Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam wole w domu lezec, poki co maz jest, a i mamusia na dole, wiec nie ma zle.
Zobaczymy
Sara bedzie dobrze zobaczysz!
Zabko Ty tez nie fiksuj lotem, bo nic Cie zlego nie spotka
Jakos ostatnio duzo dziewczyn pouciekalo z watku... -
Melula, nie mam wyjścia. Nie stać nas, żeby już teraz wytrzasnąć 3 tys miesięcznie na pracownika. Pomijając fakt, że w ogóle ciężko o pracownika w naszym fachu.
Mąż prosty zabieg zrobi, ale te cięższe spadają na mnie. Staram się oszczędzać ile się da, nie dźwigam psów po zabiegach, nie szarpie się z nimi, bo to Tomek jest odpowiedzialny za ich poskromienie. Ale jednak to praca fizyczna...
Sara, nie ma na to specjalnie rady. Musisz to przeżyć. A jak z Twoją pracą? Miałaś mieć gdzieś zaczepienie... -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Misty, dobrze że wróciłaś do Polski i jesteś z rodzinką!
Martusia, trochę zmiksowałam i odpowiedź na Twój wpis umieściłam w Twoim pamiętniku. Kochają Cię i się martwią - porozmawiaj z nimi. Trzymaj się!
A ja chodzę i nie mogę się za nic zabrać. Pranie się suszy, a ostatnia partia w pralce. Ja to zawsze zostawię wszystko na ostatnią chwilę, a później nie wiem do czego ręce włożyć. Ale może to nawet dobrze, bo nie myślę o tym całym wyjeździe. Poza tym modlę się, żeby mnie żadna burza czy wiatr nie spotkały podczas lotu, bo od ostatniego razu mam "lekki" uraz ;]
Jeszcze tak się cieszyłam, bo w końcu zobaczę się z bratanicą, a tu okazało się, że teściowa brata przyjeżdża w tym tygodniu. Ja nie wiem jak to się dzieje, ale przyjeżdża prawie zawsze wtedy co ja! A jak ona jest, to ja mieszkanie brata omijam szerokim łukiem. W życiu bym nie pomyślała, że będę miała większą alergię na teściową brata niż na swoją
Wiesz żeby chociaż tu o troskę chodziło..Jest wręcz na odwrót ale to zbyt przykre żeby o tym pisać...
Jak to mówią z rodziną to się najlepiej na zdjęciu wychodzi -
martusia1986 wrote:Wiesz żeby chociaż tu o troskę chodziło..Jest wręcz na odwrót ale to zbyt przykre żeby o tym pisać...
Jak to mówią z rodziną to się najlepiej na zdjęciu wychodzi
Santoocha, cudowny brzusio! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:USG podczas okresu to jakiś żart... Cały gabinet czerwony
melula spokojnie zaszkodzisz fasolce...Another lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
wlasnie wrocilam z basenu czuje sie zaje...bardzo sie ciesze ze sie zdecydowalam bo juz warczalam a tak wyplywalam zmeczylam sie a na koniec wymasowalam na fotelu:D
Another, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ale poważnie, czerwono było wszędzie. Aż mi głupio było
Ale ważne, że jajniki czyste, jeden z pęcherzyków, który nie pękł w tamtym cyklu pięknie się wchłonął i lecimy z nowym cyklemNatka098, przedszkolanka:), Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Natka. W ogóle to masz piękne imię, moje ulubione i chciałabym tak dać córce kiedyś na imię, ale chyba nie wypada... bo sama tak mam
Mało kto lubi swoje imię, a ja kocham wręczNatka098, Misty87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Dokładnie Natka. W ogóle to masz piękne imię, moje ulubione i chciałabym tak dać córce kiedyś na imię, ale chyba nie wypada... bo sama tak mam
Mało kto lubi swoje imię, a ja kocham wręcz
Ja też lubię swoje imięA tam nie wypada będzie junior