wyczekiwanie, az do 5 wrzesnia kiedy dowiedzialam sie ze serduszko mojego malego Aniolka nie bije, wedy szpital tabletki poronne, 6 wrzesnia o 9,30c mialam zabieg;( nie pochowalam malenstwa. dzis jest 15 pazdziernik a ja wciaz na zwolnieniu, smutno mi jest bardzo mocno, w czwartek 1 dzien w pracy po ciazy, a dzis wszystkich aniolkow ktorych rodzice nie pochowali w tym tez mojego malenstwa ;(Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
bierz, nie zaszkodzi, skoro tyle czekasz 3 miesiace to nie tak wiele, okres regularny wiec zleci 28 dni * 3 miesiace i na kolejne malutka fasolka
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyJa po tabletkach anty branych jako anty zaciążyłam w 3 miesiące wiec to zależy od organizmu. tylko u mnie niestety ciąża ta się nie donosiła ale czy to wina tabletek? nie mam pojęcia.
Ja też dostałam je ale na "regeneracje" siebie, by nie zaciążyć w kolejnych 6-12 miesięcy. I na razie biore.
ja też się wpisuje ale może gdzieś w polowe 2015 jak dobrze pójdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:21
basiulkaa_89, magdalena1991 lubią tę wiadomość