Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:o duże ułatwienie z tą biedronką
nosz cholera co tam sie dzieje we mnie.. chyba jednak zmolestuje męża jak z pracy powróci w nocy..
Bardzo duże, nie będę musiała się już martwić czy starczy Mi kasy
bo pech chciał, że u Mnie pod biedronką nie postawili bankomantu
Molestuj może akurat trafi się jeden dzielny wojakXxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Bardzo duże
, nie będę musiała się już martwić czy starczy Mi kasy
bo pech chciał, że u Mnie pod biedronką nie postawili bankomantu
Molestuj może akurat trafi się jeden dzielny wojak -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za wszystko,myslalam ze odpoczne troche od forum,ale nie dam rady bez Was:)No nic trzeba zyc dalej...moze kiedys sie doczekamy...nagroda jest warta walki,tak ze dopiero jak wszystie mozliwosci wykorzystamy i sie nie uda,to dopiero spoczniemy...gadalam z mezem i stwierdzam ze coraz berdziej go kocham,pomimo przeciwnosci losu...nie zalamal sie,a wrecz przeciwnie podniosl jeszcze mnie na duchu...tak ze nie poddamy sie!!!
Natka098, Lena87, Z., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Dzieki dziewczyny za wszystko,myslalam ze odpoczne troche od forum,ale nie dam rady bez Was:)No nic trzeba zyc dalej...moze kiedys sie doczekamy...nagroda jest warta walki,tak ze dopiero jak wszystie mozliwosci wykorzystamy i sie nie uda,to dopiero spoczniemy...gadalam z mezem i stwierdzam ze coraz berdziej go kocham,pomimo przeciwnosci losu...nie zalamal sie,a wrecz przeciwnie podniosl jeszcze mnie na duchu...tak ze nie poddamy sie!!!
Kochana nie możecie się poddawaćwarto walczyć aby później nie mieć żalu do siebie że nic nie zrobiłaś/ zrobiliście w tym kierunku
Ciągła Walka i Czekanie na cud, kiedyś to wszystko zostanie wynagrodzone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:51
Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór wasz nałogowy podgladacz obecny!
ja uwielbiam sushitylko szkoda mi na nie kasy bo to drogie jedzonko. Raz na jakiś czas sie wybieramy typu rocznica czy urodziny
Natka098, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny