X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Z. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was lekko wieczornie z herbatką - czarna porzeczka z cytryną

Dziś rozpoczęłam 7 miesiąc starań. Przez ostatnie pół roku wylałam już chyba wystarczającą ilość łez bo dziś nawet mi się nie chciało płakać. Boli mnie brzuch więc leżę zawinięta w koc z laptopem na nogach.
    Wczoraj mąż miał badanie nasienia, czekamy na wyniki. Mają być w piątek.
    Myślę, że jeszcze te miesiąc termometr będzie w szufladzie bo planuje wyjazdy i ciężko by mi było robić pomiary. A skoro tak, to po co się męczyć? W sierpniu spowrotem termometr ale jako narzędzie do gromadzenia wiedzy o sobie.

Żabko, życzę miłego urlopowania! Korzystaj ile możesz, wypoczywaj, ciesz się i nie myśl za dużo! Wolne jest od odmóżdżania :)

Złota, zaczynamy razem ;) Powodzenia!

Another, mam nadzieję, że miałaś dziś MEGA DZIEŃ LENIUCHA! Należało Ci się! :)

Bursztynko, biorąc pod uwagę Wasze wyniki nasienia, masz pełne prawo mówić, że dziecko rosnące pod Twoim serduchem to prawdziwy CUD! Ależ ten czas leci... rośnijcie zdrowo.

Moniu, miło Cię widzieć w dobrym nastroju, naprawdę :)

Natka, no właśnie, fajnie by było jakby kobieta była płodna cały czas, szczególnie jak chce zajść w ciąże. No ale cóż, pozostaje nam modlić się o cierpliwość.

Misty, bidulku. Nie dziwie się, że chcesz do domu. Ale tak jak napisała Sara, chyba lepiej być pod stałą kontrolą lekarzy? To dla Waszego dobra. Trzymam kciuki żeby wszystko było oki. Trzymaj się!

Sara, życzę aby mdłości szybko przeszły. Jak poczujesz się lepiej, napisz coś więcej co u Ciebie!

Lenko, wreszcie się doczekałaś wizyty! :D Zawsze to krok na przód! Wiesz, że mocno Ci kibicuję :) I zazdraszczam małej przytulanki w postaci psinki :D Niestety mój małż nie chce się zgodzić na żadne zwierzątko. W sumie ma racje bo nie ma nas po 10-11 h w ciągu dnia.

Anaaa, kupuj ile możecie, to chyba normalne, że nie mogłaś się powstrzymać. Jak daj Boże uda mi się zajść w ciąże, to nie ręczę za siebie! Wtedy to sobie zrekompensuje zakupami wszystkich ślicznych malutkich rzeczy! A co! :)

I chciałam jeszcze powiedzieć Kasia28, Ty to jesteś cud dziewczyna. Jesteś moim wzorem pod względem znoszenia przeciwności losu i motywowania się do walki :) Życzę Ci kochana aby na Twoim niebie pojawiła się tęczaaa! :)

Wszystkim których nie wymieniłam też życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam ciepło.

Kaśka28, Natka098, XxMoniaXx, Little Frog, Bursztynka, Lena87, Another lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, ale smaka robisz!!
    A ja się muszę zadowolić tortillą i pączkami ..

Z., Natka098 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. trzymam mocno kciuki za wyniki! <3

Z. lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:
    Natka, ale smaka robisz!!
    A ja się muszę zadowolić tortillą i pączkami ..

Tortilla też dobra :) Jak zobaczyłam że mama uzbierała kurek to od razu zamówiłam porcję :) Sama też właśnie po nie pojechałam do lasu a wróciłam z jagodami bo kurek znaleźć nie mogłam :)

Anaaa:) lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane jak dam rade to nadrobie ale kurcze tak sobie dzisiaj w kosc dalam ze jestem padnieta ale szczesliwa jednak cos w tym jest ze wysilek=endorfiny i od razu humor lepszy mimo ze zmeczona

a i ja na dniach zaczne kolejny cykl bo juz dzisiaj zauwazylam brazowe nitki=zblizajacy sie okres no ale nie dziwie sie bo przy miesiacu bez <3 niedyrydy no ale nic

Z., Little Frog lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty kochana tylko spokojnie musisz odpoczywac i robic wszytko co lekarze gadaja warto:D

Manius witaj po przerwie

Witamy nowa kolezanke mam nadzieje ze juz zaniedlugo okaze sie ze dolaczasz do grupy zafasolkowanych

Lenka a jakie badania chcialas zobic a ci nie dali skierowania?Najwazniejesze ze cos robia z tarczyca twoja i ze jakies badanka kochana obys ty tez szybko przeszkla na strone zafasolkowanych:D

Natka niech ta @ sie u ciebie szybko pojawia:D

Aniu ja bym zjadla tortille juz od kilku dni o niej mysle ale nie mam czasu tego zrobic:D

Natka098, Maniuś lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhhh. Masakra jakaś. Już nie pamiętam kiedy z takim utęsknieniem czekałam na koniec @. Mam taką ochotę na <3 jak nigdy. Nie wiem co się ze mną dzieje o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:00

Driada0102, Little Frog lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze jestem tak padnieta ze juz mis ie oczy zamykaja:D
    lece spac kochane trzymam za was kciukiD:

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another to wyganiaj @ i bierz się do roboty :D

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to 4% u Bursztynki,to juz jest sporo,bo tyle wynosi minimum w morfologii plemnikow...tyle to juz jest super:)chcialabym,aby z naszego 1% za nie dlugo bylo choc to 4% wlasnie...czas pokaze...
    Widzialyscie moze Macierzanke,bo mi sie wydaje ze juz z msc nic nie pisala:( moze jest na innym watku...spotkalyscie ja moze?
    Z. trzymam kciuki za dobre wyniki&&&

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:42

Z., Bursztynka lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Z. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Moim zdaniem to 4% u Bursztynki,to juz jest sporo,bo tyle wynosi minimum w morfologii plemnikow...tyle to juz jest super:)chcialabym,aby z naszego 1% za nie dlugo bylo choc to 4% wlasnie...czas pokaze...
    Widzialyscie moze Macierzanke,bo mi sie wydaje ze juz z msc nic nie pisala:( moze jest na innym watku...spotkalyscie ja moze?

Macierzanka kilka dni temu dała znak życia pod swoim wykresem, że jest z nami myślami, i że miło jej, że my myślami też jesteśmy z nią. Ponoć ma dużo zajęć i nie ma czasu na ovusisters. Nad czym zapewne ubolewa, że doba jest za krótka, ale my chyba jesteśmy wyrozumiałe i jej to wybaczymy? :) Macierzyanko, jak tu dotrzesz to życzę wszystkiego dobrego! :D

Dziękuję za kciuki ;) Obawiam się tego co będzie... ale na razie staram się nie myśleć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:46

Little Frog, Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Melula Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, odebrałam wyniki toxo. Pomoże któraś?

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam w jednym kawałku. Może nikt nie skakał ze szczęścia, ale miny jakby zobaczyli ducha to mieli ;]
    Muszę doprowadzić do ładu swój pokój, bo nie zdążyłam się rozpakować. Byłam u teściowej, w czwartek idę na pogrzeb, w sobotę na imieniny do szwagra, w plan muszę wkomponować jeszcze kumpele i będzie luzik. W sumie tu planuję spędzić jakieś 3 tygodnie, a na tydzień jechać do babci, ale jeszcze nie wiem.
    Postaram się podczytać jutro jak będę miała nieco więcej czasu.
    Miłej nocy! :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie wyszły?

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane dawno mnie tu nie bylo

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest tu kto??

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Jakie wyszły?
    IG G - 74,6 (obecne)
    IG M - 1,85 index (obecne)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, na serio dawno! Co tam u Ciebie?

• santoocha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze chwile jestem. Co tam u Ciebie Kasiu?

Żabko witaj na Polskiej ziemi :)

Little Frog lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, pomożesz - podałam moje wyniki

‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ