X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :)

Lezymy! W ten piekny piateczek :P
    Dalej nic nie wiem..pytalam na obchodzie co z tym szwem to popatrzyli jak na ufo i do mnie moj gin,ze nie ma jeszcze wynikow wszystkich. Masakra...
    6 rano pobudka, temp,cisnienie i bicie serduszek :) grzeczne moje maluchy!

Potem krew i mocz do badania, no i magnezik w kroplowie, lutka dowcipna i furaginum.

Tak sie wczasuje...

Tylko kregoslup mi wysiada w takiej pozycji na lozku :(

Dziewczyny w ciazy! Oszczedzajcie sie maksymalnie! To rozkaz :)

Z., Anaaa:), Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, biedaku, a może podłóż sobie jakąś poduszkę pod plecy?

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlotko to nic nie da :( juz kombinuje wszelkich pozycji... jakos przecierpimy! Wszystko dla malenstw <3 odwzajemniaja kopniakami :)

Zlota 3mam kciuki za Ciebie :)

Złota lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty przydało by się w tym "hotelu" jakieś jacuzzi :) tam byś odpoczeła w bąbelkach :)

Z., Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Dziękuję za ciepłe myśli o mnie <3
    Życzę Wam miłego popołudnia :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, a długo tak będziesz leżeć?

Dzięki za kciuki, przydadzą się :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Hej dziewczyny ;)

Mam do Was takie pytanie -mój mąż ma w pon. zrobić badanie nasienia. Do tej pory podchodzil do tego dosc profesjonalnie i luźno co mnie cieszyło. Ale wczoraj wydawał się spięty i zdenerwowany w obawie że wyniki wyjdą złe że może nie bedziemy mieć dzieci. Nie chce żeby to wpłynęło na wynik badania. Jak wy motywowalyscie uspokajalyscie swoje drugie połowy przy pierwszym badaniu? ;)

Poza tym pozdrawiam ciepło!
    Ja powiedzialam zeby sie nie martwil ze nawet jak cos bedie nie tak o wlasnie mamy czas zeby to naprawic :)

nick nieaktualny, Z., olka30 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    ja chyba powraam do swoich 27 dc bo dziś 27 dc i @ ;) niesety nie udało się ale byłam pewna,że się nie uda... Miałam mieć jutro wizytę ale przełożyłam na a tydzień to będzie 9dc więc może coś już zobaczy :)

Misty trzymaj się :)

Maniuś Ty się nie smutaj będzie dobrze :)
    Złota trzymam kciuki :D

Resztę dziewczyn pozdrawiam i życzę powodzenia :)

trzymajcie się :)

nick nieaktualny, Z., Anaaa:), Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie dał w ogóle po sobie znać, że się stresuje ..
    Mógł oddać nasienie w domu, więc zanim poszedł do łazienki to wygonił Mnie z domu, w łazience zasłonił rolety ;) i tak czekałam około 10 minut na Niego :D

A teraz nie wiem jak to będzie w tej klinice :D

Z., Magdas lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas <3 ;) prędzej czy później się Uda :D

Magdas, Z. lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Magdas <3 ;) prędzej czy później się Uda :D
    już jest później niż prędzej więc pewnie się w końcu uda :P
    wszystkim nam się uda :) walczymy to wygramy i tyle :D

Z., nick nieaktualny, olka30, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wczoraj poszedł do wc w klinice a ja stałam w kolejce więc jak się zwolniło miejsce to poszłam go zarejestrować. Pani była zdziwiona jak powiedziałam z czym przyszłam, zapytała: A mąż jest? Ja na to, że oczywiście. Wypełniłam za niego zgłoszenie i pani znów pyta: A materiał przynieśli państwo ze sobą? Więc popatrzyłam jej w oczy i mówię: Mąż sobie poradzi. Bardzo się starała zachować powagę, no nie wypada się śmiać w takiej sytuacji :)

nick nieaktualny, Little Frog, Z., nick nieaktualny, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, Olka dobrze, że mnie tam nie było, bo bym wybuchnęła śmiechem :D

U mnie pięknie! Pogoda ładna, rozpoczynam wakacje :D Byłam na zakupach i kupiłam sobie śliczną sukienkę :D Czy może być lepiej? :D

olka30, nick nieaktualny, Z., santoocha, nick nieaktualny, Anaaa:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj kupiłam 3 bluzki za niecałe 100 zł :) Więc też happy :)

nick nieaktualny, Z., santoocha, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaa, popsułaś mi nastrój! :D :P Ja kupiłam sukienkę za jakieś 120, ale była po 50% rabaciku...więc chyba nie jest najgorzej ;]

nick nieaktualny, Z., santoocha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile bede...bladego pojecia nie mam...

Wczoraj pisalam Wam o dziewczynie, co 2 dni temu miala czyszczenie po poronieniu... dzis przyszla znow... ponoc zle,slabo ja wyczyscili... masakra, biedna!

Mam miec dzis usg to zobaczymy jak tam moja szyjka.
    Czekam na mezusia ;)

Ja jestem mega ciekawa, jakby moj sie zachowal, gdyby mial oddac nasienie...chwala Bogu nie musze wiedziec.

Zaba pokazuj sukienke :P

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś poszłam na targ taki co stoją hmm rumuni czy jakoś tak, ale szybiej uciekałam niż wchodziłam, wszędzie czułam chiński zapach butów i ciuchów plus do tego oni się strasznie drą, stoją nad Tobą i nadają w ichnim języku a ja się czuję jakby krzyczeli na mnie :/ Więc nic nie zakupiłam, może i ciuchy mega tanie ale dziadowskie materiały, jednak wolę pójść np do c&a tam można coś znaleźć w promocji a jakość o wiele lepsza i po pierwszym praniu nie rozsypie się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam też dziś na badaniach krwi, byłam tam o 8 a już o 12 miałam wyniki online, tsh 2,47 (0,55 - 4,78) to chyba dobre, prolaktyna 9,74 (1,9 - 25) natomiast testosteron mi wyszedł 92 a norma do 73 :/ i nie wiem jak można go samemu obniżyć jakimiś supelementami, bo można na pewno antykoncepcją a tego bym nie chciała :/

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak zamówiłam z chin spodenki. Są super, rozmiar M.....ale ten rozmiar to był podany chyba dla przedszkolaków! No cóż, trafią do mojej bratanicy...pewnie niedługo będą w sam raz na nią.
    Niestety....tandeta zalewa nas z każdej strony. Fajnie, że taniej, ale tak jak napisałaś - po pierwszym praniu wygląda zupełnie inaczej. Kupiłam sobie też stanik i zastanawiałam się nad strojem...już szłam z nim w kierunku kasy, ale się rozmyśliłam. Chyba czerwona kartka z napisem przecena mnie zbytnio omotała, bo nie był piękny, a do tego nie byłam pewna góry, bo jak się ją poukładało, to ładnie wyglądała, ale po paru ruchach pewnie by się podwinęła i już nie prezentowałby się dobrze. Jakiś progres jest :D

nick nieaktualny, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie z tą rozmiarówką, znajoma nosząca rozmiar M raz tam ze mną poszła kiedyś i uwaga kupiła sobie sukienkę o rozmiarze XXXXXL i wieź tu bądź mądry, młode dziewczyny mogą popaść w depresje i anoreksje jak będą takie rozmiarówki kupować :D

Little Frog lubi tę wiadomość

‹‹ 1026 1027 1028 1029 1030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ