Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo w poprzednim cyklu jak byłam na monicie po owulacji to okazało się, że owulka była z prawego jajnika, a w lewym został pęcherzyk ok 24 mm. I teraz boję się ruszyć z clo, bo nie mam pewności czy się wchłonął. A nie chcę sobie biedy napytać i przestymulować gnojka."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis mialam dziwny sen snilo mi sie ze wyzynal mi sie zab nowy tak jakby zabkowanie u dziecka
olka30 lubi tę wiadomość
-
Też się witam, pogoda ładna ale strasznie u nas wieje, prawie jak halny tylko tak bardziej od południowego zachodu więc nie do końca jak halny
Zmiana pogody się szykuje, ale na razie ładnie..
Dziś jadę na koncert Erica Claptona, mam nadzieję że pogoda wytrzyma do późnego wieczora. Brzuch mnie zaczyna boleć okresowo, niby wypieram z siebie wszystkie nadziej, więc dlaczego tak mnie to boli? K..wa choćbym chciała być optymistką to w takich chwilach chce się jedynie wyć.
Uciekam bo mam tyle roboty, że już wątpię żebym się z wszystkim wyrobiła.Natka098, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
co słychać ciekawego ?
u Mnie cieplutki poranek, tylko leżaków brak bo oddałam na gwarancję - badziewie
Dziennie szukam motywacji aby zacząć ćwiczyć, wieczorami mam wyrzuty sumienia i wmawiam sobie że rano wezmę się za siebie i tak dziennie w koło macieju
a siadam dupką przed laptopa aby poczytać co u Was się dzieje ciekawego
Szkoda, że nie mam koło siebie takiej osoby która by poćwiczyła ze mną i dawała kopniaka w dupsko za te lenistwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:08
Natka098, Ania_84, Misty87, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny