Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:jaki akt desperacji? jakie zakupy, co ciekawego zakupiłaś?
olka30, Natka098, przedszkolanka:), Another, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
Ja rzadziej jestem bo opiekujemy sie pieskiem i ogolnie troche mam roboty w domu
a jeszcze od dzis startuje z cwiczeniamiwiec wieczorem 40-50 min odpoczynek od kompa
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Właściwie to może parę słów dodam... na dzisiaj mam termin @, wiem, ze to nie ciąża, a mam bardzo regularne cykle... w poprzednich dwóch cylkach brałam clo, a teraz odpuściłam, a wykres prowadzę, bo lubię notować wszystko. O dziecko staramy się już dwa lata. Mam córkę w wieku 7 lat, ale mój mąż zginął w wypadku jak córeczka miała roczek
teraz mam kogoś i coś ze mną jest nie tak, ze nie mogę zajść w ciąże
-
Hava - spokojnie moze po porstu jutro nagle spadnie nie raz tak jes ze dopeiro w czasie @ spada skoro testy nie wychodza to jesli masz watpliwosc to idz na bete..
Bardzo mi przykro z powodu smierci meza
a mam pytanie czy artner ma juz dzieci a jelsi nie to czy badalscie nasienie ?? -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:bo idziemy na urodziny za 3 tyd i ie mam co na siebie włożyć, kupiłam w zeszłym roku na urodziny do lokalu 80 lat dziadka zaraz po weselu nowa sukienke i byłam w niej tylko raz... i pasowałam ja wczoraj... no .... wyglądałam jak kiełbasa wrrrrrr....
To ja mam odwrotnie, ubrania z przed roku zaczynają być dobre na mnie bo międzyczasie duzo schudłam, a teraz tyje znówwrrr
-
Dzień dobry, faktycznie pustki w weekend były.
Hava, wykres wygląda dobrze. No ale jest fifty fifty. Albo na sikańce za wcześnie, albo lada dzień będzie @. Musisz poczekać ze 2-3 dni. Trochę mało serduszek w pierwszej połowie cyklu jak miałaś wodnisty płodny śluz, ale może te późniejsze wystarczyły... -
Spoko, ból już przeszedł. Napisałam o tym dlatego, żebyście miały świadomość, ze to inny facet, a żebym nie wyszła na jakąś...
mój obecny mąż nie ma dzieci i nigdy nie badał nasienia, bo nie miał takiej potrzeby. W każdym cyklu temperatura spada mi 5 dni przed @... zaczynają się dosłownie schody w dół, po 1 kresce codziennie. Dzisiaj trochę mnie pobolewa brzuch, a ból głowy jest nie do zniesienia i to zapamiętałam z pierwszej ciąży najbardziej, piersi mnie nie bolały za to głowa szkoda gadać.Nie będę robiła już testów, tylko mam nadzieje, ze wszystko jest ok
-
nick nieaktualny
-
jesl staracie sie 2 lata bezskutku i jesli sie tym razem nie udaalo - to polecam zrobic badanie nasienia ..szczegoknie jesli maz duzo siedzi..