Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane,
chyba mam zapalenie pęcherza. Boli mnie w dole brzucha, ale nie tak jak na @, tylko takie bardziej skurczowe, uczucie ciągnięcia i "cegiełki' w dole, nisko bardzo. Ciągle mam wrażenie, że zaraz natychmiast muszę do toalety,a tam dwie kropelki. Bolą mnie też plecy poniżej linii nerek.
Cholerny świat...
Sorki, że się nie odzywałam w weekend, ale w sobotę robiliśmy przemeblowanie, a w niedziele były Małża imieniny, wiec spędziliśmy cały dzień razem.
Miłego dnia!olka30, Lena87, Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Cześć Kochane,
chyba mam zapalenie pęcherza. Boli mnie w dole brzucha, ale nie tak jak na @, tylko takie bardziej skurczowe, uczucie ciągnięcia i "cegiełki' w dole, nisko bardzo. Ciągle mam wrażenie, że zaraz natychmiast muszę do toalety,a tam dwie kropelki. Bolą mnie też plecy poniżej linii nerek.
Cholerny świat...
Sorki, że się nie odzywałam w weekend, ale w sobotę robiliśmy przemeblowanie, a w niedziele były Małża imieniny, wiec spędziliśmy cały dzień razem.
Miłego dnia!Złota lubi tę wiadomość
-
cześć Foremki!
Już po weekendzie. Nie miałam okazji was podczytać. Od jutra małż ma urlop, więc pewnie będę bardzo rzadko. Wczoraj zaczęłam II trymestr. We środę mam prywatne USG. Podejrzę, co się dzieje u naszego bobaska...
A jak wam minął weekend. U mnie wielkie wypoczywanie, jakbym robiła co innego na co dzień... he he he -
Hej! Obchod i po obchodzie, jak zwykle nic nie wiem, oprocz tego,ze leze dalej... szwu miec nie bede na bank, dzis mnie jeszcze w tym utwierdzila odrynatorka. Wynikow z wymazu czwartkowego jak nie ma tak nie ma...
Ide sie kapac, bo dzis uwaga... tesciowa na wizycie!
Leze w innej sali, z 4 ciezarnymi. Dwie sa od 18 czerwca po terminie...
Na tamta sale wsadzili mamy z noworodkami, bo u nich na oddziale montuja czujki przeciwpozarowe. Ale placza
Moja mami z moim mezem wlasnie byli w sklepie dzieciecym, gdzie babka generalnie ma uzywane, ale w ostatni dzien mca maja dostawe nowych
Cos kupili
Buziaki dziewczynki!olka30, Złota, XxMoniaXx, Ania_84, Anaaa:), Z., Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty, dobrze że wróciłaś do Polski i jesteś z rodzinką!
Martusia, trochę zmiksowałam i odpowiedź na Twój wpis umieściłam w Twoim pamiętniku. Kochają Cię i się martwią - porozmawiaj z nimi. Trzymaj się!
A ja chodzę i nie mogę się za nic zabrać. Pranie się suszy, a ostatnia partia w pralce. Ja to zawsze zostawię wszystko na ostatnią chwilę, a później nie wiem do czego ręce włożyć. Ale może to nawet dobrze, bo nie myślę o tym całym wyjeździe. Poza tym modlę się, żeby mnie żadna burza czy wiatr nie spotkały podczas lotu, bo od ostatniego razu mam "lekki" uraz ;]
Jeszcze tak się cieszyłam, bo w końcu zobaczę się z bratanicą, a tu okazało się, że teściowa brata przyjeżdża w tym tygodniu. Ja nie wiem jak to się dzieje, ale przyjeżdża prawie zawsze wtedy co ja! A jak ona jest, to ja mieszkanie brata omijam szerokim łukiem. W życiu bym nie pomyślała, że będę miała większą alergię na teściową brata niż na swojąprzedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki i ja sie witam na chwilke:D
wrocilam z pracy u nas cly czas leje...nieladnie zaczynam urlop 2 tyg wolnego teraz mam nadzieje ze bedzie cieplo przez ten czas chociaz kilka dni:D
Pozniej przyjezdaja do nas tescie na kawe ale chyba ich zostawie bo na 7 chce isc na basen juz i tak odposcilam sobie w tamtym tygodniu za duzo razy a bo padalo a bo kolezanka nie mogla itd...trzeba sie mocno za siebie wziac znowu...i jedziemy z tym swiatem:DLittle Frog, Melula, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jeszcze godzinka i moja nietrafiona stażystka pójdzie sobie w pizdu!
miała dziś mieć już wolne, ale UP uznał, że urlop może wykorzystać dopiero jutro. Mówiłam jej rano, że może sobie iść, nie musi tu siedzieć, ale ona twardo siedzi.
Little Frog, ja też nienawidzę się organizować do wyjazdu. Zawsze planuję zrobić wszystko wczesniej, a i tak wszystko zostaje na ostatnią chwilę i jeszcze po coś muszę wracać
Właśnie był nasz sąsiad z pracy- fryzjer mający salon obok, i przyniósł mi pół blachy ciasta- karpatka z wiśniami. Boska!powiedział, że tak mizernie dziś wyglądam, że musiał mi poprawić humor. A ja humor mam zajebisty, bo miałam dziś sporo pracy, więc coś tam odrobię z beznadziejnego czerwca.
A oto mój Szymek dziś po śniadanku:
Kaśka28, Bursztynka, Maniuś, sara_nar, Natka098, Little Frog, martusia1986, Magdas, przedszkolanka:), Lena87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Zleciało szybko, ale już bym chciała żeby był z nami na świecie
Szczególnie, że już teraz ciężko mi wydolnościowo, mam zadyszkę przy byle czym. Strach pomyśleć co będzie dalej. Ciekawe jak w ósmym miesiącu ciąży będę szarpała się z psami albo operowała... Przy stole się nie zmieszczę z brzuchem!
-
Hej dziewczyny.
U mnie od kilku dni pogoda do dupy. Pada i pada. Z łóżka wychodzić się nie chce. Ja codziennie wymiotuję. Rano standardowo wizyta w wc musi być
Dzisiaj chciałam umówić się na wizytę u gina a fundusz, ale dodzwonić się nie mogłam, a do przychodni mam 4km.
Misty kochana trzymaj się. Ja bym chyba wolała te 12tyg pobyć w szpialu, zawsze to opieka na miejscu , tym bardziej, że mój M. cały dzień w pracy i siedzę sama trochę na odludziu.
Boję się trochę wizyty u gina. mam nadzieję, że u fasolki wszystko ok.Z. lubi tę wiadomość