Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
zrobiłam badania. morfologia, badanie ogólne moczu, tsh i toxo. Wyniki on-line mają być dziś. Wchodzę na stronkę - są. Morfologia jest (wszystko ok), tsh - ok, toxo - brak, badanie moczu - zniszczenie materiału. Fuck... We środę wizyta, mam mieć wyniki. Ciekawe czy jutro każą mi znowu je donieść i zapłacić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:zrobiłam badania. morfologia, badanie ogólne moczu, tsh i toxo. Wyniki on-line mają być dziś. Wchodzę na stronkę - są. Morfologia jest (wszystko ok), tsh - ok, toxo - brak, badanie moczu - zniszczenie materiału. Fuck... We środę wizyta, mam mieć wyniki. Ciekawe czy jutro każą mi znowu je donieść i zapłacić...
Pewnie donieść tak, ale zapłacić, niby czemu jak badanie nie wykonane -
mocz mogę donieść, ale na toxo znów muszą pobrać krew, czyli na czczo muszę być, a już dziś miałam z tym problem, bo laboratorium otwierają o 7.30 a ja jadę od siebie 30 minut... więc jestem mega głodna i przez to mam mdłości i jest mi niedobrze potem cały dzień, jak nie zjem śniadania na czas...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, właśnie dzwoniłam do labka. Mam przyjść do 13 na powtórzenie badań. Idę więc po bułeczki na II śniadanie i potem wyruszę w miasto
Wczoraj była wypłata, można poszaleć... he he he
Żabko, czekamy na ciebie w PolsceLittle Frog, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, jak wstałam było paskudnie, ale coś się rozjaśnia.
Wczoraj byłam w kinie na : Jak wytresować smoka 2. Polecam! Zajebista bajkaOprócz tego, że był alarm przeciw pożarowy i przerwa w seansie ponad pół godziny..
Little Frog, Natka098, Another, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Witam dziewczynki, jak wstałam było paskudnie, ale coś się rozjaśnia.
Wczoraj byłam w kinie na : Jak wytresować smoka 2. Polecam! Zajebista bajkaOprócz tego, że był alarm przeciw pożarowy i przerwa w seansie ponad pół godziny..
W 3d byłaś?
Dzisiaj mam WOOOOOLNE. Po 9 dniach pracy, jeden dzień wolnego. Najchętniej nie wstawałabym z wyraolka30, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
W 3d, aczkolwiek noszę okulary i zawsze noszenie jednych na drugich mnie wkurza. Ale bajka świetna, pierwszą część też oglądałam z 10 razy i tą pewnie też oglądnę
W ogóle to zażądałam żeby M mi kupił smoka i to koniecznie ma być Nocna Furia
Another, Natka098, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Haha
Ja też noszę brylki, ale jak idę do kina na 3d to zakładam soczewki, dużo mi wygodniej wtedy.
Swoją drogą, co raz puściej w tym wątku
rzeczywiście tu pusto, a szczególnie wtedy gdy ja mam czas pisanie, a jak nie mam to wtedy się dziejeolka30 lubi tę wiadomość