Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Bym kupila nowy jak bym miala pewnosc,ze ktos odkupi potem za polowe ceny,a tak to szkoda kasy
Dokładnie a po drugie po co....moze trafisz na uzwyke taką jaka ci odpowiada i sie spodoba!a pozniej w razie w gdy nie sprzedasz to nie bedzie zal kasy!
alka89 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Czesc dziewczyny
Widze ze wózki na tapecie są dziś, mój faworyt to TEUTONIA solidne, niemieckie wózki, lekka konstrukcja i super kolory
Ja będę kupowała 2w1 i fotelik osobno
Ja tez na poczatku chcialam taki ,ale cena jest zbyt wysoka.Poza tym tyle ile bede go uzywac to i ten zwykly przetrwaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Rudasek wrote:Dokładnie a po drugie po co....moze trafisz na uzwyke taką jaka ci odpowiada i sie spodoba!
a pozniej w razie w gdy nie sprzedasz to nie bedzie zal kasy!
Ciuszki tez patrzalam w smyku to pozadne body z dobrego gatunku ok 40 zl,a takie zwykle w pepco za 15 ,wiec wole z lumpa za pare zl ,a tam sa dobre gatunkiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
niecierpliwa21 wrote:Nie no pewnie kazdy patrzy pod siebie, poprostu polecam firmę cieszy się bardzo dobrą opinią wśród wózków.
Mnie ten wózeczek będzie służył przy Konradku conajmniej 2lata i kolejnych dzieciach równiez dlatego patrzę na "niemiecka jakosc"
No jak ktos planuje wiecej dzieci to jak najbardziej sie oplacaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:No jak ktos planuje wiecej dzieci to jak najbardziej sie oplaca
U nas jak Pan Bóg da bedzie trójka a moze nawet czworkawiec najwieksze wydatki przy pierwszym, a pozniej wiekszosc rzeczy zostanie po starszym bracie.
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Ja tez na poczatku sie madrowałam,ze moje dziecko bedzie mialo wszystko nowe,oryginalne...
,ale teraz jak widze ile kosztuja badania wizyty...tym bardziej,ze czeka mnie remont pokoju od podstaw zalewanie podlog ,ogrzewanie...
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
niecierpliwa21 wrote:U nas jak Pan Bóg da bedzie trójka a moze nawet czworka
wiec najwieksze wydatki przy pierwszym, a pozniej wiekszosc rzeczy zostanie po starszym bracie.
No ja tez sie nie wyrzekam,bardzo chcialabym miec min dwojke,ale nie stac nas. Teraz te badania,echo serduszka kosztuje 200 zl plus paliwo 100,a tak za miesiac bede musiala robic nawet co dwa tygTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
bardzo ładny!
ale mysle ze wózki mimo wszystko przed zakupem trzeba obejrzec, dotknąc itd! ja np ostatnio u znajomych podnosiłam wózek, tzn nie podnosiłam bo byl taki ciezki..wiec nie wyobrazam sobie jak ja mam taki wózek + dziecko wniseść na 3 pietro! jak waże prawie tyle co ten wózekhahahahah
kurde wybor jest ogromny w tych pojazdachAnaaa:) lubi tę wiadomość
-
a poza tym jak bym chciala sprzedac to bym musiala czekac pare lat az moj synek nie bedzie korzystal z niczego zeby komplet sprzedac,a wtedy to nie beda juz takie modne,heh. Spadam na sloneczko. Milego dnia kobitkiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
hahhaah zaraz zerkne z ciekawości
kurna chata nie znam sie wogole na tych pojazdach powiem Wam szczerze! tak podczytuje co piszecie i na chlopski rozum
no na pewno musi byc lekki bo inaczej sobie z nim nie poradze:(