Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
byłam z koleżanką i jej 7miesięczną córką, więc krótka to była wizyta w sklepie. jutro wyskoczę jeszcze raz i kupię z długim rękawem, bo te były z krótkim i chyba też śpiochy za 7,99 zł ze dwie sztuki kupię. Zobaczę jak się będę czuła...
wybrałam neutralne kolory, ale bardziej dziewczęce - niebieskie z białymi paskami, w kolorowe paseczki, czerwono-szare i jedne - turkusowe z kwiatuszkiem (najbardziej dziewczyńskie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 17:57
Lena87, Natka098, Malenq, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mojej mamie ginekolog też powiedział, że będzie dziewczynka (jak czekała na mnie). Mojej mamie natomiast przyśniła się ruda dziewczynka, zanim dowiedziała się, że jest w ciąży. Babcia poznawała płeć po twarzy i oczach, ale już ma 91 lat, słabo widzi i nie prorokuje już...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:18
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nic się przed nią nie dało ukryć. Moja mama się tak dowiedziała, że jest w ciąży...
a ja chcę wiedzieć. Mam dwóch bratanków, małż też ma bratanka. chcę wiedzieć, jakie ubranka kupować, zbierać od znajomych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:24
Lena87 lubi tę wiadomość
-
to chyba normalne, że chcemy mieć dziecko niezależnie od płci, oby było zdrowe. Myślisz, że mi zależy na konkretnej płci??
Ale skoro technika daje takie możliwości to chcę z tego skorzystać i wiedzieć, dla siebieMalenq, Lena87 lubią tę wiadomość