Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa i mamy wifi
cudownie heheh
Jedna dziewczyna dzis wyszla, poronila w 10tc,wczoraj miala zabieg
Druga kolo mnie tez dzis przyszla. 32 lata, 3 lata staran. Co miesiac testy,co mc rozpacz...odpuscila. zajela sie remontem mieszkania. Zaciazyls od razu
Dostala jakichs skurczy, polezy troche i pewnie wyjdzie.
Trzecia, 38 lat,38tcmozna? Mozna, wiec nie zalamywac sie tu!
-
wioleta4444 wrote:Ale Jeszcze dochodzi kupno domku, i raty . Mieszkamy u teściów i z czego to dziecko utrzymamy..
a ile kochana macie lat? pytam tylko z ciekawosci nie musisz odpowiadac:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu damy rade, musimy
Anaaa nic nie wiem na razie. Wiesz jak to w PL w szpitalach, nie zapytasz, nie powiedza...
Moze jutro przy obchodzie sie cos dowiem.
Aaaa jak mamcia i mezus byli to akurat przyszla pani pielegniarka z przenosnym sprzetem i wszyscy slyszelismy oba serducha moje kochane.
Mamy bardzo mile panie tutaj!
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wioleta4444 wrote:Mam 24 mąż 27. Chcielibyśmy mieć maluszka i coś mu dać na przyszłość. Chociaż ciąża trwa 9 miesięcy to do tego czasu coś pewnie znajdzie.. Mam nadzieję.. Sama nie wiemDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana to wasza decyzja ale jak bedziecie odwlekac a potem niedajboze jakies problemy to bedzie ciezko wam...ale ja trzymam za was kciuki zeby szybciutko maz nowa prace znalazl albo nawet nie tracil tej:DCzekamy na Ciebie :***
-
A z drugiej strony to idealny wiek twoj na ciaze:D moim zdaniem taki spokojny bo jeszcze nie masz cisnienia zwiazanego z wiekiem itd a spokojnie czas na starania
nie mowie tu o gotowosci bo skoro tu jestes to znaczy ze jestescie gotowi:D
wioleta4444 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
cześć wszystkim
Wiola uważam tak jak Kasiaja żałuję że nie zaczęliśmy szybciej,ale byłam pewna że hop i się uda ale niestety tak się nie stało, więc gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję to napewno byśmy nie czekali
ale decyzja ostateczna jest wasza
Misty widzę że humorek dobry to nie jest źle
Santoocha dobrze że w końcu tej dziewuchy nie będziecie mieć , ja to bym zabiła, bezczelna!
Another dobre to z tym mandatem
Martuś ja nic nie napiszę, bo to brak słów... dzisiaj 3 dziewczyny potraciły maleństwa, poprostu to takie niesprawiedliwe...ale musisz być silna i walczyć o Wasze szczęście!
Betii ovu uzależnia
miłego wieczoruwioleta4444, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż uważam że nie ma co odkładać na przyszłość bo w każdej chwili można stracić pracę nawet podczas ciąży i co wtedy, trzeba działać, przygotowywać się. My jak tyko wizeliśmy ślub to zaczeliśmy na poważnie o tym myśleć, wcześniej się nie zabezpieczaliśmy zbytnio ale nic z tego póki co nie wynika. Też moglibyśmy czekać aż będziemy mieć własny dom, dobrą pracę stałą, a jak nigdy tego nie będziemy mieć to mamy całkiem zrezygnować z dzieci?
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Też uważam że nie ma co odkładać na przyszłość bo w każdej chwili można stracić pracę nawet podczas ciąży i co wtedy, trzeba działać, przygotowywać się. My jak tyko wizeliśmy ślub to zaczeliśmy na poważnie o tym myśleć, wcześniej się nie zabezpieczaliśmy zbytnio ale nic z tego póki co nie wynika. Też moglibyśmy czekać aż będziemy mieć własny dom, dobrą pracę stałą, a jak nigdy tego nie będziemy mieć to mamy całkiem zrezygnować z dzieci?Czekamy na Ciebie :***
-
Misty super masz widoki w takim razie
oby nie trzeba bylo dlugo lezec w szpitalu
ja chyba niedlugo klade sie spiochac bo jakas padnieta jestem