X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/07df9af66c300cd2.html

Natka098 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kochana naprawde CUD :) dużo plemników ale inne wartości niższe . ładnie :)

Bursztynka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wystarczył tylko jeden :)

Bursztynka lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Bo ma takie skutki uboczne, a podobno ma mi ładnie wyregulować cykle i potem będzie łatwiej z innymi lekami
    wyreguluje się i będzie bobas :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka a ruchy już czujesz ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wyreguluje się i będzie bobas :)

mam nadzieje, szkoda że aż 2 cykle :/ Muszę spokojnie czekać i się obserwować, szkoda że kobieta nie jest płodna cały czas :)

Z. lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    mam nadzieje, szkoda że aż 2 cykle :/ Muszę spokojnie czekać i się obserwować, szkoda że kobieta nie jest płodna cały czas :)
    heheehe noooo teraz tak mówimy a jak juz urodzimy tyle dzieci ile będziemy chciały to będziemy mówic na odwrót. Ja wiem tylko jedno, że żałuje że brałam 2,5 roku tabl anty, juz nigdy ich do ust nie wezmę, nigdy !!!!!!!!!!!

Natka098, Z. lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! Pusto tu dzis :)

Ja mialam przeboje w nocy, nie spalam...po przeniesieniu na ta sale dostalam lozko z materacem jak deska, jeszcze leze z podniesionymi nogami,a moj kregoslup nie daje rady ... w nocy jedna tak chrapala jak najwiekszy pijak :D a ja plakalam z bolu...teraz poszla na wywolanie, bo 2tyg po terminie.
    O 8 dostalam jak zwykle magnez w zyle. Po chwili zaczelo mnie zatykac w klatce piersiowej i reka dretwiala, serce walilo...siostra mi wylaczyla i jak o 6 mialam cisnienie 100/80 tak o 8 juz 150/80...przerazily sie kobiety i wreszcie przeszly na magnez w tabletkach. Mam dosc !

Jedna opowiada, jak ledwo nie przeszla na drugi swiat w sobote, dziecko tracilo tetno, w koncu zrobili cesarke, miala stan przedrzucawkowy.
    Mowie Wam, mozna sie nasluchac samych wspanialosci...!

Chce do domu... :(

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wystarczył tylko ten jeden zuch :D

Jak odebraliśmy te wyniki, to pamiętam jak patrzyłam, coś tam co nieco wiedząc z forum. I mąż pyta i co i co? A ja tak patrzę najpierw na ilość: wow! a potem tylko te 4%. Ale mówię do niego. Dawaj policzymy ile jest dobrych.

Trochę byłam podłamana tym 4% zwłaszcza że mąż łykał ze 3 miesiące fertimen i wit D i omegę. No ale ja tego dnia rano przed badaniami zrobiłam sikańca i była taka mega blada kreska, ale nie powiedziałam nic mężowi, bo by zrezygnował z badań, a ja nie wierzyłam że to może być ciąża. I tak patrząc na te wyniki popołudniu miałam w głowie widok testu z rana. Można? Można :P
    No a na drugi dzień test już widoczniej pozytywny :)

Ruchów jeszcze nie czuję. Gin powiedział że u mnie około 20 tygodnia.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    no , ale kochana te 2 miesiące w porównaniu z tym Twoim długim cyklem to nic :)

Natka098 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, powiedz żeby ci kupili stopery do uszu na noc. Współczuję tego szpitala, niepotrzebnie się napatrzysz i nasłuchasz.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Czesc! Pusto tu dzis :)

Ja mialam przeboje w nocy, nie spalam...po przeniesieniu na ta sale dostalam lozko z materacem jak deska, jeszcze leze z podniesionymi nogami,a moj kregoslup nie daje rady ... w nocy jedna tak chrapala jak najwiekszy pijak :D a ja plakalam z bolu...teraz poszla na wywolanie, bo 2tyg po terminie.
    O 8 dostalam jak zwykle magnez w zyle. Po chwili zaczelo mnie zatykac w klatce piersiowej i reka dretwiala, serce walilo...siostra mi wylaczyla i jak o 6 mialam cisnienie 100/80 tak o 8 juz 150/80...przerazily sie kobiety i wreszcie przeszly na magnez w tabletkach. Mam dosc !

Jedna opowiada, jak ledwo nie przeszla na drugi swiat w sobote, dziecko tracilo tetno, w koncu zrobili cesarke, miala stan przedrzucawkowy.
    Mowie Wam, mozna sie nasluchac samych wspanialosci...!

Chce do domu... :(
    Misty będzie dobrze, najgorsze jest w tych szpitalach, że mimo ze nie chcesz to sie nasłuchasz tylu bzdur, że masakra, ale pamiętaj , że w każdej historii jest też pewnie coś dodane od siebie.. trzymajcie się ciepło !!!

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Misty, Ty nie słuchaj tych opowieści bo Ci zaszkodzi!
    Wspieram Cie i myślę o Tobie często!

Słuchajcie, dziwna rzecz, plamiłam przed chwilą a NIC mnie nie boli. What the fuck????

Zawsze w dzień plamień chodzę z bólu po ścianach a w tym cyklu NIC. Czuję się tylko wzdęta, ale nie mocno.

Czy ta metformina mogła tak wpłynąć na mój organizm, ze przestałby mnie boleć @? ja od 16-go roku życia, czyli 11 lat nie miałam okresu, żeby nie bolał. czasem aż mdlałam z bólu, a dziś ni. Jestem w takim szoku, że nie wierzę.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam bolesne że mogłam zemdleć, ale czasem można wytrzymać , nie wiem czemu tak jest.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty nie słuchaj opowieści bo to chyba najgorsze bo zaczyna się człowiek przejmować i nakręcać. Będzie dobrze, może niedługo Cię wypuszczą do domku leżeć.

Monia niby 2 msc to nic, ale jednak nie wiadomo jak jeszcze leczenie sie przedłuży, to jest dopiero wstęp....

• Złota Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Monia, że można wytrzymać, to ja wiem, ale żeby NIC nie bolało? tak całkiem? wcale? Pierwszy raz w życiu tak mam. Stąd szok. od dwóch dni nurofen forte pod ręką a tu niepotrzebny :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota nic tylko się cieszyć, podczas poprzedniej @ cierpiałaś z teraźniejszą od razu :)

• hava_27 Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Hava, my zanim mieliśmy zacząć CLO u mnie mieliśmy koniecznie zrobić badanie nasienia u męża, żeby nie faszerować mnie na darmo.
    Jednak dzień po badaniu nasienia zrobiłam test i były dwie kreseczki :)

No, czyli był jednak problem z owulacją, a u mnie nie wiadomo z czym... a leki dostałam

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dziwnie z tą @ Złota.. chyba tylko czekać pozostało ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty współczuję, miesiąc temu wróciłam ze szpitala a nadal mam gęsią skórkę jak tylko pomyślę o pobycie tam :/

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
‹‹ 1040 1041 1042 1043 1044 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ