X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, ależ u nas dziś paskudnie :/

Mnie ptaszyska obudziły o 3, na razie funkcjonuję, ale do 3 pewnie będzie słabo.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :)
    Misty jak po obchodzie??

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane,

chyba mam zapalenie pęcherza. Boli mnie w dole brzucha, ale nie tak jak na @, tylko takie bardziej skurczowe, uczucie ciągnięcia i "cegiełki' w dole, nisko bardzo. Ciągle mam wrażenie, że zaraz natychmiast muszę do toalety,a tam dwie kropelki. Bolą mnie też plecy poniżej linii nerek.

Cholerny świat...

Sorki, że się nie odzywałam w weekend, ale w sobotę robiliśmy przemeblowanie, a w niedziele były Małża imieniny, wiec spędziliśmy cały dzień razem.

Miłego dnia!

olka30, Lena87, Natka098, Z. lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Cześć Kochane,

chyba mam zapalenie pęcherza. Boli mnie w dole brzucha, ale nie tak jak na @, tylko takie bardziej skurczowe, uczucie ciągnięcia i "cegiełki' w dole, nisko bardzo. Ciągle mam wrażenie, że zaraz natychmiast muszę do toalety,a tam dwie kropelki. Bolą mnie też plecy poniżej linii nerek.

Cholerny świat...

Sorki, że się nie odzywałam w weekend, ale w sobotę robiliśmy przemeblowanie, a w niedziele były Małża imieniny, wiec spędziliśmy cały dzień razem.

Miłego dnia!
    polecam urofuraginum- doskonały i szybka ulga :)

Złota lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Melula Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Foremki!
    Już po weekendzie. Nie miałam okazji was podczytać. Od jutra małż ma urlop, więc pewnie będę bardzo rzadko. Wczoraj zaczęłam II trymestr. We środę mam prywatne USG. Podejrzę, co się dzieje u naszego bobaska...
    A jak wam minął weekend. U mnie wielkie wypoczywanie, jakbym robiła co innego na co dzień... he he he

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Obchod i po obchodzie, jak zwykle nic nie wiem, oprocz tego,ze leze dalej... szwu miec nie bede na bank, dzis mnie jeszcze w tym utwierdzila odrynatorka. Wynikow z wymazu czwartkowego jak nie ma tak nie ma...

Ide sie kapac, bo dzis uwaga... tesciowa na wizycie! :)
    Leze w innej sali, z 4 ciezarnymi. Dwie sa od 18 czerwca po terminie...
    Na tamta sale wsadzili mamy z noworodkami, bo u nich na oddziale montuja czujki przeciwpozarowe. Ale placza :D

Moja mami z moim mezem wlasnie byli w sklepie dzieciecym, gdzie babka generalnie ma uzywane, ale w ostatni dzien mca maja dostawe nowych :)
    Cos kupili :)

Buziaki dziewczynki!

olka30, Złota, XxMoniaXx, Ania_84, Anaaa:), Z., Z. lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty zapewne potrzymią Cię maks do końca tyg i wypuszczą do domku :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego popołudnia kobietki :) Nie piszę nic bo ostatnio za dużo złych emocji u mnie :(
    Wszyscy interesują się nami a nie swoim życiem i to jest przykre jakbyśmy mieli za mało na głowie :(
    Misty trzymam kciuki za szybki powrót do domku :*

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, dobrze że wróciłaś do Polski i jesteś z rodzinką! :)

Martusia, trochę zmiksowałam i odpowiedź na Twój wpis umieściłam w Twoim pamiętniku. Kochają Cię i się martwią - porozmawiaj z nimi. Trzymaj się! :)

A ja chodzę i nie mogę się za nic zabrać. Pranie się suszy, a ostatnia partia w pralce. Ja to zawsze zostawię wszystko na ostatnią chwilę, a później nie wiem do czego ręce włożyć. Ale może to nawet dobrze, bo nie myślę o tym całym wyjeździe. Poza tym modlę się, żeby mnie żadna burza czy wiatr nie spotkały podczas lotu, bo od ostatniego razu mam "lekki" uraz ;]

Jeszcze tak się cieszyłam, bo w końcu zobaczę się z bratanicą, a tu okazało się, że teściowa brata przyjeżdża w tym tygodniu. Ja nie wiem jak to się dzieje, ale przyjeżdża prawie zawsze wtedy co ja! A jak ona jest, to ja mieszkanie brata omijam szerokim łukiem. W życiu bym nie pomyślała, że będę miała większą alergię na teściową brata niż na swoją :D

przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki i ja sie witam na chwilke:D
    wrocilam z pracy u nas cly czas leje...nieladnie zaczynam urlop 2 tyg wolnego teraz mam nadzieje ze bedzie cieplo przez ten czas chociaz kilka dni:D
    Pozniej przyjezdaja do nas tescie na kawe ale chyba ich zostawie bo na 7 chce isc na basen juz i tak odposcilam sobie w tamtym tygodniu za duzo razy a bo padalo a bo kolezanka nie mogla itd...trzeba sie mocno za siebie wziac znowu...i jedziemy z tym swiatem:D

Little Frog, Melula, Z. lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak trzymać!

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze godzinka i moja nietrafiona stażystka pójdzie sobie w pizdu! :D miała dziś mieć już wolne, ale UP uznał, że urlop może wykorzystać dopiero jutro. Mówiłam jej rano, że może sobie iść, nie musi tu siedzieć, ale ona twardo siedzi.

Little Frog, ja też nienawidzę się organizować do wyjazdu. Zawsze planuję zrobić wszystko wczesniej, a i tak wszystko zostaje na ostatnią chwilę i jeszcze po coś muszę wracać ;)

Właśnie był nasz sąsiad z pracy- fryzjer mający salon obok, i przyniósł mi pół blachy ciasta- karpatka z wiśniami. Boska! :D powiedział, że tak mizernie dziś wyglądam, że musiał mi poprawić humor. A ja humor mam zajebisty, bo miałam dziś sporo pracy, więc coś tam odrobię z beznadziejnego czerwca.

A oto mój Szymek dziś po śniadanku:
    2lv0gnm.jpg

Kaśka28, Bursztynka, Maniuś, sara_nar, Natka098, Little Frog, martusia1986, Magdas, przedszkolanka:), Lena87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, pomyśl że od jutra macie lżej, bez laski na głowie :)

Ładny brzuszek, ale szczuplutka jesteś, więc ładnie się eksponuje. Jejq, to już 20 tydzień??? Połowa za wami, oby tak dalej :)

Miłej pracy :)

santoocha lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha piekny brzusio:D teraz to chyba szybciej bedzie rosl wasz Szymonek nie? aj aj aj jak superowo :D

santoocha lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zleciało szybko, ale już bym chciała żeby był z nami na świecie :) Szczególnie, że już teraz ciężko mi wydolnościowo, mam zadyszkę przy byle czym. Strach pomyśleć co będzie dalej. Ciekawe jak w ósmym miesiącu ciąży będę szarpała się z psami albo operowała... Przy stole się nie zmieszczę z brzuchem! ;)

• Melula Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak planujesz Santoocha, ale bym bała się w zaawansowanej ciąży szarpać ze zwierzakami. Twój mąż nie wykonuje operacji?

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    U mnie od kilku dni pogoda do dupy. Pada i pada. Z łóżka wychodzić się nie chce. Ja codziennie wymiotuję. Rano standardowo wizyta w wc musi być :(
    Dzisiaj chciałam umówić się na wizytę u gina a fundusz, ale dodzwonić się nie mogłam, a do przychodni mam 4km.
    Misty kochana trzymaj się. Ja bym chyba wolała te 12tyg pobyć w szpialu, zawsze to opieka na miejscu , tym bardziej, że mój M. cały dzień w pracy i siedzę sama trochę na odludziu.
    Boję się trochę wizyty u gina. mam nadzieję, że u fasolki wszystko ok.

Z. lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 1035 1036 1037 1038 1039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ