Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Santoocha oswoję się z tą myślą i będę się cieszyć poprostu nie byłam nastawiona na taki rozwój wydarzeń
Fajnie,że już niedługo wizytapewie ładnie podrósł
to czekamy na relacje i fotki
Również miłego weekenduW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane, u mnie remont kuchni od ponad 2 tygodni, na nic nie mam czasu... nadal trzymam kciuki za wszystkie starajace sie.
Ja czuje sie kiepsko psychicznie przez remont, teraz mam graciarnie w calym domu, kurz, pyl mam dosyc, we wtorek przyjada meble wiec powoli sie obrobie
Pozdrawiam, milej niedzieli, my za niedlugo wybieramy sie do ikei i potem na obiad, nie moge w domu siedzuec bo dostaje depresji, zycze wszystkim powodzenia :* przesylam miliony wirusowZ., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Hej,
Landryneczko jeśli tylko chcesz i pasuje Ci nasze towarzystwo to zapraszamy
A co u Was dziewczynki? Chyba miło spedzaacie weekend bo taaaaka cisza. Ale to dobrze. Trzeba korzystać.
Ja dziś cały dzień spędziłam na świeżym powietrzu (oczywiście zeschizowana - ojej ojej czy to aby byl najlepszy pomysl? Czy nie za cieplo dla plemników? Ale mąż plumkal co jakiś czas w wodzie a wiadomo jaka temperatura wody jest w Polsce... więc mam nadzieję że oki będzie)
Poza tym chce zainwestować mu w karnet na basen żeby się więcej ruszał. A tam zimna woda
Wyczytalam też o witaminie C więc też myślę że mu zaserwuje bo widziałam że w tym suplemencie co mu teraz daję jest jej mało.
PozdrawiamLittle Frog, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Dziewczyny
Dziś cały dzień w plenerze spędzonytroszkę się stresuje jutrzejszym dniem
Wyniki badania nasienia?
Trzymam kciuki abyście przerwali złą passę. U Was musi być dobrze
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Magdas a jakie miałaś te pęcherzyki, że on je przekreślił już? Może masz późno owulkę? Patrzę na Twój naturalny cykl i wypadała w 17 dc, więc może i teraz wypadnie później? Ja w tamtym cyklu w 11 dc miałam pęcherzyk 12 mm, maleństwo, powinien mieć minimum 16, a dorósł skurczybyk do 27. Dziwi mnie, że lekarz nie zalecił kolejnego monitu, przecież to Twój 10 dc dopiero.
Z. lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej
Another ja nigdy nie mialam owu dopiero teraz ruszylo on nie przekreslil tego cyklu kazal sie starac ale mimo wszystko termin na hsg mam zaklepac zeby nie tracic czasu a teraz mialam pecherzyk najwiekszy 10mmW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyZ. wrote:Wyniki badania nasienia?
Trzymam kciuki abyście przerwali złą passę. U Was musi być dobrze
Kochana, Tomcio już miał badanie nasienia, ale te wyniki nie były dobrze opisane , czyli nie było ruchu postępowego itd itd
No i tamte niby wypadły rewelacyjnie, ale tak naprawdę nigdy nic nie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 21:55
Z. lubi tę wiadomość