Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki
Lezymy! W ten piekny piateczek
Dalej nic nie wiem..pytalam na obchodzie co z tym szwem to popatrzyli jak na ufo i do mnie moj gin,ze nie ma jeszcze wynikow wszystkich. Masakra...
6 rano pobudka, temp,cisnienie i bicie serduszekgrzeczne moje maluchy!
Potem krew i mocz do badania, no i magnezik w kroplowie, lutka dowcipna i furaginum.
Tak sie wczasuje...
Tylko kregoslup mi wysiada w takiej pozycji na lozku
Dziewczyny w ciazy! Oszczedzajcie sie maksymalnie! To rozkaz
Z., Anaaa:), Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Hej dziewczyny
Mam do Was takie pytanie -mój mąż ma w pon. zrobić badanie nasienia. Do tej pory podchodzil do tego dosc profesjonalnie i luźno co mnie cieszyło. Ale wczoraj wydawał się spięty i zdenerwowany w obawie że wyniki wyjdą złe że może nie bedziemy mieć dzieci. Nie chce żeby to wpłynęło na wynik badania. Jak wy motywowalyscie uspokajalyscie swoje drugie połowy przy pierwszym badaniu?
Poza tym pozdrawiam ciepło!Lena87, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja chyba powraam do swoich 27 dc bo dziś 27 dc i @niesety nie udało się ale byłam pewna,że się nie uda... Miałam mieć jutro wizytę ale przełożyłam na a tydzień to będzie 9dc więc może coś już zobaczy
Misty trzymaj się
Maniuś Ty się nie smutaj będzie dobrze
Złota trzymam kciuki
Resztę dziewczyn pozdrawiam i życzę powodzenia
trzymajcie sięLena87, Z., Anaaa:), Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMój nie dał w ogóle po sobie znać, że się stresuje ..
Mógł oddać nasienie w domu, więc zanim poszedł do łazienki to wygonił Mnie z domu, w łazience zasłonił roletyi tak czekałam około 10 minut na Niego
A teraz nie wiem jak to będzie w tej kliniceZ., Magdas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Magdas
prędzej czy później się Uda
wszystkim nam się udawalczymy to wygramy i tyle
Z., Lena87, olka30, Natka098 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Mój wczoraj poszedł do wc w klinice a ja stałam w kolejce więc jak się zwolniło miejsce to poszłam go zarejestrować. Pani była zdziwiona jak powiedziałam z czym przyszłam, zapytała: A mąż jest? Ja na to, że oczywiście. Wypełniłam za niego zgłoszenie i pani znów pyta: A materiał przynieśli państwo ze sobą? Więc popatrzyłam jej w oczy i mówię: Mąż sobie poradzi. Bardzo się starała zachować powagę, no nie wypada się śmiać w takiej sytuacji
Lena87, Little Frog, Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Hehehe, Olka dobrze, że mnie tam nie było, bo bym wybuchnęła śmiechem
U mnie pięknie! Pogoda ładna, rozpoczynam wakacjeByłam na zakupach i kupiłam sobie śliczną sukienkę
Czy może być lepiej?
olka30, Lena87, Z., santoocha, Natka098, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Ile bede...bladego pojecia nie mam...
Wczoraj pisalam Wam o dziewczynie, co 2 dni temu miala czyszczenie po poronieniu... dzis przyszla znow... ponoc zle,slabo ja wyczyscili... masakra, biedna!
Mam miec dzis usg to zobaczymy jak tam moja szyjka.
Czekam na mezusia
Ja jestem mega ciekawa, jakby moj sie zachowal, gdyby mial oddac nasienie...chwala Bogu nie musze wiedziec.
Zaba pokazuj sukienke -
nick nieaktualnyJa dziś poszłam na targ taki co stoją hmm rumuni czy jakoś tak, ale szybiej uciekałam niż wchodziłam, wszędzie czułam chiński zapach butów i ciuchów plus do tego oni się strasznie drą, stoją nad Tobą i nadają w ichnim języku a ja się czuję jakby krzyczeli na mnie
Więc nic nie zakupiłam, może i ciuchy mega tanie ale dziadowskie materiały, jednak wolę pójść np do c&a tam można coś znaleźć w promocji a jakość o wiele lepsza i po pierwszym praniu nie rozsypie się.
-
nick nieaktualnyByłam też dziś na badaniach krwi, byłam tam o 8 a już o 12 miałam wyniki online, tsh 2,47 (0,55 - 4,78) to chyba dobre, prolaktyna 9,74 (1,9 - 25) natomiast testosteron mi wyszedł 92 a norma do 73
i nie wiem jak można go samemu obniżyć jakimiś supelementami, bo można na pewno antykoncepcją a tego bym nie chciała
-
Ja tak zamówiłam z chin spodenki. Są super, rozmiar M.....ale ten rozmiar to był podany chyba dla przedszkolaków! No cóż, trafią do mojej bratanicy...pewnie niedługo będą w sam raz na nią.
Niestety....tandeta zalewa nas z każdej strony. Fajnie, że taniej, ale tak jak napisałaś - po pierwszym praniu wygląda zupełnie inaczej. Kupiłam sobie też stanik i zastanawiałam się nad strojem...już szłam z nim w kierunku kasy, ale się rozmyśliłam. Chyba czerwona kartka z napisem przecena mnie zbytnio omotała, bo nie był piękny, a do tego nie byłam pewna góry, bo jak się ją poukładało, to ładnie wyglądała, ale po paru ruchach pewnie by się podwinęła i już nie prezentowałby się dobrze. Jakiś progres jestNatka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie z tą rozmiarówką, znajoma nosząca rozmiar M raz tam ze mną poszła kiedyś i uwaga kupiła sobie sukienkę o rozmiarze XXXXXL i wieź tu bądź mądry, młode dziewczyny mogą popaść w depresje i anoreksje jak będą takie rozmiarówki kupować
Little Frog lubi tę wiadomość