Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
ja dopeior pieska oporzadzilam tera zbiore sie za swoja prace pranie nastawione bo na jutro musi wsio wyschnac
a jutro imprezujemy na chrzcinach
-
Witam wszystkich w ten goracy poranek.
Przepraszam,ze jak ktos pyta co u mnie to nie odpisuje ,ale zadko wlaczał kompa,ciagle leze. Jakos leci,nie ma co sie dołowac.Przeciez musi byc dobrze. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za pamiec.Milego weekenduTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej Dziewuszki!
Ja się dołaczam do wszelakich kciuków i wielkich nadziei!
Magda, daj znać jak tam Twoje pęcherzyki jak wrócisz z monitoringu! Mam nadzieję, że sytuacja się trochę ustabilizowała
Z.podzielę się wszystkim, co wiem na ten temat...
Alka, nic się nie martw, nie musisz włączać kompa! Jesteśmy z Tobą myślami! Leż sobie spokojnie i wypoczywaj!
Monia, cieszę się że nabrałaś takiej siły i optymizmu
Miłego weekendu życzę Wam wszystkim!XxMoniaXx, Z., Lili266, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Ania84, życzę udanego imprezowania na chrzcinach jutro
Macierzanko, dziękuję
Sana, witaj u nas i powodzenia!
Magdas, skoro pęcherzyki są to i jest nadzieja, ona umiera ostatniaTrzymam mocno kciuki. Wierzę, że wszystko ma swój sens i ta droga do czegoś prowadzi. A jeśli hsg ma pomóc, to trzeba zebrać siłę. Wiem, że dasz radę! A my tu będziemy Cie mocno wspierać!
Pozdrawiam!Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Magdas wrote:Czesc ja sie troche podłamałam
pecherzyki mam szalu nie ma ale nie odbiera mi nadziei na ten cykl ale mam sie umówić na hsg
boooooje sie
Idziesz znów na monitoring za kilka dni zobaczyć jak rosną ????
Witamy nowe staraczki -
Nie idę już na monitoring, bo w sumie dał mi do zrozumienia,ze i tak nic nie będzie ;( skoro już we wtorek mam dzwonić umawiać się na hsg po @ albo już nawet w tym tygodniu zależy jakie terminy a gdyby miała być owu to na hsg by mnie nie umawiał. Więc musze to przyjąć na klate
powiedział,ze zrobimy hsg i będziemy stymulować i może myśleć o insemiacji ale zeby myśleć o inseminacji musze mieć hsg zrobione i o
trochę mi smutno bo mówił,wcześniej,że po 6 cyklach jak się nie uda to zrobi hsg a teraz już o po 3 no ale może i lepiej zrobić teraz niż czekać ale ja się tak boje tego badania
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Pocieszał mnie,że skoro nie leczyłam żadnych zapaleń i nie miałam operacji nigdy to być może nie mam tych zrostów ale no muszą to zobaczyć a i jajawody po tym sa przeczyszczone co znacznie zwiększa szanse ehh
A i jest bardzo zadowolony bo macica mi się powiekszyła to chyba od progesteronu (?) nie wiem bo w takim szoku byłam,że już nie dopytywałam ale powiedział,ze widać poprawę znaczną no i,że będziemy działać bo czas uciekaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 12:18
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdas, wiadomo, że strach przez hsg jest, ale ciesz się! Będzie się działo i to najważniejsze! Im szybciej tym lepiej
U mnie nawał pracy w tym tygodniu... Wracam do domu tak zmęczona, że na nic nie mam siły. Im dalej w tydzień tym gorzej.
Dziś mamy w planach dokończyć składanie mebli, a jutro wyskoczyć ze znajomymi nad jezioro. Muszę trochę naładować baterie.
Nasz Maluch kopie coraz silniej i czasami jest to nieprzyjemne, bo upodobał sobie mój pęcherz moczowyAle nie narzekam, uwielbiam to uczucie
Za 10 dni mam wizytę i już się nie mogę doczekać. Ciekawa jestem ile waży.
Wybraliśmy już cały sprzęt agd do domu, czekamy tylko na transport ze sklepu. Strasznie się cieszę, że już za kilka dni będziemy mieszkać bez teściów
Miłego weekendu kochane!Anaaa:), Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość