Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula, gdzie Ty takie tanie ubranka wyhaczyłaś?
Ja kupuję od początku ciąży, a nawet kilka rzeczy kupiłam przed (w tym kombinezon zimowy na 62cm,jakbym wiedziała że dziecko urodzi się na zimę).
Nie wierzę w "niezapeszanie". Nawet jakby coś poszło nie tak, to i tak w końcu będę miała dziecko i wszystko się przydaZ., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Santochaa dlatego masz własny biznes
tacy ludzie jak Ty nie dążą nie starają się tylko przyjmują za fakt za pewnik ze to i to w życiu będą mieć. I tak wychodzi. Z tym sie chyba człowiek rodzi z takim nastawieniem
tylko pozazdrościć!
Lena87, Anaaa:), santoocha lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
ja też gadałam z tą koleżanką o kupowaniu ubranek wcześnie... ona, tak jak ja, też nie wierzy w przesądy. Jak ma coś się wydarzyć to się wydarzy. A tak wydajemy niewiele na raz, potem bym się z wydatkami nie ogarnęła.
Mój awatar nad Nickiem? To rączka naszego bobasaz USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:42
-
Ja też nie wierzę w te wszystkie przesądy związane z zakupem rzeczy dla nienarodzonego dziecka.
Sama już pokupowałam sporo ciuszków dla malucha, większość chłopięcych bo tak bardzo pragnę synka !
Teraz sporo przecen jest na zimowe, można znaleźć tanie a porządne. -
Jesli chodzi o Anusie to ona byla na urlopie w egipcie nie? chyba sie na nas obrazila ze kazalysmy jej odpoczywac a nie nakrecac na to wszytko....hmmmm
Manius kochana my mamy pojedyncze martwe plemniki w nasieniu a endo gin powiedzial ze nie takie cuda widzial takze musisz walczyc i sie nie poddawac spinac poslady i do boju...postymulujcie jadra zeby wytworzyly plemniory i glowa do gory...my zaczniemy walczyc o to po operacjii meza i nie dam mu sie poddac...bo wciaz wierze w nas i w to ze bedzie dobrze chociaz czasami mam zalamanie dosyc powazne!!!
Lena mam nadzieje ze w koncu ruszycie do przodu i jestem pewna ze do konca roku bedziesz miala kropeczke w brzusiu:D dasz rade zobaczysz:D
Santoocha bardzo dobrze ze bedziecie ja mieli zaniedlugo z glowy:D widze ze jest z tych ktorym trzeba wszytko pokazac a i tak pozniej byloby gadanie ze strasznie sie od niej wymaga...niech spada dobrze zrobilas tak trzymaj to twoj biznes musisz o to dbac tym bardziej ze nie przyszlo ci to latwo...
Lena87 wrote:Ja byłam dziś w Biedronce, dużo rzeczy ciążowych przecenionych jest
a co Najlepsze, w końcu można płacić kartąNatka098 wrote:Nie mówię że wszytko powinno być różowe, ale u dziewczynki to jest taka kwintesencja słodkościSama nie przepadam za różowym ale dziewczynki są przesłodkie w różu
betiii wrote:Jestem tak spragniona maleństwa, że zupełnie nie ma to żadnego znaczenia, chce zajść w ciąze i urodzić zdrowe dziecko to jest najwazniejsze. Załamie się jak bede czekała kolejny rok, nie dam rady.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
To jes najlepsza metoda zajac sie czys innym
szczegolnie jesli pary sa zdrowe ..to wg mnie powinny wlasnie to zrobic