Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:hahahahahaha wiec mowisz ze dostalas mandat hehe:D
Humorek leoszy kochana?
Humor tak sobie, ale boli mnie okropnie brzuch. Dzisiaj zjadłam 6 nospPomagają, ale na krótko. Już się pojawiły lekkie plamienia, więc @ za rogiem. Lecę spać, bo na 5 znów do pracy
Dobrej nocy kochaneNatka098, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEhehe, każdy objaw jest dobry do podejrzenia ciąży
Hehe, też czytałam o łamiących się paznokciach itp. Oczywiście większość z tych objawów ma pokrycie, ale to zazwyczaj w bardziej zaawansowanej ciąży, a nie zaraz po zapłodnieniu
(tak tylko napisałam, Monia żadna aluzja do Ciebie
)
A tak ogólnie, to wróciłam z tego spotkania, spróbowałam sushi (nigdy więcej) i wypiłam lampkę wina (nie piję wina). Ale było bardzo miłoMyślę, że zacieśniły się trochę nasze relacje. O dziwo jakoś się dogadujemy. Troszkę po angielsku, troszkę po szwedzku, troszkę na migi i czasami obrazkowo
Ale jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:17
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem sama, na monitoringu w 14 dc podobno sie na nic nie zanosiło, ale zwykle testy owu wychodziły mi pozytywe koło 21,22 dc (dziś akurat22 dc) nie robiłam testów bo skoro ie miało być owulki... podobno racze nie miewam owualcji stąd CLO od następnego cyklu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie wczoraj po tych lekach bolał krzyż, dziś znów zaczął, a od tygodnia dziwnie wszystko smakuje mi, jedzenie lodówką jedzie i to nie tylko z mojej lodówki
i praktycznie nic normalnego nie jem
tylko obiad, a po słodyczu dziś mnie tak zmuliło że szok. gdybym wczoaj nie była u gina i nie robiłby mi usg to bym mogła myśleć ze w ciazy jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny