Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, Natka dobre
W zeszłym cyklu musiałam się zwolnić z pracy, bo mdlałam na siedząco przy biurku. Dobrze, ze mam chyba najlepszego szefa pod słońcem, bo nie dość że pozwolił iść do domu, nie kazał odpracować, to jeszcze premię dał w tym miesiącu
Natka098, olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Kochana Misty, Ty nie słuchaj tych opowieści bo Ci zaszkodzi!
Wspieram Cie i myślę o Tobie często!
Słuchajcie, dziwna rzecz, plamiłam przed chwilą a NIC mnie nie boli. What the fuck????
Zawsze w dzień plamień chodzę z bólu po ścianach a w tym cyklu NIC. Czuję się tylko wzdęta, ale nie mocno.
Czy ta metformina mogła tak wpłynąć na mój organizm, ze przestałby mnie boleć @? ja od 16-go roku życia, czyli 11 lat nie miałam okresu, żeby nie bolał. czasem aż mdlałam z bólu, a dziś ni. Jestem w takim szoku, że nie wierzę.
ja tak miałam w pierwszej ciążynic, ale to nic mi nie było... no tylko głowę w rękach trzymałam, bo ten ból był nie do zniesienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem ostatnio na jakiś rozstaju, bo ani ja ani M w tym momencie nie mamy odpowiedniej pracy, wysyłam CV w kółko i nic, zaczynamy się zastanawiać nad wyjazdem za granicę na jakieś prace, żeby spokojnie móc żyć i najlepiej jeszcze trochę odłożyć, bo w naszym kraju to ciężko jest normalnie żyć nie mówiąc o odkładaniu, a i moje leczenie to spore koszta będą, same leki i badania w tym miesiącu to 200zł, a o dopiero początek, chociaż zaoszczędziłam na wizycie i poszłam państwowo do gina. I zaczyna się błędne koło, bo jak wyjedziemy to ciężko będzie się starać, a jak zostaniemy i będzie tak jak teraz to też nie będzie nas stać na starania.
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ,
Dziś byłam u Endo, tak więc dostałam Euthyrox 50 i glucophage
Mam nadzieję że zdziałają cuda
Skierowanie na te badania co chciałam nie dostałam ..
Na dniach mam zrobić glukozę i insulinę a za 3 m-ce TSH i TPO AB.
Więc znowu czeka Mnie wycieczka do Pszczyny
A ile wysiedziałam się dziś w szpitalu tego już nie wspominamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 19:27
Z., santoocha lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane :*
Podczytuję codziennie, ale jakoś nie mogę się wbić w temat. U mnie pogoda deszczowa, za ciepło nie jest. Wczoraj tak mnie głowa bolała, że nie mogłam wytrzymać i z tego bólu nawet się zdrzemnąć.
Byliśmy dzisiaj na zakupach. Kupiliśmy pierwsze ubranka dla Synka
Trochę kasy poszło, ale nie mogliśmy się powstrzymać!
Synuś mniej aktywny. Chyba też mu się udziela moje samopoczucie.
Za tydzień do gina na wizytę i badanie glukozybędę musiała pić to świństwo
fuuujjjj ..
Poza tym u mnie wszystko dobrze
Witam nową koleżankęfajnie, że do nas dołączyłaś. Życzę owocnych starań
Misty biedaku, tulę mocnomam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą z tego szpitala. Jak się czujesz? Jak maleństwa? Trzymaj się tam :*
Lena trzymam kciuki w takim razie, żeby leki pomogły
Monia ja też Cię nie poznajęw końcu pozytywne podejście i siły do walki! tak trzymaj!
Złota jeśli to @ to niech przebiega krótko i bezboleśnie, żebyście mogli
Co do szefa to tylko pozazdrościć
Przesyłam wszystkim wiruskii życzę miłego wieczorku. Będę podczytywać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 17:38
XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
Czesc Kochane, szef rzeczywiscie wspanialy. Dostalam awans od wrzesnia
U mnie @ jak nie @. Bezbolesne i bardzo bardzo slabe brazowe
plamienia
I kupilam sobie perfumy-mam imieniny niedlugo. Shiseido Zen. Zakochalam sie w nich.
Sorki za bledy ale pisze z telefonu bo mi sie kompa nie chce przyniesc z innego pokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 20:25
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny