Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNati89
"Podziwiam Cie 30 kg to duży wyczyn, ja najwiecej schudłam 8,9, potem wróciło 7, znowu schudłam i snowu wrocilo 5, od poneidzialku biorę się za siebie Potrzebuje 5 kg , W tamtym roku schudłam na wiosnę akurat, tyle, ze miałam swira na punkcie siłowni, codziennie po półtora, 2 godziny plus zdrowie odżywianie, 5 posilkow bez slodyczy i ziemniakow. Potem zaczełam podjadac i tak ot to."
u mnie minął 3rok bez podjadania...ale z każdym dniem czuję się tak jak AA, walka trwa....świra na punkcie ćwiczeń nigdy nie miałam, ale od jakiegoś czasu ćwiczyłam, żeby wzmocnić ciało...teraz od tygodnia nie ćwiczę (torbiel nie pozwala, a raczej ból z nią związany) to mnie nosi jak nie powiem co, nie mogę sobie miejsca znaleźć....
A 5kg zrzucisz zobaczysz, to mało
ja jak 3lata temu usłyszałam, że mam zrzucić 25kg (ja dorzuciłam jeszcze 5kg) to myślałam, że zemdleję...ale udało się -
Malenq wrote:Nati89
"Podziwiam Cie 30 kg to duży wyczyn, ja najwiecej schudłam 8,9, potem wróciło 7, znowu schudłam i snowu wrocilo 5, od poneidzialku biorę się za siebie Potrzebuje 5 kg , W tamtym roku schudłam na wiosnę akurat, tyle, ze miałam swira na punkcie siłowni, codziennie po półtora, 2 godziny plus zdrowie odżywianie, 5 posilkow bez slodyczy i ziemniakow. Potem zaczełam podjadac i tak ot to."
u mnie minął 3rok bez podjadania...ale z każdym dniem czuję się tak jak AA, walka trwa....świra na punkcie ćwiczeń nigdy nie miałam, ale od jakiegoś czasu ćwiczyłam, żeby wzmocnić ciało...teraz od tygodnia nie ćwiczę (torbiel nie pozwala, a raczej ból z nią związany) to mnie nosi jak nie powiem co, nie mogę sobie miejsca znaleźć....
A 5kg zrzucisz zobaczysz, to mało
ja jak 3lata temu usłyszałam, że mam zrzucić 25kg (ja dorzuciłam jeszcze 5kg) to myślałam, że zemdleję...ale udało się
Jasne wszystko wykonalne, najgorzej zabrać się za siebie i wdrożyć nowe zasady, ale wiem, ze mam silną wolę A dla Ciebie wielki podziwMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak mnie się udało (amator ciastek, ciasteczek, czekoladek, pizzy etc.) to wszystkim się uda...jak by mi ktoś parę lat temu powiedział, że przejdę na dietę, że nie będę używała cukru, mąki itp. to bym popukała się w głowę i powiedziała "nie świruj"....a tu masz...
Więc kibicuję całą sobą wszak trzeba mieć kondycjęNati89 lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek,
U mnie znowu szaro niech te chmury sobie pójdą i niech wyjdzie słoneczko. A słyszałyście, że w weekend ma być prawie 20 stopni?
Ovu wyznaczyło mi owulacje dziś zgodnie z moimi podejrzeniami, mam nadzieję, że tym razem się udało.
Życzę udanego dnia!Another, Laura, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć dziewczynki!
Miałam wczoraj zajrzeć, ale ból głowy nie dał mi szans na otworzenie komputera.
Nie przeszedł mi w dodatku i muszę zażyć jakieś tabletki, a tak staram się unikać wszelkich leków. I tak biorę dużo róznych, ale nie dam rady.
Rozpuściłam Solpadeine, będę pić.
Idę dziś na 2 monitoring. Jajnik lewy mnie naparza. Na nim miałam dwa dni temu pęcherzyk 11 mm. Może rośnie?
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
Zlota powodzenia daj znac jak tam pecherzyk.
Dziewczyny ja mam takir pytanko troszke glupie co jest dobre na zaparcia?jem jablka,pije wode i dalej ciezko sliwek suszonych nie bardzo bo wracaja mi nie ta strona co trzeba juz sama nie wiem co jeszcze zmienic a wolalbym uniknac aptecznych specyfikowW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Hej:)
Dziewczyny ja mam takir pytanko troszke glupie co jest dobre na zaparcia?jem jablka,pije wode i dalej ciezko sliwek suszonych nie bardzo bo wracaja mi nie ta strona co trzeba juz sama nie wiem co jeszcze zmienic a wolalbym uniknac aptecznych specyfikow
Przetwory mleczne jogurt kefiry
Przynajmniej ja tak słyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 09:30
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Magdas wrote:Hej:)
Dziewczyny ja mam takir pytanko troszke glupie co jest dobre na zaparcia?jem jablka,pije wode i dalej ciezko sliwek suszonych nie bardzo bo wracaja mi nie ta strona co trzeba juz sama nie wiem co jeszcze zmienic a wolalbym uniknac aptecznych specyfikow
Dobra jest taka herbatka na perystaltykę jelit, ziołowa, można kupić w aptece. Nie jest przeczyszczająca, tylko wspomaga ruchy robaczkowe
Poza tym jedz błonnik. Można go kupić i jeść jak płatki, na mleku. ja go wcinam na sucho ale nie każdemu na sucho smakuje - trochę jest jak szary karton.
Pewnie, że dam znać. Jeśli będzie o czymWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 09:34
-
nick nieaktualnyZgadzam się z Z. ale spróbuj wypić taki kefir przed kawą 1/2kubka i po wypiciu kawy 1/2 kubka....na mnie działa siemię lniane (dodaję do owsianki z rana), a poza tym jak zaczęłam regularnie pić ocet jabłkowy (lub z rana na czczo wodę letnią z sokiem z cyrtyny) to ten kłopot mam za sobą....
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Dziekuje Wam musze sie wybrac do sklepu po blonnik i kefir i jeszcze cytryne moze cos pomoze bo to juz meczace
Spróbuj jeść częściej a mniej. I spróbuj zaczynać dzień od szklanki wody z miodem i cytryną. I jeśli pijesz kawę, to na każdą filiżankę kawy przydają dwie szklanki wody. Jedną pijesz przed kawą a drugą po kawieMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
U mnie piękne słońce:) w miarę ciepło:))
Przygotowuje menu na niedziele:))
Jedziemy dzis na zakupy zeby wszystko kupić
Jutro sprzątanie:))
Brzuszek pobolewa i kłuje.
Powodzenia w wizytach i pięknego dnia:))Malenq, Macierzanka:), Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Dziekuje Wam musze sie wybrac do sklepu po blonnik i kefir i jeszcze cytryne moze cos pomoze bo to juz meczace
Mogłabym o błonniku chyba magisterkę napisaćZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Konsultowalam to powiedzial,ze jeszcze nie ma tragedii i kazal pic wode a ja zauwazylam ze zwieksza sie problem w okolicy owulacji nie wiem czy to ma jakis zwiazek moze zbiore sie na odwage i zapytam ginW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.