Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Hahaha...nie wyobrażajcie sobie zbyt wiele
Wcale nie mam dobrej figury. Ale postaram się nad tym poprasować
Prasuj ostro. U mnie też leży kupa prasowania! Podesłać ci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 18:01
Natka098, Little Frog, Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:To może ja też poprasuje wcczoraj wszystko wyprałam teraz prasowanie
Ale pamiętajcie prasować trzeba tak:
https://www.youtube.com/watch?v=W7B1vfrJFSYNatka098, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny :*
Olka 30, to już jest sukces jak plemniczki się poprawiły. Fajnie
Bursztynku. Lekarza na NFZ dobrego trudno znaleźć ale są tacy nieraz na szczęście
Złota na pewno się poprawiło.. Bądźcie dobrej myśli
Melula ale fajne ubranka.. słodkie *-*
Fidelissa to ja tez chcę wiruski.. Zostało dla mnie?
Żabciu ale ślicznaaaaaaa
A ja miałam dzień
dziś chodziłam/jeździłam od 11 do 16 po mieście za pracą i w biurze pracy byłam
a potem poszłam bo umówiłam się na 15 z Panią w sprawie pracy. Co za małpiszon cholerny. Miał być tam jakiś bar i tam grupowo miała wytłumaczyć wszystkim co i jak.. Oczywiście nie było nic takiego. dzwoniłam to nie odbierała a mówiła wcześniej że prosze dzwonić jak coś. 8 razy dzwoniłam. Z kaptura końcowego 15stki przeszłam pieszo na michałów ! (jeśli ktoś zna Radom) tam gdzie real.. Schodziłam się i przed 16 byłam w domu .. Co za oszustka !
jaja sobie robi :o
Czekamy na Ciebie :***
-
Ja tez juz zaczelam "prasowac":)swoja figure...narazie 2kg spadlo,ale to juz cos:)jeszcze z 5 no moze 10 i bedzie git:)ale jakbym tak w miedzy czasie zaczela tyc(z innego powodu)to bede najszczesliwsza na swiecie:)
Ania_84, Z., Little Frog lubią tę wiadomość