Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
betiii wrote:Zdrowi jestesmy.
Wiem, że macie rację powinnam się czymś zająć. Tylko tak trudno jest nie myslec jejjkuu. Chora moja głowa !!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
betiii wrote:3 lata się staramy 6 lat temu poronienie w 7tgn. wiem załamka ale jestesmy zdrowi więc co jest nie tak? mam jechac na wakacje jak lekarz mi kazał? i co tam nie będe myslala? to wszystko jest jakies niepojęte.
Zmiana klimatu pomaga Organizm inaczej pracuje. Jedź na wakacje i to już -
narzekaj kochana ile wlezie ale na urlopie masz odpoczac psychicznie od staran nie liczyc dni kochac sie w morzu na plazy gdzie sie tylko da szalej kozystaj i odpoczywaj taka rada:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 19:34
Another lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
betiii wrote:Wiecie jak to pomaga? takie czytanie co piszecie, serio aż coraz bardziej nie mogę sie doczekac tego wyjazdu
a w ogole o nim nie myslalam.
Kaśka ale z morzem to troche przesadzilasszalejcie nacieszcie sie soba:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:narzekaj kochana ile wlezie ale na urlopie masz odpoczac psychicznie od staran nie liczyc dni kochac sie w morzu na plazy gdzie sie tylko da szalej kozystaj i odpoczywaj taka rada:D
przedszkolanka:), Misty87, Anaaa:), Little Frog, Ania_84, XxMoniaXx, Z., betiii, santoocha lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
betiii wrote:no nad morze ale chodzilo mi o kochanie sie w nim hehe (przesada) pecherz przeziebie:D
w ogole wylacz mslenie i korzystaj:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:tylko nie na wydmach, bo mandat. Wiem co mówię!
Humorek leoszy kochana?betiii lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula jakaś babcia wróżbitka.. Fajnie
Lena87 napisała:
Ja byłam dziś w Biedronce, dużo rzeczy ciążowych przecenionych jest
a co Najlepsze, w końcu można płacić kartą
Ja wiedziałam od dawna że będzie można płacić kartą.. Już prawie wszędzie
U nas się wszystko pomieszało. U męża w pracy redukcja etatów jego koparka się zepsuła i jej nie naprawią bo to duży koszt i nie mają kasy. Uznali że za dużo ludzi mają i mój jako świeżak poleci pierwszy.. Zwłaszcza że jego koparkę już wiozą na złom.
Niestety dzidziuś musi poczekać :'(
Na monitoringu w poniedziałek powiem Ginkowi że jest taka a nie inna sytuacja i będziemy musieli poczekać na dzidziusia. Niech mi coś poradzi na okres i na razie z dzidziusiem czekamy na lepsze chwilę :'(
Poracha jak nie wiem coCzekamy na Ciebie :***
-
wioletta a nie uwazasz ze na dzidzie nigdy nie bedzie odowiedzniego czasu? a jak juz macie problemy to mzoe jednak starjcie sie mimow szzytko jak to ktops powiedzial ja Bog da dziecko to i na na dzieckoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Wiiitaaam
Pokoj z lazienka i z widokiem na Giewont! Aaa cudnie
Leze jak ten debil z nogami wyzej,zoladek mi do gardla podchodzi.
Jedno co nie fajne w hoteluzarcie....bleeee ale mezus i mamusia przywiezli pyszny obiadek
A tak na powaznie... rano mialam wymazy,krew pobrana,dostaje lutke i furaginum a w zyle magnez. Nic nie wiem...
Moj doktor obstawal przy szwie,a na badaniu druga ginka ze nie bo przy blizniakach nie mozna, a moj gin na to 'to bedziemy lezec jak nietoperz i brac prochy'
Ta opcja mi sie podoba...Z., santoocha, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:wioletta a nie uwazasz ze na dzidzie nigdy nie bedzie odowiedzniego czasu? a jak juz macie problemy to mzoe jednak starjcie sie mimow szzytko jak to ktops powiedzial ja Bog da dziecko to i na na dzieckoCzekamy na Ciebie :***
-
Melula jak taka okazja to nic tylko brać!
Ja przedwczoraj kupiłam 2 pary śpiochów. Jedne biało-niebieskie z kotkiem, a drugie seledynowe w białe paski z misiem. My od początku postawiliśmy na kolory neutralne. Jeszcze jak nie znaliśmy płci, ja już miałam upatrzoną pościel do łóżeczka, a że była okazja to kupiliśmy
Praktycznie wszystko już mamy. Od maja kupujemy. Tak jak mówisz, jakby trzeba było wszystko kupić na hurra to z torbami by człowiek poszedł.
Lena w bierdonce można kartą płacić?! Wow! Normalnie przełom!
Santoocha ja też nie wierzę w przesądy i denerwuje mnie, jak ktoś mnie krytykuje, że wszystko za wcześnie kupujemy ..
Another czyli dostałaś mandat? xD
Hej Misty :*
Pokoik zapewne milutki. Mężuś i mama dbają o Wasto dobrze. Faktycznie, jedzenie szpitalne jest okropne. Czyli obejdzie się bez szwów? A będziesz musiała tak leżeć w szpitalu czy puszczą Cię do domku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:05
Another lubi tę wiadomość