Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
wyniki badania nasienia męża
upłynnienie - dost. upłynniony (60 min)
objętość - 3 ml
ph - 8
barwa - mleczna
lepkość - prawidłowa
aglutynacja - brak
koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu - 205 mln
całkowita liczba plemników w ejakulacie - 615 mln
ruch postępowy 50 %
ruch całkowity 70 %
brak ruchu 30 %
żywotność 46 %
plemniki prawidłowe 15 %
Wasze wyniki nie sa bardzo zle... W normie... Moj bral przez mc Androvit i z 82 mln wynik skoczyl do 205 mon
Z. lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane :* jejku ja w ogóle nie mam czasu, żeby zaglądać i coś naskrobać. Mam nadzieję, że ta codzienna nagonka się skończy. No ale taki miesiąc, że mamy sporo spraw na głowie, dużo jeżdżenia i załatwiania ..
Pogoda masakryczna .. nie idzie wytrzymać. Duszę się! I w domu i na dworze. Nogi puchną, ręce puchną, nie ma czym oddychaćciężko znoszę taką pogodę. Zwłaszcza, że 2 dni jest upał po 30 stopni a kolejne dwa po 13 i deszcz .. weź tu człowieku funkcjonuj ..
"Przeleciałam" posty z grubsza, więc pewnie sporo pominę, ale mam nadzieję, że wybaczycie :*
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia
Anutka, długo Cię nie było. Martwiliśmy się. Dobrze, że już jesteś
Landryneczka witaj z powrotem
Fidelissa, Niecierpliwa, kolejni mężczyźni w gronie! Super!
Z. Kochana tulę mocnotrzymam kciuki, żeby wyniki się poprawiły. Trzeba wierzyć i nie tracić nadziei. Jesteśmy z Tobą!
Kochany ten Twój mąż
Lena :* wydaje mi się, że suplementacja powinna pomóc. Tulę
Macierzanko, życzę Ci aby wszystko się u Ciebie ułożyło
Santoocha, cieszę się, że rozwiązali staż tej dziewczynie!
Macie problem z głowy.
Magdas, domyślam się, że boisz się hsg, ale z drugiej strony jest to kolejny duży krok na przódmyśl pozytywnie! Musi być dobrze!
Nati, Melula, mnie też czekają remonty .. i to duuuuże. Kapitalka całego mieszkania ..
Trzymajcie się tam :*
Misty, co u Was Kochana? Jak maluchy? Wiadomo już kiedy Was wypuszczą?
Dziewczyny jestem z Wami myślami i serduchem. Wszystkim starającym i zmagającymi się z problemami, życzę, abyście nie traciły wiary! Walczcie, bo cel jest tego wart! Bądźcie silne i nie poddawajcie się! Podziwiam Was! Bóg Wam wynagrodzi wszelkie trudności :*
Mamusiom i dzidziusiom życzę zaś dużo zdrówka. Rośnijcie duże
Zostawiam jak zawsze moc wirusków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 21:29
Lena87, Misty87, Anutka, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Zetko, Anaaa jestem jestem.
Dzis wyszlam, generalnie na wlasne zadanie. Po badanku niby lepiej,dzieci sie podniosly wyraznie,macica miekka,nie spieta,ale szyjka wciaz krotka + rozwarcie.
12 dni tam spedzilam,poznalam swietne dziewczyny! Kontakt zostanie. Duzo sie dowiedzialam, wiec do porodu jestem przygotowana
Wrocilam do domku i w placz...nie moge sobie z tym poradzic,ze musza kolo mnie skakac
Oczywiscie luteina i magnez obowiazkowo, za tydz kontrola u mojego gina.
Lena87, Anaaa:), Anutka, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Dziewczynki mam do was pytanie
Nigdy nie miałam monitoringu
Wiec nieśmiało pytam
Czy jak jutro pójdę do gin to będzie 18dc to jak doszło do owulki wczoraj lub dziś to gin mi potwierdzi owulke ?
Jeśli będzie płyn w zatoce Douglasa chyba dobrze napisałam ..
To potwierdzibądź resztki z pękniętego pęcherzyka ..
-
nick nieaktualny
-
Misty, to dobrze, że już jesteście w domku. Leż i wypoczywaj! Nie płacz Kochana, bo to normalne, że będą koło Ciebie biegać :* ja też ostatnio wzruszam się z różnych powodów, ale to te hormony ciążowe. Ciesz się, że masz tak wspaniałego męża i rodzinę
będzie dobrze! Trzymam kciuki za wizytę
Zajsonek, tak jak napisała Lena, jeśli będzie płyn bądź resztki z pęcherzyka to gin potwierdzi owulkę
Monia, widzę, że odważnie! Ja też jestem blondynką i miałam już wszelkie kolory na głowie
Koniecznie wrzuć foto!
Natka :*, Kasia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:21
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
mnie troche wczoraj w kościele sie smutno zrobiło jak zobaczyłam koleżanke z technikum - zawsze była przemądrzała, obgadywała wszystkich dookoła, wagarowiczka.. fałszywa strasznie, brała ślub po mnie .... patrze wczoraj a ona w 8 chyba m-cu..... ale mi smutno sie zrobiło
no cóż życie .
-
XxMoniaXx wrote:Kaśka co u Ciebie ?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyBałam się potopu i dziś był, dobrze ze pracuje w domu, bo wyjście z niego choć na chwilę było nierealne, jestem też nieźle osłabiona przez to
miałam już tak raz to na pogotowiu wylądowałam bo mdleć zaczęłam, teraz już wiem, że dużo pić trzeba i jakoś przeżyłam
-
XxMoniaXx wrote:Kaśka - nowy cykl , nowe szanse i oby już owocnyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️