Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Santocha mam ptanko bo nasz psiak ma zmieniony ten antybiotyk metronidazol i Amosiklav czy jakos tak
dostaje rano pol tego i pol tego i wieczorem tak samo dodatko plukamy mu rivanowlem i smarujemy ziarnina. myslisz ze to dobry zestaw.. jednak ten plat odpadl bo byla martwica ;/
-
U mnie dziś w miarę znośnie, chociaż trochę duszno.
Umówiłam się do lekarzy, teraz tylko pieniążki w zęby i odwiedzać....jutro mam okulistę i posiedzenie w kolejce do ginekologa, bo najbliższy termin na zapisy miała na 30 lipca, a mnie wtedy nawet nie będzie.
Planuję iść jeszcze do fryzjera i doprowadzić moje włosy do porządku, bo są w kiepskiej formie.
Co do samochodów, to my też mamy zamiar kupić, Ale na szczęście zależy nam głównie na tym, żeby był ekonomiczny i pakownyNie chcemy naszpikowanego elektryką
Na szczęście co do samochodów, to jesteśmy zgodni
Z. lubi tę wiadomość
-
My jestesmy mega zadowoleni z naszej daci
mamy taka czarna strzale.. pakowna rodzinnawygodna
i malo pali na baku gazu przejezdza 500 km
-
santoocha wrote:Oby Ci szybko minęło. Dla mnie to był najgorszy okres ciąży, zarzekałam się że to pierwsze i ostatnie dziecko, bo nigdy więcej nie chcę tego przechodzić.
Od jutra jestem sama w pracy, to już w ogóle będzie męka, znikąd pomocy
A dostałam dziś pismo z urzędu pracy- powiadamiają mnie, że przychylili się do mojego wniosku i z dniem 1.07 przerywają staż mojej stażystce. Nic nie napisali o tym, że mam zwrócić koszty poniesione przez urząd na organizację tego stażu, więc superKilka stówek w kieszeni.
-
Witajcie dziewczyny! Pytałam już na innym forum ale cisza wiec moze tu mi pomożecie....
6 dni po wyznaczonej owulacji i potwierdzonej wczoraj test owu wyszedł mi znów pozytywny
czy znacie moze przyczynę? Bo jakieś dziwne mi sie to wydaje....dziękuje
Ania_84 lubi tę wiadomość
Aprilka -
Testy owu moga wykrywac tez bardzo wczesna ciaze.. albo masz problemy z tarczyca lub PCO wtedy dosc czesto testy owulacyjne wychodza kilka razy pozytywne
Aprilka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Testy owu moga wykrywac tez bardzo wczesna ciaze.. albo masz problemy z tarczyca lub PCO wtedy dosc czesto testy owulacyjne wychodza kilka razy pozytywneAprilka
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Witajcie dziewczyny! Pytałam już na innym forum ale cisza wiec moze tu mi pomożecie....
6 dni po wyznaczonej owulacji i potwierdzonej wczoraj test owu wyszedł mi znów pozytywny
czy znacie moze przyczynę? Bo jakieś dziwne mi sie to wydaje....dziękuje
A tak ogólnie to witam się!
Anutka daaawno Cię tu nie było...Aprilka lubi tę wiadomość
-
Ale ukrop na dworze.
Pojechalismy na obiadek do zaprzyjaznionej knajpki bo w taka pogode nie mam nawet sily nic upichcic.
Pozniej castorama bo moje surfinie przez weekend gdy nas nie bylo i upaly troszke podupadly na zdrowiu wiec kupilam im nawoz i preparat na mszyce.
A i stalam sie szczesliwa posiadaczką dwoch ksiazek, tak na upalne dni coby sie nie nudzić w domku.
"Pierwszy rok zycia dziecka " - Heidi Murkoff
"Położna 3550 cudów narodzin" - Jeannette Kalyta
Jak przeczytamy to na pewno powiem Wam czy wartoAnaaa:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ten upalny dzień
kochane proszę zerknijcie do mnie
Co wam mówi mój wykres ?
Czy do owulacji mogło dojść/dojdzie?
Wczoraj test owu najbardziej pozytywny
Ja już się pogubiłam w tych wykresachWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 16:08
-
nick nieaktualny
-
Nadrabiam zaległości wątkowe, więc może mi wyjść troszkę długi post - z góry przepraszam i całuję wszystkie, które dotrwają do końca
Anutka czy świnka w avku to Twoja świnka?
Z. super mąż! Ekstra, że Cię tak fajnie wspiera, wsparcie jest zawsze najważniejsze. Brawa dla niegotrzymam kciuki, żeby Wasze szczęście zawitało do Was jak najszybciej
Rudasek to miałaś ciężki dzień, masakra. Najgorzej ganiać po mieście w takie upały, człowiek się czuje słaby jak mucha
Co do wózka to ja jestem zakochana w X-lander, ale jego cena mnie przerażano cóż jednych na takie wózki stać innych nie.
Jeśli mnie nie stać na wózek za 2 tys to takiego nie kupuję, na pewno bym się nie zapożyczyła! Fajne wózki głębokie można dostać też za 300-500 zł, bezpieczne i komfortowe dla dziecka.
ten wózek, który wrzuciłaś alka, jest bardzo fajny!
alka, a może coś takiego?
Kasia Cichopek córę wozi takim wózkiem: http://allegro.pl/mima-xari-2014-camel-nowy-akcesoria-wart-4500-i4391972256.html
Mnie jakoś ta skóra nie przekonuje jednak.
Co do dzieci to ja zawsze chciałam dwójkę, najlepiej parkęmój D. chciał zawsze trójkę. Zobaczymy jak to wyjdzie, na razie nie możemy się doczekać tej pierwszej ciąży
I o autku jeszcze. Mnie się marzyła zawsze ta Honda:
ale przy dziecku się nie sprawdzi, więc myślimy o czymś bardziej rodzinnymZ. lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Szybciutko donoszę
że w sobie nosze
na 100%
chłopaka:))
jestem po połówkowych badaniach i wszystko ok:)))
potworny upał a ja w pracy do 18......padam, nogi puchna i palce
a najbardziej stopy...
trzymajcie sie ciepło
F
Ania_84, Zajsonek, sara_nar, Natka098, Lena87, Anaaa:), Little Frog, Kaśka28, zizia_a, Macierzanka:), Z., Bursztynka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:nawet mnie nie starsz!
u mnie zaczeła sie faza tylko na pasztet! no i od dziś rana ciagnie mnie....ale na szczescie poki co nie wymiotuje , mam nadzieje ze nie weszłam w faze feralnego 8 tyg zaczynajacego rzyganie! heheh juz sie cieszyłam ze mnie to ominie ale dzis sie czuje fatalniebleeeeeeeeeeee
próbuje wcisnać kanapke, oczywiscie z pasztetembo w brzuchu burczy ale mdli jak cholera!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Czytalam ze w ciazy nie powinno jwsc sie pasztetu
-
Mojaj siostrze learz mowil ze ma niejjesc owocow i warzyw
do konca 5 miesiaca bo dziecko bedzie uczulone.. zmienila lekarza .. jak inny to uslyszal o padl ze smiechu .. i powiedzial ze wiekszej glpoty to on nie slyszal.. owszem nie wolno jesc owocow ktore maja duza zawartosc cukru .. i trzeba je myc .. ale powinna jesc to na co ma ochote