Na poczatku 2015 znajde 2 kreski ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjejku
Przykro mi Kasiu.
Tulam bardzo, światełko dla Aniołka [*]
Niestety w kwestii cesarskich cięć nie znam się kompletnie wiec nie pomogę, ale ja jednak słuchałabym się lekarza
Bo tu chodzi nie tylko o ziemskie dzieciaczki ale i Twoje życie myślę. Eh
Ale jak mówie, nie znam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 11:33
-
Kasiu, Wydaje mi się, że jeśli nastąpiły komplikacje przy pierwszej ciąży, to lepiej posłuchać lekarza. Tym bardziej, że nie była to zwykła sytuacja. Współczuję straty, ja również nie zwróciłam uwagi, ubzdurał mi się marzec a nie wrzesień. Poczekaj trochę, niech organizm dojdzie do siebie. Ciesz się seksem, ale w odpowiednim momencie. Nie bez powodu lekarz wydał takie zalecenie. Wspieram
-
Cześć dziewczyny , chciałabym dołączyć do Was jeśli można
Moja historia jest taka ...
Z narzeczonym staramy się o dziecko od maja 2013 roku w tym mieliśmy 6 miesięczny przestój na tabletki antykoncepcyjne bo miały pomoć mi w zajściu bo własnie jajniki miały po nich się rozbujać i same ładnie działać ale niestety nie pomogły nic ;/ pół roku stracone ... dalej starania i znów przerwa na miesiąc na antybiotyki i teraz cały czas staraliśmy się ... dostałam od lekarza CLO na owulacje we wrześniu i właśnie wrzesień / październik teraz się udało !! Byłam w ciąży , poroniłam teraz we wtorek a w środe by zaczął się 6 tydzień ciaży , lekarz w szpitalu kazał odpoczywać 2 miesiące po tym więc mniej więcej koniec grudnia początek stycznia możemy się starać już wierze , że się uda , ze ten 2015 rok bedzie dużo lepszy niż ten ;/
Dlatego się dopisuje do listy i proszę o ciepłe przyjęcie ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 09:08
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:Chyba stworzę po południu jakąś listę )
Zakręcona smutno
ja po poronieniu w 5ct zaszłam w ciaże po 2 niecałych miesiącach wiec dasz rade:)
No mam nadzieje , że i mnie się uda tak szybko jak Tobie -
nick nieaktualnyW drugiej ciąży wszyło mi pusty pęcherzyk płodowy
ale nie sądze by pierwsze poronienie miało z tym związek, w sensie fakt, że tak szybko zaszłam. Lekarka poprostu nie potraktowała mnie "poważnie" .
No ale każdy jest inny, dokładnie jak mówisz -
Ja również się dołączam. To Nasz 1 cykl. I również mam nadzieję, że jak nie w tym roku to początkiem 2015 musi się udać. Wierzę w to i wierzę w nas wszystkie, że nam się uda;) Powodzenia!„Cudownie byłoby czasem móc zamienić myśli w rzeczywistość ''
...... Wierzę, że kiedyś się uda...... -
Dołączam do Was dziewczyny Staramy się od maja, niestety bezowocnie niedawno okazało się że mam niedoczynnosc i prawdopodobnie Hashi także czekam na wizyte u endo i mam nadzieję, że uda się dopasowac szybko odpowiednią dawkę, hormony się uspokoją i w końcu się uda... także ten rok spisałam na straty, cała nadzieja w 2015
pozdrawiam -
Ja mam od wczoraj głupie wrażenie, że jestem niedrożna... że po poronieniu moje jajowody zwariowały i teraz nic nie przepuszczają chyba też marny ten cykl. Myślę nad 2015 r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Cześć dziewczyny , chciałabym dołączyć do Was jeśli można
Moja historia jest taka ...
Z narzeczonym staramy się o dziecko od maja 2013 roku w tym mieliśmy 6 miesięczny przestój na tabletki antykoncepcyjne bo miały pomoć mi w zajściu bo własnie jajniki miały po nich się rozbujać i same ładnie działać ale niestety nie pomogły nic ;/ pół roku stracone ... dalej starania i znów przerwa na miesiąc na antybiotyki i teraz cały czas staraliśmy się ... dostałam od lekarza CLO na owulacje we wrześniu i właśnie wrzesień / październik teraz się udało !! Byłam w ciąży , poroniłam teraz we wtorek a w środe by zaczął się 6 tydzień ciaży , lekarz w szpitalu kazał odpoczywać 2 miesiące po tym więc mniej więcej koniec grudnia początek stycznia możemy się starać już wierze , że się uda , ze ten 2015 rok bedzie dużo lepszy niż ten ;/
Dlatego się dopisuje do listy i proszę o ciepłe przyjęcie ;* -
aszka musi , nie ma innej możliwości każdej z Nas się uda
małaMyszka dokładnie zbadać to możesz , spokojniejsza będziesz ! Ale z tego co wiem wiele osób stara się po poronieniu wiele lat nawet a niektórym udaje sie odrazu ! Będzie dobrze na pewno drożne masz jajowody , może po prostu organizm jeszcze nie przyszykowany jest na kolejną ciaże ... 2015 będzie tak samo i Twój
gianna88 Ja też mam niedoczynność tarczycy i lecze ją od stycznia i jest oki wszystko -
nick nieaktualnyNa szczęśliwy początek 2015 roku z Fasolkami czekają:
1. Magdalena1991
2. Aska87
3. Landryneczka
4. basiulka_89
5. Sandra0
6. małaMyszka
7. Ann2224
8. Magdalenka
9. Fatim
10. Evaa
11. Larisa