Na poczatku 2015 znajde 2 kreski ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane bardzo duzo dziewczyn na forum mi mowi ze mam nie brac tabletek anty na wyregulowanie cyklu bo bedzie lipa totalna !!!
1 miesiac wezme 2 miesiac i 3 juz nie tak zrobie wole nie ryzykowac...
Takze 1 cykl przerwy potem juz staranka a do gina pojade po poltora miesiaca i powiem mu ze nie moge brac tych tabletek bo baaardzo zle reaguje a jak bedzie mi chcial inne przepisac to sie nie zgodze !!! -
Witajcie ja tez bym sie chetnie dolaczyla. Jestem mama 3 miesiecznego chlopca i chcialabym w 2015 zajsc w druga ciaze,aby nasz malec mial rodzenstwo z mala roznica wieku. Czy wyjdzie to zobaczymy. Wszystkim zycze powodzenia!
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:Jeszcze może się uda w tym roku, Kochane
2 miechy to jeszcze troszkę czasu lipcówki się zdążą zapełnić
heh dla mnie 2 miechy to ledwo jeden cykl jak dobrze pójdzie więc szanse praktycznie zerowe ale mam nadzieję że 2015 będzie już tym szczęśliwym rokiembasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Kochane postanowilam jednak brac tabletki do konca czyli przez bite 3 miesiace a noz widelec pomoga?
@ sie juz praktycznie skonczyla zaniedlugo bedzie sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex i jeszcze raz sex
do dobra decyzja. Jeśli takie było polecenie gin, to znaczy, że mają pomóc. -
Witam.
tez sie dołacze na 2015rok:) teraz mam brac orgametril od 14dc wiec pazdziernik i listopad odpada. moze w grudniu sie uda, bo juz mam nie brac, ale to tylko marzenia:)
gin tez mi chcial przepisac tabletki anty, ale nie chcialam bo juz kiedys bralam i chcialam poprostu cos innego.
takze zobaczymy jak to bedzie w tym 2015roku:)
kazal od razu po odstawieniu sie starac, wiec moze to cos pomoze?
wszystkim zycze II kreseczek!!!! -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, też chce dołączyć w lutym do was, mam zamiar zacząć się starać o 2 bobaska, pierwszy odszedł 4 dni temu w 8 tyg. Teraz czekam 3 cykle czyli do lutego i zaczynam od nowa. O tamta ciąże starałam się 5 cykli, radość nie do opisania, a potem ból jakiego w życiu nie czułam, 14 miałam łyżeczkowanie. Staram się pozbierać i nie poddawać czeka mnie trochę badan choć te już robiłam przed tą ciążą, wyszły lekko podwyższone antyTPO i TG leczę to u endokrynologa, TSH cały czas poniżej 2 mam. To mój 1 wpis tu, ale mam zamiar zacząć od nowa z wami i wspierać się nawzajem
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Też wiaże nowa nadzieje z 2015r, choć pocichutku liczę że i o grudzień zachacze ale tylko po cichutku. 12 września straciłam moje 2 Aniołki. Ogólnie była to 3 ciaża i każda zakończyła się poronieniem.
Teraz czekam na @ pierwsza pp.
Basiulka mi lekarz też w sumie to dał tabletki anty ale nie mam zamiaru ich brać. W zeszłym roku po odstawieniu anty (brałam 3 miesiace po pp) dopiero po 10 cylkach zobaczyłam 2 kreski.
patrycja87 lubi tę wiadomość