Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!!
Piątek piąteczek piątunio!Ostatni dzień na kursie przed wakacjami!
Zaczynają się już jakieś wyprzedaże, więc dziś z kumpelą idziemy....może coś uda nam się upolować
A mężowi też powiedziałam, żebyśmy jutro jechali sprawdzić
Weekend ze znajomymi się zapowiada. A we wtorek kierunek Polska!Trochę mi żal męża samego tu zostawiać.... Wczoraj jak poszłam na to spotkanie, to wysprzątał całe mieszkanko
Z., martusia1986, Lena87, Anaaa:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota i ten minimalny spadek w 21 dc... Ale ja Cię nakręcać nie chcę. Pozostaje Ci cierpliwie poczekać parę dni, bo wiesz że różnie może być.
No chyba że masz na tyle odwagi żeby się ponakrecac, i potem jakoś pogodzić się z ewentualną małpą. Ale wykres jest niczego sobie. Codziennie rano zaglądam i kibicuję żeby nie opadło.Lena87 lubi tę wiadomość
-
hej Bursztynko co tam u ciebie kochana?
witam sie w piekny sloneczny piateczek:D mam nadzieje ze weekend bedzie cieputki:D ja juz wczoraj mialam zakonczenie przedszkola ale jeszcze ide i w pon do pracy pozniej kilka dni wolnego i do pracy dopero sierpirn wolny juz sie nie moge doczekac chociaz w tym roku tez zapowiada sie ciezki urlop...mam nadzieje ze za dlugo maz nie bedzie w tym szpitalu...ale jestem dobrej mysli:DZ., Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry dziewczyny
Dobry, bo piątek i do tego ładny
Wczoraj byliśmy na badaniu nasienia w Gyncentrum, na tym darmowym.. Lipa, bo nic tam nie ma, ale że ja rejestrowałam M to zapytałam i od razu dokupiłam morfologię (60 zł), jakbym chciała dokupić więcej to taniej mi wychodzi całość w Bielsku i ładniej mają opisane. No ale.. Morfologia - 10 % prawidłowych plemnikówZ 4 % ostatnio
Normalnie humor mam wspaniały
Dodatkowo wypytałam o rządowe in vitro i jest szansa na zakwalifikowanie się, mimo że mój gin praktycznie nie prowadził żadnej dokumentacji. I od 1 lipca refundują leki do stymulacji przed in vitro czyli gdybyśmy się zakwalifikowali to będzie oszczędność rzędu 5 - 7 tys. zł. No już lepszych informacji nie mogłam wczoraj usłyszeć.
Życie znowu uśmiecha się do mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 08:59
przedszkolanka:), Z., Ania_84, Anaaa:), Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
U mnie też dziś w końcu słoneczko. Dobrze. Bo jak jest pochmurno z deszczem i wiatrem to bardzo źle się czuję. Mam niskie ciśnienie i konieczna jest kawa i doi tego duszności jakby mi stado słoni na klacie siadło.
Czas ciąży leci mi bardzo szybko. Podczas starań to się miesiąc wlecze jak nie wiem co. A tu tydzień po tygodniu w mgnieniu oka. Zaraz będę miała półmetek.i też widzę po innych świeżo zafasolkowanych, że niedawno co były sikańce, a już np. Melula 13 tydzień.
Ja wczoraj miałam kolejne usg. Maluch ma 11 cm. Wszystko w porządku ale dalej nie mamy pewności jaka płeć. Następne usg mam 31.07. I to będzie to dokładne połówkowe także wtedy już na pewno będzie wiadomo czy to on czy onaolka30, Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olu, super wieści dl Was.
Jakoś mnie nosi dziś. Nie to, że zła jestem, tylko tak jakoś... jednocześnie śmiać mi się chce, a jak czytałam do śniadania Wymarzony dom Ani, to co chwilę mi łzy podchodziły do oczu. Głupia jestemolka30 lubi tę wiadomość
-
Melula, twój też szybko leci! Ja z zapisami robię tak że jestem zawsze zapisana na dwie wizyty w przód
chodzę na nfz i nam bardzo fajnego lekarza i usg na każdej wizycie. Nigdy nie sądziłam że na fundusz wizyta może tak przebiegać.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
ja też zapisuję się na kolejne wizyty... USG na NFZ niby przysługują tylko 3 w ciąży, nie wiem dlaczego ty masz na każdej wizycie. Ja dlatego też chodzę prywatnie do lekarza i na USG. Mam w innych terminach niż na kasę, więc też mogę podejrzeć w międzyczasie. Teraz mam we środę USG, ale nie zapisałam się na wizytę, więc obawiam się, że mnie opierniczy ten lekarz.
-
Mój też jest zapisany do Angelisa na sierpień, bo się tam najpierw zapisał, a ja go opieprzyłam że nie tam chciałam i w końcu zapisał się dwa razy.. Nie wiem na str. Angeliusa jest podany pełny zakres, ale czy to znaczy że robią całość nie wiem
Kazałam mu dzwonić i pytać, ale oczywiście mu się nie chciało bo dla niego ważne że darmowe, a okazuje się że z tą morfologią i przejazdem to za tą kasę miałby komplet badań tam gdzie zawsze robi. A tu miał zaledwie podstawowe dane jak ilość nasienia, ph, ilość plemników ogólnie i na mlimetr sześcienny.. Czyli tylko podstawy, a jakości w ogóle.. Dobrze, że wzięłam tę morfologię i tyle dobrze że wyniki były po 2 godz. więc poszliśmy do centrum handlowego, a tam wyprzedaży, aż łeb pęka
3 bluzki i już wyniki były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 09:33
Ania_84, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry
Ola wspaniałe informacje
codo in vitro to faktycznie od 1 lipca wchodza tez refundacja stymulacjija jestem ciekawa jak to bedzie
ile jak cos bedziemy czekac
usmialam sie z mojego meza bo dzis wyjezdza na 3 dni
i walnelam sobei wczoraj po jego powrocie tekst ze jak ja wytrzymam jak go niebedzie a ja bede mala chcice
tak sie tym chyba przejal przez pol nocy mnie balamucili do mnei z testem dzis noo mam nadziejeze na te dwie noce ci wystarczy i bedziesz miala jakais zapas
i oczywiscie powiedzial zbeym ni epila alkoholu z kawa bo wtedy mi sie zwieksza poped
nie wiem co mu odbilo
Kaśka28, olka30, Lena87, Anaaa:), Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Mój też jest zapisany do Angelisa na sierpień, bo się tam najpierw zapisał, a ja go opieprzyłam że nie tam chciałam i w końcu zapisał się dwa razy.. Nie wiem na str. Angeliusa jest podany pełny zakres, ale czy to znaczy że robią całość nie wiem
Kazałam mu dzwonić i pytać, ale oczywiście mu się nie chciało bo dla niego ważne że darmowe, a okazuje się że z tą morfologią i przejazdem to za tą kasę miałby komplet badań tam gdzie zawsze robi. A tu miał zaledwie podstawowe dane jak ilość nasienia, ph, ilość plemników ogólnie i na mlimetr sześcienny.. Czyli tylko podstawy, a jakości w ogóle.. Dobrze, że wzięłam tę morfologię i tyle dobrze że wyniki były po 2 godz. więc poszliśmy do centrum handlowego, a tam wyprzedaży, aż łeb pęka
3 bluzki i już wyniki były
Powiem Ci, że sama zapomniałam się zapytać jak to będzie wyglądało
Jakoś bardziej jestem przekonana do Angeliusa niż do GynCentrum ogólnie to nawet na tą stronkę ich nie mogę wejść ;)bo mają jakiegoś wirusa i anty nie chce mnie puścić -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dzien Dobry
Ola wspaniałe informacje
codo in vitro to faktycznie od 1 lipca wchodza tez refundacja stymulacjija jestem ciekawa jak to bedzie
ile jak cos bedziemy czekac
usmialam sie z mojego meza bo dzis wyjezdza na 3 dni
i walnelam sobei wczoraj po jego powrocie tekst ze jak ja wytrzymam jak go niebedzie a ja bede mala chcice
tak sie tym chyba przejal przez pol nocy mnie balamucili do mnei z testem dzis noo mam nadziejeze na te dwie noce ci wystarczy i bedziesz miala jakais zapas
i oczywiscie powiedzial zbeym ni epila alkoholu z kawa bo wtedy mi sie zwieksza poped
nie wiem co mu odbilo
Wjechałaś Mu na ambicjei chłopak się postarał
Tak więc przestrzegaj jego zaleceńZ. lubi tę wiadomość